Filters

8

Duidelijk en snelle communicatie met als resultaat een prima uitvoering.

De communicatie met de Jazz Centrale ging snel en duidelijk. Het Jazztrio was op de afgesproken tijd op de locatie, en speelde de hele bijeenkomst goed door. Het was een prima invulling en de verwachtingen werden ingevuld.

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastische achtergrond muziek bij ons tuinfeest tijdens een lange late lunch!

Heren bedankt het was Perfect!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijke muziek die iedereen hoort maar niemand stoort.

Contact gelegd met Jazz Centrale en na overleg en goede uitleg een keuze gemaakt voor een jazz trio. Stipte uitvoering van wat was overeengekomen. Gezien de samenstelling van de gasten was dit trio de juiste keuze en ontvingen wij veel complimenten. Een verademing na vele recepties te hebben meegemaakt waar de muziek een storende factor vormde (lastig om te converseren, onjuist repertoir etc.)

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijke starter van ons huwelijksfeest

De Jazz Centrale verzorgde tijdens ons huwelijksfeest de muziek tijdens de apero. Ze brachten enorm veel sfeer! Bedankt om vanaf het begin mee de nodige "swung" te steken in ons feest!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig. Professioneel. Aanstekelijk.

Ik wist niet waaraan me te verwachten. Ik wou een jazz band om de sfeer te maken op de achtergrond van een jubileumfeestje. Het werd de hoofd-act met een enthousiast publiek dat bij wijlen aan het dansen ging. Professionele muzikanten. Een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

de boys hebben ons een on vergetelijke jazzy afternoon bezorgd

1) duidelijke aanpak over samenstelling orkest, repertoire, kosten en contactpersoon 2) musici zijn van North Sea Jazz niveau, maar anders dan daar weten de sfeer van de "party" goed aan te voelen 3) succes verzekerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Exceptional Performance by Simon, Vincent, and Kars

We had the opportunity to witness a truly remarkable jazz performance by Simon and Vincent last Thursday 29 June, with Kars providing excellent coordination. The interplay between the guitar and saxophone created a unique and sophisticated atmosphere that all our guests greatly appreciated. Their high level of professionalism was evident in every aspect of their performance. The duo was friendly and approachable, creating a pleasant environment that enhanced the overall appeal of the event. Their flexibility and willingness to accommodate our specific requests, particularly in terms of performing while moving between locations, was a significant highlight. This added a dynamic aspect to their performance, contributing to the seamless progression of our event. I must express my gratitude to Kars, the organizer. His efforts ensured the smooth execution of the performance, his attention to detail meeting and surpassing our expectations.

 • Aanbevelen? Ja
10

Superrr!!!!

Beste Kars, Spectaculair!!! Super tevreden. De 3 Jo’s zijn een super ensemble. De sfeer en ambiance hebben ze zeer goed aangevoeld. Iedereen was vol lof over hun optreden. Ik heb van de Jo’s begrepen dat een aantal gasten gecharmeerd waren van hun optreden om ze eventueel zelf te boeken in de toekomst. Ik hoop het voor jullie. Ze verdienen het. Kars, ik zeg het je eerlijk, een stevige prijs maar zeker waard. Moest ik het weer doen, zou ik ze zo weer boeken. Dank voor de correcte en professionele samenwerking. Hopelijk tot op een volgende boeking. Vriendelijke groeten. Zeer tevreden klanten Eric en Greet

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, boeiend entertainment tijdens ons event

We hebben de Jazz centrale ingeschakeld om voor entertainment te zorgen tijdens de viering van ons jubileum. Het contact begon al erg prettig en er werd goed geluisterd naar de wensen. Ons evenement was zakelijk en ook bedoeld om te netwerken. De muzikanten van de Jazz centrale zagen er keurig uit en speelden mooie achtergrond muziek. Ook dit contact was wederom erg prettig. Het was mooi vertier voor onze gasten om er over te praten of er gewoon van te genieten. Zeker een aanrader! Wij hebben gekozen voor een saxofonist, contrabasist en pianist. Het evenement was voor 150 personen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Adembenemend!

"Wow, wat een feest! We hadden het genoegen om een getalenteerde saxofonist van de Jazz Centrale te gast te hebben op ons bedrijfsfeest, en hij heeft de avond echt naar een hoger niveau getild! Zijn optreden met de DJ was absoluut het hoogtepunt van de avond en zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor ons en onze gasten. Het was geweldig om te zien hoe de saxofonist moeiteloos samenspeelde met de DJ, hun muzikale samenwerking was echt indrukwekkend. De saxofoonklanken voegden een uniek en opwindend element toe aan de muziek, waardoor iedereen op de dansvloer enthousiast werd. Hij wist precies wanneer hij zijn solo's moest inzetten en creëerde adembenemende momenten die de energie van de ruimte versterkten. Hij straalde plezier uit en zorgde ervoor dat iedereen meegezogen werd in de muziek. Zijn interactie met het publiek was fantastisch en hij slaagde erin om iedereen te betrekken, of ze nu aan het dansen waren of gewoon van de muziek genoten. Niet alleen een geweldige muzikant, maar hij was ook professioneel gedurende het hele event. Hij communiceerde duidelijk en was punctueel op de avond zelf. Het was een genoegen om met hem samen te werken en we waren onder de indruk van zijn talent en toewijding. Als je op zoek bent naar een saxofonist die je feest of evenement wil laten knallen, dan bevelen we de Jazz Centrale van harte aan. Bedankt, voor het toevoegen van de perfecte dosis funky saxofoon aan ons feest!"

 • Aanbevelen? Ja
10

Extra sfeer en gezelligheid dankzij de band

Tijdens een personeelsfeestje wensten wij achtergrond muziek. Via internet kwam ik terecht bij de Jazz centrale en had ik contact met Kars. De band en zangeres zijn professioneel en vriendelijk en de muziek was top! Zij wisten heel goed een gezellige sfeer te creëren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een geweldige band.

Heerlijke muziek, fijn om op de achtergrond te horen. Afgewisseld met muziek om bij te dansen. Kortom de perfecte afsluiting van een geweldig bruiloftsfeest.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een spetterend optreden!

Wat een spetterend optreden van het akoestisch duo (gitaar en contrabas) van De Jazz Centrale! Tijdens het diner op onze bruiloft maakten de heren de losse festivalsfeer helemaal compleet. Super leuk was dat gasten ook verzoeknummertjes konden aanvragen. Ze waren met twee maar klonken als tien, een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede muziek, flexibel en zeer sfeermakend.

Volgende keer weer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende Jazz Band voor een zakelijke gelegenheid

De band speelde voortreffelijke achtergrondmuziek en zorgde voor een gezellige sfeer tijdens onze lustumborrel. De muziek was niet overheersend en paste goed bij een zakelijk evenement.

 • Aanbevelen? Ja
10

De band speelde prachtige klassieke jazznummers tijdens onze receptie.

De mensen die op onze receptie kwamen bleven kletsen en hadden het geweldig naar de zin. De band speelde zacht en swingend. De oudste gast van negentig jaar oud zei tegen mij: Ik lig vannacht schommelend in mijn bed door de muziek,

 • Aanbevelen? Ja
8

Heerlijke (achtergrond)muziek op een feestje.

Plezierige en persoonlijke begeleiding in de keuze om een goede muzikale invulling te geven op een feestavond met jongeren en ouderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het maakte de middag nog gezelliger!

De mannen van de Jazzcentrale zijn altijd keurig op tijd, netjes gekleed en spelen gezellige muziek. Tot de volgende keer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Precies zoals beloofd en verwacht

Wij hadden erg veel moeite om voor een recruiteringsdiner van +- 800 man een band te vinden, maar we zijn erg blij dat we bij de Jazz Centrale uitkwamen! Ze hebben een erg relaxte sfeer bezorgd zodat iedereen zich op zijn gemak voelde bij het bedrijf waar ze zaten, wat natuurlijk altijd spannend is. Uit de bedrijfs- en studentenevaluaties kwamen ook alleen maar positieve verhalen over de band. Kortom, een succes!

 • Aanbevelen? Ja
9

Voor herhaling vatbaar!!

De Jazz Centrale heeft ervoor gezorgd dat de dinnerparty, ter ere van de 90e verjaardag van mijn man, een echt feestje is geworden. Alle gasten hebben genoten van de heerlijke Jazz muziek tijdens het diner waarna er ook nog werd gedanst. En wat een leuke mannen zijn het!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Onwijs!!!

Ze speelde op ons kerstgale, onwijs sfeervol!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuke avond gehad!!

Super leuke avond gehad tijdens ons bedrijfsetentje. Muziek was super leuk, zangeres ook erg goed! We hadden eerst muziek van het Jazz Trio (piano, contrabas en drum) met later op de avond een uitbreiding met de zangeres SaraLee. Samenwerking liep heel voorspoedig en Kars dacht goed met ons mee. Ook op de avond zelf verliep alles heel soepel. Hele leuke mensen en goede muziek. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, sfeerverhogend en fijne muziek

Vlotte en vriendelijke communicatie in de voorbereiding. Fijne muziek, aangepast aan het gezelschap, met ook nog eens mooie verlichting: professioneel en sfeerverhogend. Aanrader dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel in de samenwerking & gegarandeerd muzikaal genot

Ik beveel Jazz Centrale van harte aan! Behalve geweldig goede musici ook zeer professioneel. Meedenken met de voorbereiding, discrete opbouw, sfeervolle presentatie, prettig contact, heerlijke jazz die werkt voor een breed publiek, aansluit op de sfeer en excellente kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal zoals ik het gehoopt had!

Voor de opening van ons nieuwe kantoor, heeft een jazztrio onze receptie opgeluisterd: fantastische muzikanten, goede muziek én wat een vlotte en snelle communicatie!

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd