Fijne klantenservice: snel geholpen
Via de website van NEBO had ik een camera-accu besteld en aangegeven dat ik deze bij een vestiging in de buurt wilde ophalen. De accu was volgens de website beschikbaar en heb ik direct online betaald.
Dezelfde dag (zaterdag) werd ik gebeld dat mijn accu al klaar lag om op te halen bij de vestiging. Toen ik deze wilde ophalen op woensdag leek de accu daar echter niet meer aanwezig te zijn. Na contact met de klantenservice bleek de accu toch op de vestiging te liggen en kon ik deze alsnog direct ophalen.
Blijkbaar was er een misverstand geweest waardoor de winkelier niet goed begrepen had dat ik een bestelling via de webshop kwam ophalen i.p.v. een bestelling die in zijn winkel was geplaatst. Ik ben snel en fijn geholpen door de klantenservice en ook de winkelier was vriendelijk.
Het telefoontje dat ik na het plaatsen van de bestelling kreeg dat de accu kon worden opgehaald is heel netjes, maar het lijkt me fijn om dit voortaan ook per e-mail te bevestigen aan de klant. Dan kan deze de bevestiging eventueel ook laten zien aan de winkelier ter verduidelijking.