Hele leuke en vermakelijke avond gehad met de box. Het proeven met de omschrijvingen was al erg leuk, maar de gerechtjes die jullie erbij hebben geadviseerd maakten de avond helemaal af!! Het ene compliment na het andere gekregen. Voor herhaling vatbaar! Dank jullie wel

Heerlijke wijnproeverij voor thuis!

Gezellig om in deze Coronatijd toch iets gezelligs te doen met vriendinnen. Wij hebben er een high wine voor thuis van gemaakt. Lekker en leuk!

Amazing

Glasses are amazing! It’s impossible to find it! I’m happy, thank you!

Super leuk cadeau in een box.

Een dos vol met verschillende wijnen om te proeven en met formulieren erbij om in te vullen. De box werd snel geleverd. Erg tevreden met de inhoud.

Super!!

Wat ‘n fijne en snelle service! Echt ‘n aanrader !

Het was een tong-strelende ervaring

Met 5 vriendinnen hebben wij de wijnen geproefd en beoordeeld. Het was voor ons allemaal een nieuwe ervaring. Iedereen was enthousiast.

Snelle levering, goede wijnen en leuke extra's!

De box was binnen een week geleverd en bevatte heerlijke Italiaanse wijnen. De omschrijving erbij met uitleg over de regio, de wijn en advies over de juiste hapjes/gerechten erbij maakte het een complete ervaring.

heel leuk "uitje" voor thuis!

Wij hebben met de familie een hele leuke middag gehad dankzij de wijnproeverijbox. Formulieren en uitleg zijn duidelijk en wijnen lekker. Het enige wat wij nóg leuker zouden vinden is als er "goede antwoorden" bij zouden zitten. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar een beetje bevestiging of je in de juiste richting zat is wel leuk. Wij hebben dit nu online opgezocht.

Heerlijke wijnen

We hebben een zeer geslaagde wijn proeverij gehad met heerlijke wijnen uit Spanje. Samen met onze vrienden werd het en gezellige avond.

Goede wijnen en volledig verzorgd !

Super ervaring

Superleuk cadeau voor geliefden en zakenrelaties

Snel besteld, snel geleverd, mooi verzorgd en ingepakt. Mooie documentatie ingesloten: blije partners. Super!

Erg tevreden

Het bestellen ging erg soepel, zo was er veel informatie aanwezig over de wijnen en de boxen. Het werd ook snel en netjes geleverd!

Superleuke en lekkere wijnproefavond gehad!

Zeer complete wijnproeverij! We hebben een topavond gehad!

Een hele leuke en ook lekkere ervaring g

De wijnbox werd op tijd geleverd. De informatie bij de wijnen was heel leuk om te lezen. We hebben vol enthousiasme de formulieren ingevuld. De wijnen waren heerlijk! Een hele leuke activiteit in Corona tijd!

Heel tevreden

Heel tevreden over de wijnbox. Wijnen waren heel lekker, netjes verpakt en op tijd bezorgd. We hebben er een heel gezellige avond mee gemaakt. Eén verbeterpunt zou zijn dat het fijn zou zijn als er een meer uitgebreide beschrijving van de geur en smaak van de wijnen bij zou zitten. Of bijvoorbeeld een ingevuld formulier per wijn, dat je na het invullen van je eigen formulier er even bij kan pakken. Nu was dat heel summier, maar zeker voor onervaren wijnproevers is het fijn om te kunnen checken of je 'het goed hebt gedaan'.

Heel leuk. Vooral het handgeschreven kaartje.

Goed geregeld. Handgeschreven kaartje was echt heel leuk. De box is kado gegeven, dus geproefd heb ik niet. De ontvanger is er heel blij mee. Ook goed geregeld dat het pas op de verjaardag zelf is afgegeven. Klasse!

Het kado werd enorm gewaardeerd!

Heel leuk om kado te geven!!

top

Al vaker een pakker besteld en ook nu weer prima

Hele goede service en alles was top verzorgd!

Erg leuke manier om wijnen te proeven en er zat veel informatie bij. Na een vraag om nieuwe informatie over het serveren van de wijnen die ik zoek was,werd daar meteen op gereageerd en kreeg ik deze toegestuurd ook al was het in het weekend!

Gezellige ervaring met vrienden

De wijnen uit Italië smaakte erg goed. Leuk om te doen met wat vrienden. Wij hadden het alleen leuk gevonden als er ook antwoorden aanwezig waren. Nu weten we niet of we het juiste hebben geproefd.

De handleiding, wijnbeschrijving en proefinstructies zijn erg uitgebreid. Daarnaast erg mooie wijnen mogen proeven.

Veel te hoge prijs

Lang wachten voor pakket en 2 wijnen echt niet lekker als in vies gewoon.

Fantastische verjaardag gehad

Top bedrijf, luistert naar wensen, reageert direct op de mail. We hebben zo erg genoten. Gaan snel weer een pakketje bestellen.

Leuke ervaring en goede wijn

De proeverij was erg leuk om te doen. Wijn was goed verpakt en de begeleidende informatie goed uitgedacht. Suggestie: ik heb nu zelf passende hapjes erbij bedacht, hier zouden jullie nog suggesties voor kunnen doen. Enige minpuntje was de levering. Ik heb dinsdag besteld en kreeg pas vrijdag de bevestiging dat mijn pakketje richting PostNL ging, dit terwijl ik het vrijdag nodig had.

Beesdseweg 3-33

4104 AW Culemborg