Pluspunten
De geweldige service en het houden van contact als dat nodig is
VerbeterpuntenFototoestel stond als beschikbaar op website maar was het niet (en kwam ook voorlopig niet, witte Panasonic)
Pluspunten
snelle aflevering en op vragen nadien wordt snel actie ondernomen, zodat alles tot tevredenheid is afgewikkeld.
Pluspunten
gewoon goed
Verbeterpuntenafhandeling retour
Pluspunten
Super geregeld, Zeer aardig personeel. Fantastisch en snel
VerbeterpuntenGeen enkele
Het door mij bestelde artikel was niet op voorraad. Hoorde een week niets. Toen ik zelf belde bleek bestelde artikel niet op voorraad. Dat was niet gecommuniceerd, ik had automatisch bericht gehad dat bestelling binnen enkele dagen zou worden geleverd. Toen duidelijk was dat dit het probleem was, werd mij een betere versie toegestuurd, kosteloos. Werknemer moest tijdens noodweer naar de brievenbus om het te verzenden... Uitwaaien in de baas zijn tijd. Hartelijk dank!
Pluspunten
gewoon een goed bedrijf
Pluspunten
SNELLE LEVERING EN HET PRODUKT WAS GOED VERPAKT.
VerbeterpuntenGeen issues
Pluspunten
Snelle levering, pakket goed ingepakt.
28 Theresiastraat
Den haag 2593 AP
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.