Na een vraag via de whatsapp button...

Na een vraag via de whatsapp button direct antwoord op mijn vraag. De oplossing was er ook direct.

Nieuwe Wereldreis

Erg leuke avond gehad met vrienden! Een leuke diverse box met van elke wijn uitleg over het wijnhuis en de wijn zelf. Ook handig dat iedereen zijn eigen proefnotitie blaadjes had!

Verrassend en gezellig

Leuk om een diversiteit aan wijnen uit te proberen die je in eerste instantie zelf misschien niet gekozen zou hebben. Dat kan soms verrassen. Daarnaast is het leuk en gezellig om samen met vrienden of familie de wijn te analyseren en na een flinke discussie helemaal naast te zitten volgens de vinoloog.

Absoluut aan te raden!

Absoluut aan te raden!

Absoluut aan te raden, super leuk cadeau!

Een wijnbox speciaal samengesteld met heerlijke wijnen, mooie bijgeleverde uitleg en formulieren om zelf een beoordeling te geven. Snelle levering en persoonlijk contact. Een ontzettend leuk cadeau en activiteit, ik kan het zeker aanraden! Bedankt!

Heerlijke wijnen

Heerlijke wijnen, fijn pakket met uitgebreide beschrijving.

Fijn contact en super product

Alles was snel geregeld en van goede kwaliteit.

Ontzettend goed samengestelde box

Ontzettend goed samengestelde box. Alles klopte gewoon voor een gezellige wijnproeverij.

Het was de tweede keer dat we hier een...

Het was de tweede keer dat we hier een box bestelde en wederom goed verzorgd! Ook de service was geweldig, ze waren zo vriendelijk om op de app alvast fotos van de fiches door te sturen zodat ik op tijd de boodschappen kon doen voor de foodpairing, heel er bedankt daarvoor!

wijn rondje Italie

Was zeer succes vol avondje wijn proeven , goede wijnen uit Italie en het totaal pakket was goed verzorgd.

De box ziet er leuk uit

De box ziet er leuk uit. Vooral de begeleidende informatie over de wijnen maakt het bijzonder.

Alles zeer compleet

Alles zeer compleet

Goed uitgewerkt product

Altijd leuk om met een groep mensen die je liefhebt een gezellige en educatieve tijd te hebben

Fantastische service en een mega leuke avond

Het was een mega leuke avond door de wijnproeverij thuis! Doordat er wat mis ging in de post ging het bijna niet door, maar na contact te hebben gehad is er een nieuwe box naar ons toegestuurd. Hierdoor konden we alsnog de proeverij doen! Echt een super service!! De wijnen waren lekker en de kaarten hielpen heel goed bij de beoordeling. Grote aanrader!

goede info en mooie en lekkere proeverij

de proeverij is voorzien van een leuke beschrijving over gebied, de druiven, de wijn zelf en de gerechten waar het goed bij past. zelf vinden we de mix van wijnen en de opbouw in de proeverij prima en waarderen de keuzes.

Het is een goede box om gezellig met...

Het is een goede box om gezellig met een paar vrienden en lekkere hapjes erbij uit de gids de middag door te komen.. een aanrader.

Leuke experience, lekkere wijn. Gaan we vaker doen.

Leuke experience, een wijn bleek niet goed op de website gekoppeld te zijn, maar dat was zelfs s avonds binnen 5 minuten geregeld!

Leuke wijnproeverij ervaring met goede...

Leuke wijnproeverij ervaring met goede wijnen!

Prinses Margrietstraat 19

4241 BA Arkel