zeer tevreden

snel in huis

Top service, overzichtelijke website

Via de rekentool is het heel gemakkelijk besteld. Levering is ook heel goed. Aanrader !!

Goede website ,vlotte levering, goede kwaliteit

Goede en overzichtelijke website, snelle levering en goede kwaliteit.

Supersnel geleverd!

Nadat we bestelden was het de andere dag gewoon al binnen. Top!

Top.

Ff goed zoeken en lezen.. en bestellen. Je wordt prima op de hoogte gehouden via de mail. En binnen 1 tot 2 dagen heb je het product in huis. Aanrader deze webwinkel.

Goede service via telefoon

Ik wist niet welke veer ik moest kopen. Maar ik werd telefonisch uitstekend geholpen. Een link met de juiste veer werd mij toegezonden top service!

snel verzonden

goede site met een cofigurator om je gasveer te berekenen , supersnel verzonden, na 1 dag al in huis

Prima geholpen

Zeer snelle levering

Ik was verbaast dat de levering zo snel was, dat is bij de andere internetwinkels wel anders.

zeer snelle en op maat service

mijn foutje in de configuratie werd zonder enig probleem verholpen

Prima. Alleen het opzetten heb ik met een lijmtang moeten doen omdat je de veer niet met de hand kan

Door een helder idee met de lijmtang kon ik ze er op krijgen. Ik weet niet hoe het anders had gekund. Misschien in de beschrijving vermelden hoe je dat het beste kunt doen. De veer is net iets langer dan van het ene bevestigingspunt naar het andere. Waarom worden er geen boutjes en moertjes bijgeleverd.? Ze zitten nu prima.

Snelle en correcte levering

Goede begeleiding door berekeningswijze op website, om de juiste gasveer te kiezen.

Snel en netjes verpakt geleverd

Alles netjes geregeld

Top service, supersnelle levering / goede website !!

op service, supersnelle levering / goede website !!

Keurig volgens omschrijving netjes afgeleverd

prima geholpen op basis van deskundigheid

prima geholpen op basis van deskundigheid

Perfecte site. Op tijd bezorgt

Heel fijne sitedie het product goed omschrijft inclusief een waarschuwing dat de uiteinden van de oogjes dikker zijn dan de originele zodat het geen verassing is. De prijs is inclusief verzendkosten en dat is erg prettig. De bezorging zeer snel. Samenvattend erg fijne site. Gerrit

De losse schroefogen, meegeleverd bij de gasveren, waren te bol en het oog net te klein ( de originele effegi gasveren waren plat ) om in het onderste deel van het scharnier te passen. Om e.e.a. te passen heb ik de ogen aan die kant van het scharniermechanisme moeten vijlen en het scharnier gedeeltelijk moeten afzagen. Enfin, het werkt nu goed maar het voldeed niet helemaal aan mijn verwachting.

Snelle levering, juiste product voor scherpe prijs!

Bestelling volgende dag al in huis, perfect!

klasse

snel geleverd

netjes en vlug geleverd.... Volgende keer weer bij gasverrwinkel.nl bestellen ☺

Aan te bevelen bij collega's en andere....

Goeie service naar gemaild te hebben .

Uitmuntend

Binnen één dag binnen en volledig. Beter kan niet.

Goed verpakt en snel geleverd alleen was het product aan dure kant!

Het product wat ik besteld heb was bij enkele andere webshops goedkoper maar niet leverbaar. Ook in fysieke winkels niet leverbaar. Het product is naar mijn zin en zeer snel geleverd en dan wordt de hogere prijs snel vergeten!

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht