Pluspunten

Snelle levering, makkelijk aan te vragen

Melden dat de verwerking van gegevens enkele minuten op zich laat wachten. Nu had ik een account aangemaakt, maar herkende hij het niet, na een aantal minuten wel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betrouwbaar, Snel

Assortiment wordt getoond dat niet beschikbaar is voor de rol van afnemer. Dwz medewerkers zien studenten assortiment.

Pluspunten

geen Vakje waarin totaaloordeel ingevuld moet worden ins onduidelijk met DEZE uitleg, zo geformuleerd.

Pluspunten

Heldere bestelprocedure. Snelle levering

Heb soms moeite om mijn bedrijfsnaam (Rijksuniversiteit Groningen) te vinden bij het inloggen. IHeb geen erg in het feit dat ik in - blijkbaar - de Engelse versie zit. Moet dan bij de U(niversity) zoeken.

Pluspunten

vlotte service, gemakkelijke bestelling en betaling

Pluspunten

Alle software die je verwacht als student hebben ze, en meer. En allemaal voor zeer lage prijs

Pluspunten

betaalbare software en snelle service

zelfde programma 2 keer aanbieden, voor pc en voor laptop.

De installatie handleiding van office 2016 moet uitgebreid worden met tekst over het verwijderen van oude versies alvorens nieuwe te installeren. En als je een oude versie verwijderd, wat gebeurt er dan met alle OUTlook mappen die je in de oude versie hebt aangemaakt?

Pluspunten

Pluspunten

Zorgvuldige afhandeling en een uitstekende service. Verder vind ik de communicatie naar klanten erg goed.

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk bestelproces, snelle levering, goede service.

Pluspunten

Snelle online levering

Pluspunten

Heel prettig die downloadable updates!

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling Heldere website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijke webpagina. makkelijk een keuze te maken.

de status van de bestelling niet alleen updaten op de surfspot pagina maar de klant ook een mail versturen dat bestelling is verzonden en wanneer we deze kunnen verwachten. (track and trace ?) Het is vreemd dat dit beoordelingsverzoek al komt voordat de bestelling is afgeleverd, zo kan ik geen volledige beoordelling maken

Pluspunten

Er was een probleem met bestellen maar ik ben via de chat snel en kundig geholpen. Prima ervaring!

Pluspunten

werkt allemaal als een tierelier

Pluspunten

Goedkope software!!

omschrijving klopte niet. Windows Education gekocht. Stond expliciet bij dat het niet geschikt was voor nieuwe installatie. Bleek toch te kunnen :)

Pluspunten

Reactietijd op vragen is soms te lang.

Pluspunten

De website werkt goed, snelle service, ook goede klantenservice als je vragen hebt. Prijzen zijn leuk door de kortingen als medewerker van de universiteit.

Zipfiles zijn niet altijd te openen op de standaard manier van Windows 10. Ook gratis unzipprogramma's werkten niet en ik moest winzip downloaden om het programma te unzippen. Dat was niet handig.

Pluspunten

Prima en snelle (digitale) service.

Pluspunten

Afhandeling van bestellingen is perfect.

Niets.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijzen voor studenten, heel mooi meegenomen

De uitleg van hoe je de gekochte software op je laptop installeert, is onduidelijk en je krijgt te maken met een zeer lang e-mailadres waarmee je de Office applicaties moet activeren. Ik krijg na aanschaf meerdere mailtjes waar verwezen wordt naar instructies die niet met elkaar overeenstemmen.

Pluspunten

Goed, duidelijk en snelle levering van SPSS

Over SURFspot

SURFspot is een not profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. SURFspot is exclusief voor studenten en medewerkers binnen het Nederlands hoger en mbo onderwijs.