Pluspunten
Scherpe prijzen, gratis verzending, snelle verzending.
VerbeterpuntenOnduidelijkheid over de prijs: lage prijs in overzicht, hogere prijs in product pagina en ook weer de lage prijs (gelukkig) in de winkelwagen.
Pluspunten
Pluspunten
Was een internetbestelling, dus ik kan er niet zoveel over zeggen!
VerbeterpuntenEr zat geen factuur/garantiebewijs voor het koffiezetapparaat bij de zending
Pluspunten
Online een autoradio gekocht, laagste prijs voor dit type radio. Binnen 2 werkdagen thuis. Goed verpakt.
Pluspunten
Snelle levering. Laagste prijs. Geen extra bezorgkosten.
VerbeterpuntenIk kon niet aangeven of ik het zelf bij een afhaalpunt kon ophalen. Nu zat ik heel lang op PostNL te wachten. Waren ook nog eens flink vertraagd.
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Artikel via mail besteld. Correcte mailwisseling van Uw bedrijf over bestelling en bezorging. Met vriendelijke groeten, Joan
Pluspunten
goede berichtgeving, snelle levering, prettige ontvangst in de winkel, efficiënte en plezierige afhandeling
Verbeterpuntenik ben tevreden!
Pluspunten
snel ,goedkoop prima produkt.
Pluspunten
uitgebreid assortiment. goede levering prima website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Laagste prijs
VerbeterpuntenVestiging in het noorden vh land?
Pluspunten
Er ging wat mis met de bestelling. Werd er meteen over gebeld. Ook het op de hoogte houden via de mail is prettig.
VerbeterpuntenAanpassen van de site; als je het servicepunt invult wordt de voor- en achternaam gevraagd. Mij was het niet duidelijk dat ik daar ook mijn eigen naam moest invullen. Bij het servicepunt ging het dan ook mis met de levering. De snelheid van levering via een servicepunt kan beter.
Pluspunten
Koffieapparaat was bij eerste levering stuk, maar dit werd snel opgelost en er werd direct een nieuwe gestuurd
VerbeterpuntenVerbeteren verpakking ivm kwetsbaarheid goederen
Pluspunten
Het personeel,
Pluspunten
Goedkoper dan anderen
VerbeterpuntenGeen
28 Theresiastraat
Den haag 2593 AP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire