Lekkere wijntjes en gevarieerd

Lekkere wijntjes en gevarieerd. Ik had 3 x dezelfde zomerbox besteld zodat 3 mensen als cadeau een aantal geproefde wijntjes mee mochten nemen. Keuze was lastig omdat ze allemaal lekker wakker! Klantenservice gebeld om op andere datum te versturen en dat lukte makkelijk.

Kwalitatief goede wijnen voor de prijs

Ik was verrast door de wijnen. Ik ben geen kenner, sommelier of vinoloog maar als wijnliefhebber vond ik de wijnen kwalitatief goed en zeer prettig om te drinken. De beschrijvingen waren duidelijk en de scorekaarten werden goed gebruikt. We hebben een leuke proefavond gehad, mede door het complete pakket van wijnproeverijbox.nl!

De eerste wijn een beetje vlak

Wij vonden alleen de mousserende wijn wat vlak van smaak De bubbel was zo fijn dat de wijn bijna een witte wijn leek De andere wijnen waren lekker

Er worden hele leuke boxen aangeboden

Er worden hele leuke boxen aangeboden! Wat nog wel leuk zou zijn, is een box voor beginners met kleine flesjes van de meest voor de hand liggende wijnen zoals Chardonnay, Verdejo, Pinot grigio, Sauvignon blanc en ook zoiets voor rode wijn.

goede varieteit aan wijnen

goede varieteit aan wijnen. Goed verpakt en een duidelijke uitleg.

Mooie en goede wijnen.

Mooie en goede wijnen. Snelle levering en geheel compleet met documentatie eninvulformulieren voor de proeverij.

Heerlijk avondje

We hebben er een heerlijke avond plezier mee gehad. Zelfs voor ons, absolute beginners, was het duidelijk en erg leuk! De wijnen waren goed en dankzij de wijn-spijs tips, die de organisatrice tevoren heeft bekeken, was er een goede combinatie van drank en hapjes.

Echt superfijn geholpen en heel blij...

Echt superfijn geholpen en heel blij met het resultaat van het cadeau, vlotte levering en hele fijne communicatie!

Mooi pakket en samenstelling

Mooi pakket en samenstelling

Oprecht leuk om cadeau te geven

Oprecht leuk om cadeau te geven. Veel keuze, snelle levering en keurig verpakt!

Compleet avondje in 1 doos

Zorgvuldige levering, alles was netjes verpakt. Elke fles in een papiertje met als een cadeautje. De beschrijving was duidelijk en uitgebreid. Alles compleet voor een gezellige avond.

De box was compleet om...

De box was naast de wijnen compleet om een proeverij te organiseren. eenvoudige hapjes tips zou wel heel fijn zijn.

Snelle levering, goed verpakt, heerlijk proeverijtje port

fantastisch heerlijke wijn

fantastisch heerlijke wijn, en de volgende dag geen hoofdpijn

Het was een leuke box met lekkere...

Het was een leuke box met lekkere wijnen.

Fijne wijnproeverij

Leuk dat er informatie over de wijnen en de wijnhuizen bijgevoegd zijn. Ik had het fijn gevonden als er een receptenboekje met kleine hapjes bij de krijgen zou zijn.

Het was perfect

Het was perfect! Wij hebben een diner ernaast gedaan, wat helemaal afgestemd was op jullie advies qua wijn/spijs. We begonnen om 18.15 uur en het dessert serveerde wij rond 0.00 uur. Vol, maar voldaan. Superleuk om steeds te checken nadat iedereen zijn formulier had ingevuld of je het goed had gedaan. Wij keerde daar punten voor uit met aan het eind een terechte winnaar!

Prima wijnproeverij voor thuis!

Verzending is snel en prima. Mooie wijnen en duidelijke beschrijvingen. Leuk om thuis een wijnproeverij te organiseren!

heerlijke wijnen en goede beschrijving...

heerlijke wijnen en goede beschrijving ervan. Al met al een leuke box om avondje wijnproeven te organiseren

Wereld pakket besteld voor familie...

Wereld pakket besteld voor familie weekend. Mooi verpakt, veel info en leuk avond vullend met tip voor bijpassende hapjes.

Lekker wijnen, goede info en een fijne avond gehad!

Ik vond dat er erg lekkere wijnen tussenzaten. De uitleg van de wijn was top en het pakket zat goed in elkaar!

Na telefonisch contact heel goed ...

Na telefonisch contact heel goed geholpen, zeer vriendelijk!

Prinses Margrietstraat 19

4241 BA Arkel