heel goed geholpen

direct effectief

goed geholpen

Alles was gewoon goed.

Snel, helder antwoord.

Ik had een korte vraag, kreeg een vlot en helder antwoord.

Had Nick als hulp via de chat, super snelle reactie en goed geholpen! Duidelijk en onderneemt direct actie!

Fijne en snelle communicatie

Verliep soepel en snel opgelost!

Klantvriendelijk en snel

Ik heb een goede ervaring met de chatter gehad (Nick). Mijn vraag werd al snel beantwoord, op een vriendelijke manier. Ik kreeg uitgebreid antwoord!

Ik werd snel geholpen en kreeg een duidelijk stappenplan. Tevreden dus. Nu hopen dat alles werkt zoals in het stappenplan.

Snel en goed geholpen.

Nick heeft mij goed geholpen, kwam snel met de oplossing waardoor ik mijn gekochte software alsnog kon downloaden.

Snel en behulpzame medewerker. Bedankt Nick :-)

goed en vriendelijk

Blij met de hulp. Soms wel zoeken met de chat, duurt langer dan aan de telefoon denk ik, omdat je steeds verduidelijkende vragen moet stellen.

Snel, professionals, goedkoop, meedenkend

Ik ben heel tevreden over de producten en het advies van SurfSpot. Scherpe prijzen, goed aanbod, goed advies in brede zin.

Geweldige, uitgebreide hulp gekregen.

Het verwijderen van een proefpakket Office 365 vond ik lastig, maar is gelukt dankzij aanvullende informatie en handige links. Het installeren van Office 2019 ging heel vlot, mede dankzij enkele verhelderende chats van Nick van de Klantenservice.

prima reacties

positief

Korte wachtrij en goede en snelle hulp.

Zeer prettig!!!

Savannah reageert zeer vriendelijk en zeer adequaat!!!

snelle service goede producten

Ik werd snel en goed geholpen met mijn vragen. De aangeboden producten zijn prima. De uitgebreide uitleg bij de producten is ook goed.

heel goed geholpen door Bianca

goede service en denkt mee met mijn probleem (retourzending)

Het was efficiënt.

Efficiënt

Rechtstreeks contact en er werd meteen actie ondernomen. Kan het aanraden om live te chatten en niet te mailen! :)

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen!

Savannah heeft mij goed door de chat heen geholpen.

Prima geholpen. Ging vlot. Fijn.

kort helder en concreet

kort helder en concreet

Uitgebreide toelichting op al mijn vragen

Handig om via de chat je vragen kwijt te kunnen omdat je dan min of meer direct antwoord krijgt. Het was nu erg druk dus het duurde vrij lang voordat alles beantwoord was, maar de antwoorden waren volledig en het was duidelijk dat er werd meegedacht wat erg prettig is!

Goed taalgebruik, snelle reactie en perfecte oplossingen

Ik kreeg snel reactie, voldoende uitleg en de werknemer was beleefd en had net taalgebruik.

Over SURFspot

SURFspot is een not profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. SURFspot is exclusief voor studenten en medewerkers binnen het Nederlands hoger en mbo onderwijs.