Fantastische keuze, dankzij berekeningstool

Fantastische keuze, dankzij berekeningstool

zeer snel en goed advies e mail en telefoon

Goed en overzichtelijk

Goed website, duidelijk en overzichtelijk, mooie rekentool

Goede en snelle levering. Netjes verpakt.

Ga zo door!

Zeer rape levering

Wat een top prestatie!

Bestellen/geduld/uitleg meer dan 100% in orde! Nalevering van eigen misser super goed opgepakt en verzorgd! Geweldig bedrijf!

zeer informatief en meewerkend

Als je niet weet hoe te beginnen en de materie nog niet doorziet, dan is deze site een heel goed begin. Mijn casus was kennelijk ongebruikelijk. De rekentool liep er op vast. Maar telefonisch krijg je iemand te spreken die het helemaal begrijpt en behulpzaam is. Uiteindelijk heeft iemand via de mail een voorstel gedaan waar ik mee verder kon. Na bestelling was het de volgende ochtend in huis.

Goeie uitleg, Snelle levering,

Duidelijk uitgelegd, handige reken tool, goed advies, snel geleverd.

klantvriendelijke benadering, maar levering verkeerd produkt

zeer klantvriendelijke benadering tot en met de offerte; hierna volgde een wachttijd/levertijd van ca 4 weken. het produkt is waarschijnlijk niet door gasveerwinkel gecontroleerd en voldeed niet aan de specifikaties van de offerte. ik moet het geleverde nu terugsturen en weer 4 weken wachten op de levering van een nieuw produkt. tevreden? ja en nee of nog niet

eenvoudig bestellen, snelle levering!

Nummer op de oude gasveer ingeven, direct een vervanging en de volgende dag in huis!

perfecte oplossing voor mijn probleem

Mooie kwaliteit en snelle levering in een prima verpakking ipv een vaak te grote, helemaal gelukkig mee!

Geweldig; nooit eerder meegemaakt!!

In alle opzichten TOP, deskundig, betrouwbaar en super servicegericht!

Snelle juiste levering top

Reeds eerder delen besteld, maar weer snelle levering, makkelijke site, juiste artikel

Goede hulpmiddelen op de site, goed telefonisch advies en een snelle levering.

Fijne internetsite met uitstekend rekentool voor het berekenen van de juiste gasveer. De vragen die ik had zijn telefonisch goed en vriendelijk beantwoord. De bestelling ging soepel en de levering nog soepeler. Jullie verdienen een dikke 10.

Snelle service en heel tevreden over het product

Uitstekende service

vervangen gasveren containerombouw

Via de mail prettig "te woord gestaan" Heb mijn vragen kunnen stellen en heldere antwoorden gekregen. Levering zeer vlot. Super tevreden met resultaat.

Berekening klopte prima

Ik heb zelf enkele grote kisten van PE kunststof in elkaar geknutseld, met een houten vlonder op het deksel.. Zonder de berekenmodule van Gasveerwinkel had ik nooit de juiste gasveren kunnen vinden. De eerste set is inmiddels -precies volgens berekening en tekening- geïnstalleerd. Levering en verdere afhandeling ook prima.

Goede website, snelle levering

Website zit goed in elkaar, veel informatie en ook voor leken zeer duidelijk. Makkelijke bestelprocedure en snelle levering. Uitstekende service.

Correct, behulpzaam en snelle levering.

Goed gelopen

Zie boven

Levering super snel ontvangen.

alles was ok .

Hele goeie service en snelle levering

Had verkeerde gasveren besteld ( 2100N ) en deze kunnen terug sturen en nieuwe gasveren besteld ( 1050N ) en deze waren goed. Geen probleem met omruilen en duidelijke uitleg. Aanrader voor de gasveren!!

Tevreden

Het was niet zo makkelijk om de juiste gasveer te vinden, filters op lengte en diameter zouden welkom zijn. Eenmaal de juiste gasveer gevonden liep alles op wieltjes, makkelijke betaalopties, snelle levering, prima !

super snelle service.

Snelle levering na bestellen.

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht