Pluspunten
Super geregeld, Zeer aardig personeel. Fantastisch en snel
VerbeterpuntenGeen enkele
Het door mij bestelde artikel was niet op voorraad. Hoorde een week niets. Toen ik zelf belde bleek bestelde artikel niet op voorraad. Dat was niet gecommuniceerd, ik had automatisch bericht gehad dat bestelling binnen enkele dagen zou worden geleverd. Toen duidelijk was dat dit het probleem was, werd mij een betere versie toegestuurd, kosteloos. Werknemer moest tijdens noodweer naar de brievenbus om het te verzenden... Uitwaaien in de baas zijn tijd. Hartelijk dank!
Pluspunten
gewoon een goed bedrijf
Pluspunten
SNELLE LEVERING EN HET PRODUKT WAS GOED VERPAKT.
VerbeterpuntenGeen issues
Pluspunten
Snelle levering, pakket goed ingepakt.
Pluspunten
Pluspunten
Netjes en op tijd.
VerbeterpuntenN.v.t.
De volgende belofte: Levertijden Orders die wij op werkdagen voor 17:00 uur ontvangen en betaald zijn met iDeal, Visa of Mastercard, worden dezelfde dag via PostNL pakketpost verzonden. Uitzonderingen hierop zijn bestellingen via brievenbuspost. Normaal gesproken ontvangt u het pakket de eerst volgende dag of kunt u het pakket de eerst volgende werkdag ophalen op een PostNL afhaalpunt indien u voor deze afleveroptie gekozen heeft. Is in mijn geval niet waar gemaakt, op zaterdag avond besteld en betaalt met mastercard. Op donderdagmiddag product in handen. Verder een onduidelijk instructie blad hoe een TAB antenne te plaatsen.
Pluspunten
Web plus fysieke winkels
28 Theresiastraat
Den haag 2593 AP