Top gedaan

Makkelijk snel en volledig

Plezant

Zeer goeie service, en een geweldig product. Al om al tevreden, alleen jammer dat de website wat mankementen had, maar dat kon ook aan mij liggen. Voor de rest echt geweldig!

Bijzonder voortvarend

Snel, praktisch, goed en alles klopt !

Leuke en origineel cadeau!

Leuk om cadeau te krijgen en te geven. Ruime keuze uit diverse prijsklassen. Fijne communicatie, overzichtelijke website. Kortom: een aanrader.

Superleuk kado om te geven

Snel verzonden, behulpzame chat, leuk pakket en zag er goed verzorgd uit

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering, goed verpakt, mooie kaarten met info over de wijn (helaas niet met het soort druif erop) en de geschiedenis. Ik had het pakket Reis door Europa. Wat natuurlijk het belangrijkste is dat de wijnen lekker zijn en dat was zeer zeker het geval.

Vlotte en verzorgde leveringen

Zes glazen 'Gabriël Glas Gold' besteld, die van superdun en licht kristal zijn. Best een beetje spannend met de pakketpost. De glazen kwamen in een wijnkistje met stro en zorgvuldig van elkaar geïsoleerd. Daarna nog twee extra glazen besteld en weer zo subliem verpakt. Dit is een adres waar je terugkomt.

Top om een wijnbox thuis te krijgen!

6 goede, en verschillende wijnen gekregen. De aankleding van de smaakformulieren maakte het compleet.

Tegenvallend

De organische wijn was niet te drinken: zuur, zuur en nog eens zuur zo jammer. 1 wijn vonden de proevers prima, de andere was redelijk. Beetje jammer, pakket was niet goedkoop… wellicht kunt u dit goedmaken door een lekkere, niet organische wijn te sturen

Super goede service

Post.nl had het pakket retour gestuurd omdat het beschadigd was Omdat het met Kerst kado gegeven moest worden, heeft wijnproeverij.nl extra moeite gedaan dit zsm opnieuw te versturen. Alles op tijd ontvangen! Super fijn

top

mooie hoge kwaliteitswijnen vielen bij ieder proever in de smaak. zeer verrassende smaken.

Goede service, zeer geslaagd cadeau!

Goede informatie voorziening, wanneer het klaar stond. Goed verpakt. Jarige was blij verrast, ook door de compleetheid van de box.

mooie box en erg leuke uitleg

Ik heb het kado gegeven. Een kaartje vanuit jullie waarop staat "van Frank", is dan niet erg handig. Als afzender en factuuradres niet dezelfde zijn mag je er vanuit gaan dat het een kado is.

Goede service en communicatie

Ik had de box besteld voor cadeau en zag geen optie om een kaart in de box te doen als afzender. Dit doorgegeven via de app. Deze optie was er wel, maar elders op de website. Ze hebben de kaart er gratis in gedaan. De levering van de box was goed te volgen. De ontvangen partij gaf aan dat de box er goed uitzag.

Netjes en volledig pakket

Leuk en avondvullend, lekkere wijnen

helemaal top

service is top , kwaliteit/prijs verhouding is uitstekend

Erg leuk!

Thuis voor mijn verjaardag deze proeverij gedaan. Erg leuk om te doen en iets leren over wijn proeven.

Fantastische service!

Mijn bestelling liep steeds vast en had daar een melding van gemaakt op een Zondagavond. Binnen vijf minuten een reactie en hulp geboden. Het had wat voeten in aarde, maar ze gaven niet op tot het uiteindelijk gelukt was!!

Slecht

Beste , Heb op 22 okt , 6 wijnglazen gabriel standaard bestelt en betaald. We zijn 5 dagen verder, geen bericht , geen reactie, bij telefoneren neemt niemand op???? Kortom RAMPZALIG. Nog nooit meegemaakt???? Hoop dat er snel reactie komt anders licht ik de consumenten bond in en contacteer de Media, Dergelijke praktijken zijn ontoelaatbaar!!! Een zeer ontevreden klant!!

Reactie van het bedrijf

Beste Jean-Claude, Mijn collega schrok zich rot! 9 Gemiste oproepen binnen 15 minuten. Terwijl we met een klant bezig waren voor relatiegeschenken zouden we altijd binnen 30 minuten terugbellen. Dit hebben we dan ook gedaan maar helaas kregen wij geen gehoor. We hebben netjes de voicemail ingesproken. Ook heeft mijn collega gereageerd via chat op uw bericht. Het is nu woensdag en afgelopen zaterdag heeft u besteld. We hebben aangegeven dat vanavond uw bestelling opgehaald wordt. Jammer dat u zo snel ontevreden bent...

Het was duidelijk omschreven en alle wijnen van zeer goede kwaliteit. Ook een goede volgorde. De cijfers op de fles heb ik in de eerste instantie niet goed gezien. Ook goede instructie meegegeven.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Karin voor je mooie review!

Helemaal top!

Hele nette service vanuit het team van Wijnproeverijbox.nl! Ondanks dat ik zelf vergeten was de optie aan te vinken voor een gerechtenboek, kreeg ik deze zonder problemen alsnog opgestuurd. De wijnen, de uitleg, notities en de beoordelingsformulieren waren allemaal top!

Reactie van het bedrijf

Bedankt Maxime en graag gedaan!

Verkoop geen wijnglas als je ze niet kunt leveren.

Juli 2 wij glazen besteld. Verzending steeds uitgesteld. Na aandringen en eigen verzoek om bestelling te annuleren in september gehonoreerd. Nu bijna maand verder retourbetaling nog steeds niet verricht. Beperk je tot wijnproeverijboxen, daar schijnen jullie wel goed in te zijn.

Reactie van het bedrijf

We hadden de retour verwerkt maar deze is niet goed automatisch verwerkt door de betaalprovider. Ik heb dit nu bij hen handmatig uitgevoerd waarna morgen het bedrag op uw rekening staat. Inmiddels hebben we enkele leveringen Gabriel Glas gehad maar zoals u wellicht weet is de schaarste hiervan aanzienlijk. We krijgen namelijk niet de aantallen binnen die we besteld hebben en bevestigd zijn. Ik begrijp uw frustratie hierom. Wij moeten iedere maand afwachten wat er daadwerkelijk binnenkomt. Hopelijk heeft u ze elders kunnen bestellen. Ik wens u een prettige dag ondanks dat we niet konden voldoen aan uw bestelling.

2 maanden wachten op mijn bestelling en nog geen update

Ik heb 2 maanden gelden (5 augustus) wijn glazen besteld. Ik heb deze tot nu (2 Oktober) nog steeds niet gekregen. ik kreeg ook geen update wat de status van mijn bestelling is. Ik ga nooit meer hier bestellen..

Compleet pakket en goede service

Al vaker cadeau gegeven. Blijft leuk. Pakket ziet er altijd goed verzorgd uit, voorzien oa van informatie sheets, pennen en beoordelingsformulier. En niet geheel onbelangrijk; de wijnen zijn altijd verrassend en lekker!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je mooie review Sanne! :)

Leuk pakket, maar de service is dramatisch

Er zijn veel dingen misgegaan tijdens de bestelling. Verkeerde pakket geleverd, dit werd niet als iets ernstigs gezien. Reactie van de werknemer: deze wijnen zijn anders ook erg lekker. Er is geld terug beloofd, dit heb ik na 4 weken nog steeds niet ontvangen. Het pakket zelf was erg leuk en lekker, erg jammer dat het op deze manier moest.

Reactie van het bedrijf

Beste Jade, Inderdaad is er per ongeluk de verkeerde Mini-Wijntrip box verstuurd met daarin 3 flesjes van 375ml. Je ontving deze box op de dag dat je de wijnproeverij had georganiseerd. Een oplossing kunnen we dan helaas niet meer bieden zoals omruil. Vandaar dat mijn collega adviseerde om toch de wijnen te proeven die in de box zaten. Zo kon jullie avond toch doorgaan. We hebben direct afgesproken dat we je de helft van het bedrag terugstorten. Dit was €17,-. Aangezien onze betaalprovider pas verwerkt vanaf €20 retouren duurde het langer dan gemiddeld. Het bedrag is inmiddels gestort. We hebben hier ook contact over gehad. Fijn om te lezen dat de wijnen tóch nog lekker waren (zoals mijn collega al aangaf) ;)