Pluspunten
Snelle service en heerlijke wijnen!
Pluspunten
Makkelijk in communicatie, snelle levering. De bestelling was veilig verplant en omsloot ook proef formulieren, informatie over de wijnen, en pennen voor proefnotities.
VerbeterpuntenDe witte wijnen waren niet naar onze smaak, wellicht mogelijkheid aanbieden om meerdere ‘Wereldreis’ pakketten samen te stellen. Over smaak valt niet te twisten :-)
Pluspunten
Leuk opgezet en heerlijke wijnen. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Voor herhaling vatbaar.
VerbeterpuntenMijn tafel was te klein voor de placemats ;)
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke en uitgebreide uitleg bij de wijnen. Wij hebben een fantastische avond gehad.tof!
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan.
Pluspunten
Volledig volgens verwachting, mooi pakket. Hebben de wijnen nog niet geproeft maar staat wel gepland. Super snelle, nette en complete levering. TOP!
Pluspunten
Alles was top. Duidelijke communicatie en de wijnproeverij was geweldig
Pluspunten
Erg leuk om te doen. Lekkere wijnen.
Pluspunten
Leuk gedaan, met allemaal verschillende wijnen. Het was een groot succes!
VerbeterpuntenZelf heb ik allemaal vragen erbij verzonnen, zodat de wijnproevers extra hun best doen om heel beste uit de wijn te proeven.
Pluspunten
Ik bestelde een box als kado voor de Kerstdagen. Helaas kwam het niet op tijd binnen, wat ik beschouwde als een probleem bij de post. Toen het tegen Oud en Nieuw liep heb ik contact opgenomen met TNT en zij konden het pakket niet vinden. Daarop heb ik contact opgenomen met wijnproeverijbox.nl en ze hebben erg adequaat gereageerd door mij een nieuwe box te sturen. Deze was zeer snel binnen. Top geregeld.
Pluspunten
Wij hebben de wijnproeverij nog niet gehad. Het ziet er erg professioneel uit. We hebben zin in de proeverij!
Pluspunten
Goede en fijne communicatie, goede opties voor bestellen, goed en duidelijk verpakte dozen en fijn persoonlijk tintje door de kaart in de verpakking.
VerbeterpuntenDe placemat uitbreiden met uitleg die te lezen is op de placemat. Dit kan gaan over de verschillende smaken, professionele buiten schijf en beginnende binnen schijf.
Pluspunten
Mooie samenstelling, goede opbouw van de wijnen en de bijgeleverde informatie maakte dat we kritischer gingen proeven. Leuk met de placemats erbij.
VerbeterpuntenBij de spijslijst had ik meer concrete voorbeelden verwacht die eenvoudig te bereiden zijn.
Pluspunten
Heerlijke wijnen ontvangen, doordat wij de proeverij incombinatie met een diner wilde nuttige nog gevraagd om advies en extra recepten. Hier zijn ze erg open voor en antwoorden netjes binnen 24 uur.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Wij zijn kei enthousiast over de wijnproeverijbox. Met oudejaarsdag de proeverij gehouden met bijpassende hapjes zoals ze stonden beschreven in de uitleg. Heerlijke wijnen van alle soorten. In de folder een hele duidelijke uitleg met de opeenvolgende stappen, waardoor ook een super voorbereiding voor ons. Dit gaan we zeker vaker doen.
VerbeterpuntenMisschien in de uitleg per wijn wanneer ( in welk jaar) je de wijn het beste kan drinken. Verder eigenlijk helemaal niets op te merken.
Pluspunten
Een en al lof! Superleuk om dit thuis te doen. De informatie was duidelijk en volledig. De wijnen zijn erg lekker! Bij onze bestelling kwam 1 wijnbeschrijving niet overeen met de fles, 1 telefoontje en nog geen 5 minuten later had ik de juiste al per mail ontvangen.
Pluspunten
Snelle levering. lekkere wijnen!
VerbeterpuntenWe hadden 3 boxen besteld, de luxe, de italiaanse en de wereld. Helaas zaten in deze 3 boxen dezelfde rode wijn. Dit is natuurlijk niet wat je verwacht als je verschillende boxen besteld voor een leuke proeverij. Verder prima.
Beste Baue, bedankt voor je beoordeling! Op de productpagina's van de verschillende Proefboxen staat wat er in zit. Ook op de foto's is dit zichtbaar. Voor een complete wijnproeverij had je met de Wijnproeverijbox een geschikter product gehad.
Pluspunten
goede herkenbare wijnen, mooie marketing verhaal
Verbeterpuntenpennen of potloodje met logo zou het helemaal afmaken. plus eventueel glasnummering op de placemat
Pluspunten
Goede opbouw!
Pluspunten
Snel
Beesdseweg 3-33
4104 AW Culemborg