Verassend ontspannen!

Wijntrip Zuid Afrika besteld als verjaardagskado voor mijn vriend. Verassende wijnen met leuke uitleg en instructies. Super goed alternatief in de coronatijd!

Prima proeverij rakkers

Lekkere wijnen geproefd die goed op elkaar af waren gestemd! Zelfs hapjes bij gemaakt, was een heerlijke wijnproeverij/ high wine.

Ontzettend gezellige en lekkere Wijnproeverij!

Samen met mijn zussen voor Moederdag deze Wijnproeverij gegeven. Heerlijke wijnen en leuk om te ontdekken waar ze vandaan kwamen en wat voor smaken wij zelf konden herkennen. We hadden graag iets meer tips gehad voor de borrelhapjes, maar al met al was het zeer geslaagd!

Super service

Ik had glazen besteld. Bij 1 glas was er een stukje uit de voet. Ze hebben direct een nieuwe toegestuurd. Ik hoefde niet eens wat terug te sturen. Super service.

Leuk concept!

Goede service, snelle reactie en heel leuk concept.

Goed verzorgd en lekker.

Goede informatie na het bestellen van de wijnen. Alles was goed verzorgd. We hebben een fijne avond gehad met lekkere wijnen.

Prima service, denken mee en bieden leuke boxen aan.

Top avond

Top avond gehad. Aanrader voor elke leeftijd volwassenen.

Snelle levering en goede service!

Telefonisch goed advies gekregen over welk pakket het beste bij mijn wensen paste. De levering was erg snel. Ik raad dit bedrijf zeker aan (leuk als cadeau!)

Geweldig!

Goede en snelle communicatie. Service is super en de wijn is heerlijk.

Prima geregeld zowel levering als de ervaring zelf

Alles goed geregeld en snel geleverd

Voor de eerste keer een bestelling gedaan bij Wijnproeverijbox. Alles verliep soepel en de box was snel geleverd. Een aanrader!

Superleuk en lekker

Voor een gezellig avondje thuis had ik de wijn met tapasbox besteld. Leuke verrassende wijnen en lekkere, niet standaard hapjes erbij. Ik had het leuk gevonden als er een uitleg over de volgorde bij zat en misschien een soort scorekaartje of zo.

Wijnglazen zijn prachtig

Snel geleverd, mooie glazen

Top wijnen, heel leuk om dit zelf thuis te doen!

Wij hebben de box 'wereldreis' gehad. Allemaal lekkere wijnen! Erg leuk ook met de formulieren etc die erbij zitten. Tevens om tips gevraagd via de e-mail qua hapjes die erbij geserveerd konden worden, hier ook snel reactie op gekregen. Echt een super leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Super genoten! 🥂🍷🍾

Was een hele leuke ervaring. Leuk ook om samen de proefnotities in te vullen en dan de uitleg erna te lezen.

Het was echt een bijzondere en geweldige ervaring!

super gezellig om met vriendinnen toch een wijnproeverij te kunnen doen in deze corona periode.

Gezellig en erg leuk

Wij hebben lekkere wijnen gehad uit Zuid Amerika. Het stappenplan over hoe je moet proeven, was erg duidelijk en erg leuk! Zo kijk je ineens anders naar de wijn. Ook de informatie is leuk om te horen over dr wijn. Wij vonden het wel jammer dat we 2 wijnen hadden van dezelfde wijnboer hadden. Het is juist leuk om dan weer iets nieuws te krijgen. Ook zouden we het leuk vinden om achteraf te zien of je een beetje juist zat in de smaakcirkel. Klopt het? Qua kleur en bijv fruitsoorten? Nu kon dat niet. Helaas duurde de levering erg lang. We weten dat het met Corona nu lastiger is, maar op de site zeggen jullie dat 1-2 werkdagen. Begrijpelijk dat dat nu niet altijd haalbaar is maar we bestelden hem woe avond en kregen hem di avond binnen. Dat is wel erg laat, dus bestel op tijd! Hoe het was ingepakt en het kaartje erbij Was erg leuk!!!

Super leuk, lekkere wijnen met mooie omschrijving!

Leuk om zo’n doos te krijgen met de omschrijving, proef-schema’s en tips voor serveren erbij! de wijn-spijs combinaties pasten ook goed. Leuk om zo thuis toch een soort avond uit te hebben, en we hebben nog langer van de flessen kunnen genieten.

Leuk idee voor thuis, maar zonder ervaring toch net te moeilijk voor ons

Leuk om thuis te doen tijdens de quarantaine! Allebei hebben we echter nul verstand van wijn, dus een beetje meer uitleg over complexe/jonge wijnen enzo was wel fijn geweest. Verder is de uitleg erg leuk en helpt het je er iets echt tofs van te maken. Het is ook leuk om te proberen te raden wat je ruikt/proeft. We zaten er alleen af en toe best naast, dus misschien zijn de Franse wijnen die werden meegestuurd niet de makkelijkste. Als er een grote box met kleine wijntjes was, dan was dit perfect geweest voor een thuisproeverij voor 2.

Een perfecte proeverij in lockdown

In deze rare tijden is de wijnproeverij echt leuk om te doen: prima wijnen, lekkere eetsuggesties erbij en compleet met scorekaarten en alles. Ook al als cadeautje gegeven aan opa’s en oma’s. Werd enorm gewaardeerd

Lekker maar geen duidelijke 'antwoorden'

Wij hadden wijnpakket Italië. De wijnen vooral nummer 1 en 3 vonden we erg lekker. Leuk formulier met geur en smaak cirkel om in te vullen en samen over te hebben wat je denkt te proeven. Wel jammer dat in de beschrijving van de wijn niet meer stond over wat kenners denken te proeven. Dit hebben we nu op vivino meer op moeten zoeken.

superleuk!

Heel leuk om te doen, zeker met in quarantaine tijd ;-)

Wijntjes zijn goed ontvangen en fijn dat er een extra kaartje als attentie bij mocht!

Uitstekende wijnen voor een bijzonder gezellige avond!

Uitstekend geselecteerde wijnen. Goede formulieren erbij. Wij willen alleen nog graag bij omschrijving zien of we de goede smaken en geuren hebben gekozen, zoals fruit, hout etc.

Beesdseweg 3-33

4104 AW Culemborg