De gasveer prima . ik zou voortaan niet meer via DPD versturen. De gasveer raakte "kwijt" Gelukkig wel teruggevonden.

De gasveer was snel geleverd. Makkelijk te bestellen via hun website.

Goede kwaliteit en snelle levering !

Is zeer correct verlopen.

Topkwaliteit razendsnel geleverd.

Zeer snellen levering met kwalitatief product. Degelijke verpakking en duidelijke uitleg. Ik was al een lange tijd op zoek naar de juiste gasveer maar heb ze nergens kunnen vinden doordat er geen tekst meer op de oude stond. De website is zo handig en duidelijk zodat ik op 1 minuut reeds gevonden had wat ik nodig had. Ik heb er nog meerdere nodig dus ik zoek niet verder dan ‘de gasveerwinkel’. Bedankt!

Snelle maar foute levering; goed herstelde opvolging

Had 2 x 300N besteld, heb 1 x mindere druk en 1 x 300 gekregen...

Mijn ervaring met Gasveerwinkel is uitstekend.

Ik had gasveren nodig voor mijn keuken. Hoewel de informatie op de website prima is, had ik even telefonisch contact. De medewerker nam alle tijd om uitleg te geven en te adviseren. De benodigde artikelen had ik vervolgens reeds de volgende middag in huis. Deze ervaring had ik overigens ook in 2019 met Gasveerwinkel.nl

Top Service!

Ideale tool voor het berekenen van de gasveren. Zeer duidelijk en makkelijk de gevens in te vullen. Ook ideaal is het montage schema. Klopt als een bus. Bij aankomst zagen de gasveren er kwalitatief heel goed uit. Hopelijk gaan ze nu ook jaren mee..

Top Service !!!!!

2 veren voor mijn boot nodig kreeg meteen reactie en advies ! dag later had ik ze al binnen echt top

Besteld dag er na geleverd.

Prima advies

Ik ben prima geadviseerd, zowel telefonisch als per mail om een geschikt vervangingsproduct te vinden. Goed product!

Snelle service en redelijke prijs

Gasveer besteld, ik werd direct naar de goede site geleid waar ik de veer kon bestellen met hulpmiddel en binnen twee werkdagen had ik hem in huis. De monteur die de veer installeerde heeft hem enkel wat moeten inkorten omdat hij wat te lang was. Maar de stoel functioneert weer.

zeer goed web-site

zeer in gemakkelijk om te bestellen.

Super service

Snelle levering, reactie uitleg,

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd

s'avonds besteld volgende werkdag binnen en precies zoals besteld en geen extra rompslomp

Juiste veer snel kunnen vinden op de web site

Goed . Zoek functie werkt goed. Bestellen erg makkelijk en je wordt op de hoogte gehouden van het proces

Prima artikel en zeer snel geleverd

Kan het aan iedereen aanbevelen.

Prima en duidelijke service

n.v.t.

Duidelijke site met helder bestelproces en snelle levering.

Snel gevonden wat ik zocht. Gemakkelijk te bestellen en snel een goed product geleverd.

tevreden

ben tevreden als ik weer iets moet hebben kijk ik bij hen wel

Slechte bezorgservice

Alles was oke totdat pakket bezorgd werd De bezorgen van DPD blijkt gewoon mijn pakket niet bij mij af gegeven te hebben maar paar huizen ( schepen ) ervoor op nummer 8 de waren ook niet thuis Pakket is gewoon achterlaten op een bank in de regen deze mensen hadden geen briefje gehad dat pakket van mij bij hun bezorgd was ook ik geen briefje gehad Ik mijn telefoon las ik dat mijn pakket in Veenendaal afgeleverd was Ik heb DPD gebeld en hun zeiden nee hoor op inundatiekanaal kanaal nummer 8 Gelukkig reed ik niet naar Veenendaal toe Ik daar gezocht buiten en daar vond ik het door geregende pakket De doos was helemaal nat en kapot Dit vind ik een slechte zaak en als ik jullie was zou ik jullie bezorger hierop aanspreken

Mijn bestelling is snel en goed afgehandeld.

Mijn bestelling is snel en goed afgehandeld. Het product voldoet prima.

Uiterst tevreden

Prima product en snelle levering

Snelle levering netjes verpakt

Prima service reageren snel op mail, Zondag besteld, maandag om 10 uur mail dat het pakket aangemeld is, Dinsdag in huis. Vlotte service voor zo’n specifiek product.

zeer goed

Ik had gasveren besteld die te sterk waren, mijn fout. Heb retouretiket gekregen, en de gasveren zijn mij terug gestuurd met een lagere vulling. Binnen de week en zonder extra kosten. Top!

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht