Goede service nadat Post.nl de...

Goede service nadat Post.nl de originele doos heeft laten vallen en wat nog heel was in een eigen doos opgestuurd heeft. Kreeg zonder gedoe en extra kosten een nieuwe doos opgestuurd. Dank je wel Frank.

Verrassend leuk!

Erg lekkere en verrassende wijnen met fijne bijgeleverde materialen. Ook het persoonlijke contact was prettig. Echt een aanrader!!

Mooi pakket, inhoud nog beter

Diversiteit van de wijnen en formaat van flessen en leuk de speciale verpakking. Goed verpakt en snel bezorgd

De uitleg en tips bij elke wijn

De uitleg en tips bij elke wijn. Heb nu diverse proeverijen gehouden en de liefde voor wijn aangewakkerd. Zou niet weten wat nog beter kan. Ga zo door.

Echt in orde

Echt in orde! Ik was heel blij met de box en hoe die in elkaar zat, alle materialen, tips en uitleg! Ideaal voor een groepje beginners om kennis te maken met het wijnproeven.

Was een geweldig kado voor onze zoon...

Was een geweldig kado voor onze zoon zijn verjaardag

Leuke avtiviteit

Goede snelle levering, leuke inhoud met goede uitleg per wijn, maar vooral lekkere wijnen! Leuk om met een groep te doen.

Het pakket is vlot geleverd en het is...

Het pakket is vlot geleverd en het is compleet. Leuk met proef formulieren en een beschrijving over herkomst en ontstaan van Port. We moeten de proeverij nog doen, maar het lijkt ons erg leuk!

Een compleet verzorgde wijnproeverij

Wat een verrassend compleet pakket! Tot op de pennen en de genummerde wijnflessen, overal is aan gedacht. De box is op tijd geleverd. De wijnen waren heel lekker en er zat een fijne variatie in. Voor ieder zat er wat bij. Wij waren met z’n 8en en we hebben twee boxen besteld, zodat we nog een glaasje konden nemen, van welke wijn we lekker vonden. Met 1 box hadden we prima de proeverij kunnen voltooien. Ik had zelf bij elke wijn nog een prijsvraag bedacht, zodat we een spelelement hadden. Het was een zeer geslaagde avond. Wij gaan zeker nogmaals een proeverij bestellen.

Top ! Kinderen en kleinkinderen wijnkennis bijgebracht. Ga vooral zo door.

Prachtige wijnen

Prachtige wijnen. De spijstips hadden iets uitgebreider gemogen, maar we zijn er prima uitgekomen

Ik heb het cadeau gegeven en de...

Ik heb het cadeau gegeven en de ontvangers waren erg enthousiast

Super Service...

Bezorgfout van Post.nl werd door hen probleemloos opgelost door het opnieuw zenden van onze wijnbestelling.

Wijnbox rood

De kleine flesjes zijn een meerwaarde, alsook de uitgeschreven proefnotities en beschrijving van waar de wijn gemaakt wordt.

Heerlijke wijnen

Heerlijke wijnen, gevarieerd en mooie uitgebreide beschrijving.

Hele lekkere wijntjes voor een leuke avond!

Wij hebben met onze vrienden een hele leuke avond gehad met de wijnen uit de wijnbox. Het was even onzeker of de wijnen op tijd binnen zouden komen ivm de drukte van de feestdagen mbt de bezorging, maar Frank heeft er alles aan gedaan zodat wij toch op tijd de wijnen hadden. We raden dit bedrijf dan ook erg aan!

Lekkere wijnen, vlot bezorgd

Lekkere wijnen, mooie begeleidende beschrijving, vlot bezorgd

Aanrader

Goede beschrijving, snel geleverd en echt aanrader om te doen.

Na een vraag via de whatsapp button...

Na een vraag via de whatsapp button direct antwoord op mijn vraag. De oplossing was er ook direct.

Beesdseweg 3-33

4104 AW Culemborg