Pluspunten
Ik wilde een Panasonic TZ 70. Stond op veel websites aangemerkt als in voorraad, maar bleek steeds niet leverbaar. Gebeld met klantenservice van Nebo. Hier wel echt voorradig. Onmiddellijk besteld, tezamen met geheugenkaartje. Werd even later teruggebeld dat levertijd van kaartje 2 dagen was, maar dat ze er een duurder equivalent zonder meerkosten bij zouden stoppen, opdat ik de bestelling de volgende dag zou krijgen. Klasse!
Pluspunten
Na de bestelling kreeg ik een mail met daarop dat het later kon worden. Dat was prima. Achteraf werd het wat lkater maar de bestelling kwam keurig op de geplande dag !!!
Pluspunten
het traject is vanaf het begin goed te volgen verder alles ok
Pluspunten
levering op tijd, prijs ok, goede website
Pluspunten
Echt super geholpen bij de nebo. Grote service en vakmanschap
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima website, zeer snelle levering van moeilijk verkrijgbare camera. Online bestelling/orderafwerking: dus geen oordeel mogelijk over personeel.betrouwbaarheid, communicatie, kennis en vakmanschap.
VerbeterpuntenGeen nodig of gewenst.
Pluspunten
Ik ben een nieuwe klant en zeer tevreden over de communicatie en de levertijd van mijn besteld artikel.
Pluspunten
Neboweb heeft een overzichtelijke website waarvoor je snel je produkten gevonden hebt ! Bestellen is zo een fluitje van den een cent! Bedankt !
Pluspunten
Netjes en snel
Pluspunten
Ik heb mijn bestelling ontvangen, was netjes ingepakt en bestelling zag er goed uit.
VerbeterpuntenPakket 2 dagen later ontvangen dan afgesproken, vind ik niet kunnen. Verder niks aan te merken.
Pluspunten
Het pakket werd door post.nl niet behandeld, bebouwen heeft keurig geregeld dat ik het pakket de volgende dag in huis had, goede service en communicatie met Neboweb
VerbeterpuntenPost.nl moet beter leveren
Pluspunten
nette en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
- lage prijs - snelle levering - goede kwaliteit - goede communicatie
Pluspunten
Helder informatie Ruim assortiment Vriendelijk personeel Scherpe prijs Mooi overzichtelijke website Nabij de winkel kunnen parkeren
VerbeterpuntenVasthouden
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenBetere omschrijving van het product.
Pluspunten
Goede en snelle service. Geen problemen bij omruilen van product.
Pluspunten
Bedrijf doet wat het belooft!!!!
Verbeterpuntenn.v.t. daar er geen klachten zijn.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
ga zo dooor
28 Theresiastraat
Den haag 2593 AP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire