Pluspunten
Via internet weegschaal besteld, netjes verpakt. Geen klachten
Pluspunten
Wertk prima zo kopen via internet en ophalen bij ophaalpunt wanneer het je zelf uit komt!
Pluspunten
Zeer fijne service. Ik had per ongeluk een verkeerde cameralens aangeschaft en al helemaal uitgepakt! Ik kon hem alsnog probleemloos terugsturen om te ruilen voor de juiste... Daarbij ging de communicatie erg vlot en kreeg ik vrijwel onmiddellijk bericht terug. Ook telefonisch was de communicatie prettig. Enkele dagen later kreeg ik de juiste bestelling binnen en kon ik zeggen dat ik heel tevreden was met de manier waarop het afgehandeld werd.
VerbeterpuntenVoor Post.nl eigenlijk... Mijn 1e bestelling zou de volgende werkdag bezorgd worden, deze kwam echter een dag later... NEBO heeft de bestelling wel op tijd overgedragen aan Post.nl!
het was mij in het begin niet duidelijk wanneer het pakket bezorgd zou worden. Toen ik daar een mail over stuurde ontving ik direct een antwoord.
Pluspunten
Het is een gewelig zeil, wel iets tegroot, maar ik kan er mee verder. m,ijn tuinmerubels staan heerlijk en droog ingepakt ! Bedankt voor de vlotte service !!! Albie Lambrechts
Pluspunten
Het bedrijf beschikt over mijn gewenste producten. Goede informatie. Correct met levering van de producten, binnen een normale leveringstijd. Dus een bedrijf waar ik vertrouwen in heb. Ga zo door !!!!
Verbeterpuntengeen, alles ok
Pluspunten
ofschoon de door mij gewenste kleur van de camera niet op de site te zien was, heb ik middels een telefoongesprek met ene Helga toch de door mij bedoelde camera een dag later ontvangen.
Verbeterpuntenverbeter de site, geef alle in voorraad zijnde kleuren aan, zodat de klant de keuze kan maken en ook die keuze kan afrekenen.
Pluspunten
De geweldige service en het houden van contact als dat nodig is
VerbeterpuntenFototoestel stond als beschikbaar op website maar was het niet (en kwam ook voorlopig niet, witte Panasonic)
Pluspunten
snelle aflevering en op vragen nadien wordt snel actie ondernomen, zodat alles tot tevredenheid is afgewikkeld.
Pluspunten
gewoon goed
Verbeterpuntenafhandeling retour
Pluspunten
Super geregeld, Zeer aardig personeel. Fantastisch en snel
VerbeterpuntenGeen enkele
Het door mij bestelde artikel was niet op voorraad. Hoorde een week niets. Toen ik zelf belde bleek bestelde artikel niet op voorraad. Dat was niet gecommuniceerd, ik had automatisch bericht gehad dat bestelling binnen enkele dagen zou worden geleverd. Toen duidelijk was dat dit het probleem was, werd mij een betere versie toegestuurd, kosteloos. Werknemer moest tijdens noodweer naar de brievenbus om het te verzenden... Uitwaaien in de baas zijn tijd. Hartelijk dank!
Pluspunten
gewoon een goed bedrijf
28 Theresiastraat
Den haag 2593 AP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire