Pluspunten
De medewerker dacht constructief mee over het bestellen via de website en het dan in de winkel laten bezorgen. Dat bleek namelijk goedkoper dan in de winkel kopen of daar bestellen...
VerbeterpuntenReken voor aankoop of bestellingen in de winkel niet meer geld dan bij bestelling via de website! Dat is raar, zeker als je het gewoon in de winkel laat bezorgen en het daar ophaalt.
Pluspunten
Bij verkeerd bestelde artikelen retour mogenlijkheid
VerbeterpuntenEvestiging bij binnenkomst bestelling..zou verstuurd zijn maar bij nij nooit aangekomen ( Ook niet in andere mappen)
Betere communicatie over het product in relatie tot de afzender. Ik had geen flauw idee wat ik van NEBO had afgenomen (wat ook via een andere frontend webshop).
Pluspunten
Snel geleverd, goede prijs. Prima verpakt. Op een vraag via de mail kwam gelijk een vriendelijk en doeltreffend antwoord.
VerbeterpuntenE-mail bemesting als je iets hebt besteld.
Pluspunten
Snelle levering en de mogelijkheid van afhalen op verschillende vestigingen in de regio Den Haag
VerbeterpuntenBericht van verzending
Pluspunten
Snelle en correcte levering van bestelde producten.
Pluspunten
groot assortiment, zeer betaalbaar en snelle levering
Pluspunten
Redelijke prijzen. Vriendelijk te woord gestaan.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Gewoon nette levering zoals verwacht
VerbeterpuntenNiet .Er waren heen problemen .
Pluspunten
Prijs, snelheid
VerbeterpuntenBeloof geen levertijden die je niet kunt waarmakem
Pluspunten
Chatfunctie was voor mij erg handig om de levertijd te achterhalen. Ik zag dat het afleveradres niet goed ingevuld stond. Nadat ik een mail had gestuurd was dit ook opgelost.
Pluspunten
Goed advies gekregen en netjes en snel bericht dat mijn bestelling klaar lag
Pluspunten
hebben goed geholpen jammer dat het artikel niet deed wat wij er van verwachtten (
Verbeterpuntenduidelijk aangeven bij het artikel dat het geen nederlands bevat
Pluspunten
VerbeterpuntenWees altijd eerlijk en reageer op mail van uw klant. Bestelling geplaatst bij Bol.com. Dit was €12 duurder dan op uw eigen website. Heb ik gemeld. Kreeg nooit reactie. Was direct aangepast op site(!) Compensatie zou fair zijn, maar op zijn minst reactie.
Product veel beter verpakken! Het fotoalbum was verpakt in zwart plastic en daardoor op alle hoeken beschadigd.
28 Theresiastraat
Den haag 2593 AP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire