Filters

10

Een waardevolle muzikale toevoeging voor je avond

Wij vierden onlangs een verjaardag met diner en het trio van de Jazzcentrale heeft daarbij fantastisch op de achtergrond gespeeld. Als kers op de taart is er op een gegeven moment een zangeres komen zingen. De muziek heeft de hele sfeer van de avond bepaald. Het was geweldig en iedereen heeft genoten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bedrijfsreceptie

Wij werkten samen met de Jazz Centrale voor twee nieuwjaarsrecepties voor ons bedrijf. Zeer goede service, duidelijke communicatie en top musici. Wij raden Jazz centrale zeker aan !

 • Aanbevelen? Ja
9

Door jullie werd onze middag geweldig ! dank

we hebben lunch georganiseerd voor vrienden ! met muzikale opluistering werd het niet alleen nog fijnere sfeer maar werd er zelfs gedanst en gezongen ! dank dat jullie er waren

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent!

Kars and his band will be a highlight of your event! Truly a professional, artistic, and charming band! Looking forward to working with them again!

 • Would you recommend us? Yes
10

The Perfect Match !

Beste JC, een klein jaar geleden begon de zoektocht naar iets dat origineel, betaalbaar, kwaliteitsvol en vooral uniek moest zijn ! Na een onduidelijke tocht doorheen het vermoeiende internet, met een nog minder duidelijk aanbod. Kwam er plots iets opgedoken dat onmiddellijk goed aanvoelde. Onderhandelingen die daarop volgden waren zeer professioneel en correct. En deden me vol ongeduld uitkijken naar de avond zelf. Gedurende 4 uur .. 3 vakmannen .. die een 50ste verjaardag komen opluisteren met hun zang en muziek. Enkele vertrouwelingen vroegen me of dit alles niet te veel was van het goede. En moest volgens hen de start zijn van een saaie avond voor oude mensen ! Hier zal ik kort zijn .. alle aanwezigen hadden spijt dat de DJ aan zijn verplichtingen begon, zonder afbreuk van. JC jullie waren Top en nog steeds worden jullie geprezen door alle aanwezigen van alle pluimage. De mooiste reclame is de mond aan mond reclame … en daar zijn jullie het bewijs van ! Jullie waren een absolute meerwaarde en hebben ons sinds lang een prachtige avond zonder zorgen gebracht. De wijze waarop jullie zich aanpasten en 1 geheel werden met de aanwezigen getuigt van jullie vakmanschap én professionalisme. Jazz Centrale Bedankt !!!

 • Aanbevelen? Ja
9

De live jazzmuziek droeg bij aan een zeer geslaagd Hogan Lovells Alumni Event!

Alles werd in goed overleg snel en uitstekend geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
8

Aardig Duo

De muziek was goed afgestemd op het gezelschap en stoorde niet tijdens de gesprekken

 • Aanbevelen? Ja
10

Buitengewoon goede muzikale omlijsting van uitvaart

Dankzij direct contact was er binnen een mum van tijd duidelijk welke instrumenten/ welke muziek. Ook fijn overleg voor wat er mogelijk was naar aanleiding van de muziek smaak van de overledene. De uitvoering was buitengewoon goed. Zelfs een onverwachte improvisatie werd vlekkeloos opgepakt. Zeer aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Duidelijk en snelle communicatie met als resultaat een prima uitvoering.

De communicatie met de Jazz Centrale ging snel en duidelijk. Het Jazztrio was op de afgesproken tijd op de locatie, en speelde de hele bijeenkomst goed door. Het was een prima invulling en de verwachtingen werden ingevuld.

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastische achtergrond muziek bij ons tuinfeest tijdens een lange late lunch!

Heren bedankt het was Perfect!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijke muziek die iedereen hoort maar niemand stoort.

Contact gelegd met Jazz Centrale en na overleg en goede uitleg een keuze gemaakt voor een jazz trio. Stipte uitvoering van wat was overeengekomen. Gezien de samenstelling van de gasten was dit trio de juiste keuze en ontvingen wij veel complimenten. Een verademing na vele recepties te hebben meegemaakt waar de muziek een storende factor vormde (lastig om te converseren, onjuist repertoir etc.)

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijke starter van ons huwelijksfeest

De Jazz Centrale verzorgde tijdens ons huwelijksfeest de muziek tijdens de apero. Ze brachten enorm veel sfeer! Bedankt om vanaf het begin mee de nodige "swung" te steken in ons feest!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig. Professioneel. Aanstekelijk.

Ik wist niet waaraan me te verwachten. Ik wou een jazz band om de sfeer te maken op de achtergrond van een jubileumfeestje. Het werd de hoofd-act met een enthousiast publiek dat bij wijlen aan het dansen ging. Professionele muzikanten. Een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

de boys hebben ons een on vergetelijke jazzy afternoon bezorgd

1) duidelijke aanpak over samenstelling orkest, repertoire, kosten en contactpersoon 2) musici zijn van North Sea Jazz niveau, maar anders dan daar weten de sfeer van de "party" goed aan te voelen 3) succes verzekerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Exceptional Performance by Simon, Vincent, and Kars

We had the opportunity to witness a truly remarkable jazz performance by Simon and Vincent last Thursday 29 June, with Kars providing excellent coordination. The interplay between the guitar and saxophone created a unique and sophisticated atmosphere that all our guests greatly appreciated. Their high level of professionalism was evident in every aspect of their performance. The duo was friendly and approachable, creating a pleasant environment that enhanced the overall appeal of the event. Their flexibility and willingness to accommodate our specific requests, particularly in terms of performing while moving between locations, was a significant highlight. This added a dynamic aspect to their performance, contributing to the seamless progression of our event. I must express my gratitude to Kars, the organizer. His efforts ensured the smooth execution of the performance, his attention to detail meeting and surpassing our expectations.

 • Aanbevelen? Ja
10

Superrr!!!!

Beste Kars, Spectaculair!!! Super tevreden. De 3 Jo’s zijn een super ensemble. De sfeer en ambiance hebben ze zeer goed aangevoeld. Iedereen was vol lof over hun optreden. Ik heb van de Jo’s begrepen dat een aantal gasten gecharmeerd waren van hun optreden om ze eventueel zelf te boeken in de toekomst. Ik hoop het voor jullie. Ze verdienen het. Kars, ik zeg het je eerlijk, een stevige prijs maar zeker waard. Moest ik het weer doen, zou ik ze zo weer boeken. Dank voor de correcte en professionele samenwerking. Hopelijk tot op een volgende boeking. Vriendelijke groeten. Zeer tevreden klanten Eric en Greet

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, boeiend entertainment tijdens ons event

We hebben de Jazz centrale ingeschakeld om voor entertainment te zorgen tijdens de viering van ons jubileum. Het contact begon al erg prettig en er werd goed geluisterd naar de wensen. Ons evenement was zakelijk en ook bedoeld om te netwerken. De muzikanten van de Jazz centrale zagen er keurig uit en speelden mooie achtergrond muziek. Ook dit contact was wederom erg prettig. Het was mooi vertier voor onze gasten om er over te praten of er gewoon van te genieten. Zeker een aanrader! Wij hebben gekozen voor een saxofonist, contrabasist en pianist. Het evenement was voor 150 personen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Adembenemend!

"Wow, wat een feest! We hadden het genoegen om een getalenteerde saxofonist van de Jazz Centrale te gast te hebben op ons bedrijfsfeest, en hij heeft de avond echt naar een hoger niveau getild! Zijn optreden met de DJ was absoluut het hoogtepunt van de avond en zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor ons en onze gasten. Het was geweldig om te zien hoe de saxofonist moeiteloos samenspeelde met de DJ, hun muzikale samenwerking was echt indrukwekkend. De saxofoonklanken voegden een uniek en opwindend element toe aan de muziek, waardoor iedereen op de dansvloer enthousiast werd. Hij wist precies wanneer hij zijn solo's moest inzetten en creëerde adembenemende momenten die de energie van de ruimte versterkten. Hij straalde plezier uit en zorgde ervoor dat iedereen meegezogen werd in de muziek. Zijn interactie met het publiek was fantastisch en hij slaagde erin om iedereen te betrekken, of ze nu aan het dansen waren of gewoon van de muziek genoten. Niet alleen een geweldige muzikant, maar hij was ook professioneel gedurende het hele event. Hij communiceerde duidelijk en was punctueel op de avond zelf. Het was een genoegen om met hem samen te werken en we waren onder de indruk van zijn talent en toewijding. Als je op zoek bent naar een saxofonist die je feest of evenement wil laten knallen, dan bevelen we de Jazz Centrale van harte aan. Bedankt, voor het toevoegen van de perfecte dosis funky saxofoon aan ons feest!"

 • Aanbevelen? Ja
10

Extra sfeer en gezelligheid dankzij de band

Tijdens een personeelsfeestje wensten wij achtergrond muziek. Via internet kwam ik terecht bij de Jazz centrale en had ik contact met Kars. De band en zangeres zijn professioneel en vriendelijk en de muziek was top! Zij wisten heel goed een gezellige sfeer te creëren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een geweldige band.

Heerlijke muziek, fijn om op de achtergrond te horen. Afgewisseld met muziek om bij te dansen. Kortom de perfecte afsluiting van een geweldig bruiloftsfeest.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een spetterend optreden!

Wat een spetterend optreden van het akoestisch duo (gitaar en contrabas) van De Jazz Centrale! Tijdens het diner op onze bruiloft maakten de heren de losse festivalsfeer helemaal compleet. Super leuk was dat gasten ook verzoeknummertjes konden aanvragen. Ze waren met twee maar klonken als tien, een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede muziek, flexibel en zeer sfeermakend.

Volgende keer weer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende Jazz Band voor een zakelijke gelegenheid

De band speelde voortreffelijke achtergrondmuziek en zorgde voor een gezellige sfeer tijdens onze lustumborrel. De muziek was niet overheersend en paste goed bij een zakelijk evenement.

 • Aanbevelen? Ja
10

De band speelde prachtige klassieke jazznummers tijdens onze receptie.

De mensen die op onze receptie kwamen bleven kletsen en hadden het geweldig naar de zin. De band speelde zacht en swingend. De oudste gast van negentig jaar oud zei tegen mij: Ik lig vannacht schommelend in mijn bed door de muziek,

 • Aanbevelen? Ja
8

Heerlijke (achtergrond)muziek op een feestje.

Plezierige en persoonlijke begeleiding in de keuze om een goede muzikale invulling te geven op een feestavond met jongeren en ouderen.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

+31 (0)85 - 40 10 560

[email protected]

Over Jazz Centrale

De Jazz Centrale is 100% gespecialiseerd in het verzorgen van exclusieve en premium live achtergrondmuziek op corporate events, privé feesten, bruiloften, jubilea en verjaardagen. Met een team van de allerbeste professionals uit de jazz scène, leveren wij al jaren jazzbands van absolute topkwaliteit.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.