Laden reviews...
32 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers frequently praise fast shipping, clear communication about deliveries, and good prices. The shopping experience is smooth with reliable orders and prompt responses. A few orders faced stock issues or minor delays, but problems were resolved quickly. Overall, the service is dependable and orders arrive on time.
Pluspunten
Online een autoradio gekocht, laagste prijs voor dit type radio. Binnen 2 werkdagen thuis. Goed verpakt.
11 April 2017
Robert
Berkel en Rodenrijs
Pluspunten
Snelle levering. Laagste prijs. Geen extra bezorgkosten.
VerbeterpuntenIk kon niet aangeven of ik het zelf bij een afhaalpunt kon ophalen. Nu zat ik heel lang op PostNL te wachten. Waren ook nog eens flink vertraagd.
10 April 2017
Hengelo
Pluspunten
Snelle afhandeling
9 April 2017
5 April 2017
4 April 2017
2 April 2017
Sint-Oedenrode
Pluspunten
Artikel via mail besteld. Correcte mailwisseling van Uw bedrijf over bestelling en bezorging. Met vriendelijke groeten, Joan
2 April 2017
30 March 2017
Pine Berg
Utrecht
Pluspunten
goede berichtgeving, snelle levering, prettige ontvangst in de winkel, efficiënte en plezierige afhandeling
Verbeterpuntenik ben tevreden!
27 March 2017
janny
Den Haag
Pluspunten
snel ,goedkoop prima produkt.
24 March 2017
bert haak
Pluspunten
uitgebreid assortiment. goede levering prima website
Verbeterpuntengeen
22 March 2017
martin
Castricum
22 March 2017
A.Mol
veenendaal
Pluspunten
Laagste prijs
VerbeterpuntenVestiging in het noorden vh land?
20 March 2017
D
Groningen
Pluspunten
Er ging wat mis met de bestelling. Werd er meteen over gebeld. Ook het op de hoogte houden via de mail is prettig.
VerbeterpuntenAanpassen van de site; als je het servicepunt invult wordt de voor- en achternaam gevraagd. Mij was het niet duidelijk dat ik daar ook mijn eigen naam moest invullen. Bij het servicepunt ging het dan ook mis met de levering. De snelheid van levering via een servicepunt kan beter.
20 March 2017
Jacoba
Pluspunten
Koffieapparaat was bij eerste levering stuk, maar dit werd snel opgelost en er werd direct een nieuwe gestuurd
VerbeterpuntenVerbeteren verpakking ivm kwetsbaarheid goederen
19 March 2017
I.
Hoeven
Pluspunten
Het personeel,
15 March 2017
Marcel
Almere
Pluspunten
Goedkoper dan anderen
14 March 2017
Ruud
Bocholtz
11 March 2017
Roy
9 March 2017
c
Losser
Pluspunten
Helaas geen winkelervaring, wel online. Goede prijzen, duidelijk bestelproces en goede informatie vanaf bestellen tot verzending
8 March 2017
Eric
Amersfoort
8 March 2017
Hilda
7 March 2017
Paul
Someren
Pluspunten
Zoals het hoort. Snelle levering, en zending goed te volgen. Voor ons de goedkoopste keus inclusief de verzendkosten.
Verbeterpuntennvt
7 March 2017
G. van der Schaaf
Ureterp
Pluspunten
Snelle levering tegen goede prijs
6 March 2017
Jel