Pluspunten
mooie deurknop
VerbeterpuntenIk had een computermuis via de website ontvangen maar die werkte niet. men had geen vervangende muis en het zou ongeveer 3 werkdagen duren voor ik een nieuwe kon halen Ik bood aan een andere muis (ook evt)duurdere muis uit te zoeken en het verschil bij te betalen. Daarna veel gebel en uiteindelijk kon het niet .Aan het slot kon ik mijn geld terugkrijgen via een tegoedbon maar ik had het inmiddels gehad. Ik vertelde dat ze het ding konden houden en verliet de winkel ca 50 meter verderop in een computer winkel PC 70 nieuwe muis gekocht je kan dus ook op een webwinkel je klanyen verliezen.
Pluspunten
Prettige afgehandelde bestelling.
Pluspunten
Bestelling keurig op tijd bezorgd.
Pluspunten
Snelle reactie op een vraag en prima geleverd
Factuur op papier bij levering.
Pluspunten
Telefonisch contact verliep snel en vakkundig
VerbeterpuntenLaten weten dat een produkt is uitverkocht en wanneer het weer leverbaar is. Niet wachten tot de klant (ik) daarover belt
Pluspunten
scherpe prijsstelling, vakmanschap, locatie
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Levering op tijd
Pluspunten
Prima levering.
Pluspunten
Scherpe prijs, vlotte levering incl. track&trace
VerbeterpuntenLevertijd was 1 dag langer dan aangegeven.
Pluspunten
Goede en overzichtelijke website !
Pluspunten
Goedkoper dan de Mediamarkt
Pluspunten
Duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenLevering kan sneller
Pluspunten
Bij telefonisch contact uitstekend geïnformeerd, daarna bestelling geplaatst en binnen paar dagen in goede orde ontvangen. Bijzonder prettig vond ik zelf ook de track and trace methode, ik werd keurig op de hoogte gehouden waar mijn pakketje was en wanneer ik het bezorgd zou krijgen. Keurig allemaal.
Pluspunten
ZEER KLANTVRIENDELIJK EN GOEDE SERVICE
VerbeterpuntenOP DIT MOMENT GEEN
28 Theresiastraat
Den haag 2593 AP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire