Pluspunten
Ik kreeg heel snel antwoord op de vraag of het artikel op voorraad was.
VerbeterpuntenNa per omgaande bericht te hebben gekregen dat het artikel op voorraad was heb ik besloten het bij hen te bestellen. Het was wat duurder dan ergens anders maar wel op voorraad. Vervolgens hoorde ik niets meer. Een paar dagen na de datum die bol.com als uiterlijke leverdatum had staan heb ik weer een mailtje gestuurd. Deze keer kreeg ik geen reactie maar bericht dat het verzonden was. Dagen langs bleef de status dat het was aangemeld bij postnl maar daar nog niet aangeleverd. Weer later hoor ik van bol.com dat het niet geleverd zou worden. Erg vervelend; had dan direct gezegd dat het er niet was en maak een en ander niet erger door te doen alsof het er aan komt.
Pluspunten
VerbeterpuntenNu afwachten hoe er om gegaan wordt met een probleem. De AF van het Nikon objectief werkt niet correct. Eerste telefonisch contact was goed. Morgen gaat de lens terug nu vol spanning hoe het opgelost wordt
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke Site.
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt.
Pluspunten
Pluspunten
Goed product voor een scherpe prijs en vervolgens alle afspraken na komen. Zo hoort het. Dank je wel.
VerbeterpuntenNee, kan niets bedenken.
Pluspunten
Prima snelle service en lage prijzen. Spullen zijn via de website makkelijk te bestellen
Pluspunten
Snelle levering, betere prijs
Pluspunten
Deze eerste keer uitstekend
Pluspunten
Uitstekende service, vlotte levering. Geen problemen gehad met levering dus ik kan geen beoordeling geven over afhandelen van problemen hierbij.
Pluspunten
Redelijk snelle levering via telefoon Nederlandse gebruiksaanwijzing gekregen via de mail
VerbeterpuntenAls een product dat je in Nederland koopt in het menu geen Nederlandse taal optie heeft graag vermelden het ontbreken hiervan vond ik een groot minpunt
Pluspunten
Prima afwikkeling bestelling
Pluspunten
Goede info over het product. Ook als ze iets niet zeker weten.
Pluspunten
Duidelijke website, makkelijke manier van bestellen en betalen, en vlotte afhandeling van mijn bestelling.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Mijn bestelling is goed en op tijd geleverd
Verbeterpuntengeen
28 Theresiastraat
Den haag 2593 AP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire