Gemakkelijke door een goede configurator.

Door de serienummer van de oude gasveer was een vervangende gasveer snel gevonden. Alleen was het origineel naar mijn idee een paar mm te kort. Door de documentatie waren de gegevens van de origineel/vervangende gasveer goed over te nemen. Met dit gegevens heb ik een gasveer samengesteld dit net iets meer lengte (4 mm) en druk (+ 15%) had. Het werkt geweldig. Top product.

Goed, correcte afhandeling

Snelle verzending, alleen de verpakking mag wel iets minder groot zijn voor

Goede site met een breed assortiment.

Bestelde gasveer paste precies door de goede rekenmodule op de site en werd een dag later al geleverd.

redelijke communicatie en snelle levering

Telefonisch contact was redelijk, advies was prima. Snelle levering, volgende dag in huis. Product nog niet gebruikt.

moet nog gemonteerd worden, maar voor-info goed

Mooi assortiment, vlug door bestelling en betaling zonder veel rompslomp, snel en tijdig geleverd. Prima !

Zeer Snel geregeld zowel bestellen/betalen en bezorgen

Het is pas de eerste keer dat ik hier bestel via internet, maar ik beveel het graag aan ,alles overzichtelijk qua bestellen en factuur

goeie informatie op de site om tot de juiste keuze te komen.

Door op de site alle gegevens in te vullen kon ik simpel de juiste gasveer uitkiezen en bestellen. Snelle levering en goede service...

Snelle en fijne service

Snel goed advies en flexibel

Top bedrijf

Top service , binnen een dag product thuis en precies de juiste gasveren voor Mn bedcover van Mn pick-up

Prima materialen en goede instructies

Op de website is een goede tool om de gewenste gasveer te configureren. De levering vond snel en compleet plaats.

Prima ervaring, snelle levering

niks aan toe te voegen

uiteindelijk het goede product gekregen

Uiteindelijk het goede product gekregen beetje raar in deze tijd dat je aan de hand van een onderdeelnummer op het oude product geen zelfde kan bestellen. Maar gebruik moet maken software programma om tot een goede bestelling te komen.

Snel en goed

Makkelijk te vinden en te bestellen .snelle levering

Vlotte service

Had identiek dezelfde gasveer besteld als de oude. Bij plaatsing toch problemen gehad. Een mailtje gestuurd en heel goed geholpen geweest.

Zeer behulpzaam en vriendelijk.

Snel en vriendelijk geholpen toen er een probleem was.

Voerde het nummer in en kreeg een juiste vervanger aanbevolen

Snel en goed

Snelle levering en naar wens

Prima levering en goede werking.

Telefonisch goed advies gekregen. Kwaliteit is prima en alles is snel en netjes geleverd.

Snel geregeld doen hun werk zoals mag verwachten

Opvolging en terugkoppeling is prima.

Top site

Alles wat wenselijk is is beschikbaar en makkelijk aan te passen. Levering relatief snel. Prijs pittig, maar dat is iedere gasveer.

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering volgens de verstrekte informatie

geweldige service

Ze hebben me geweldig geholpen en geadviseerd. Ze letten ook op de prijs zodat je niet teveel betaald als dat niet nodig is. Ik kan iedereen aanraden om je gasveren bij ze te bestellen.

voortreffelijk

dinsdag besteld, donderdag morgen afgeleverd.

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht