Pluspunten
duidelijkheid
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie, goed verpakt en bovendien lage prijzen!
VerbeterpuntenVooral zo door gaan
Pluspunten
hele snelle levering tegen de laagste prijs
Het terugsturen gratis maken
Pluspunten
Snelle levering Mooie website Scherpe prijzen
Pluspunten
Snelle adequate levering en duidelijke communicatie.
Pluspunten
Duidelijke website. De goedkoopste aanbieder van dit apparaat.
VerbeterpuntenOndanks dat ik het tijdstip heb aangegeven waarop ik mijn bestelling wilde ontvangen is de Post.nl daar zonder communicatie vooraf vanaf geweken. Jammer dat zij nu voor een leeg huis stonden en wij een ander tijdstip hebben moeten aangeven
Pluspunten
tot nu toe geen 1
Verbeterpuntenafpsraken nakomen !! besteldee betaalde goederen moeten wel geleverd worden , niet na 4 dagen mail naar klant sturen met mededeling : Tot onze spijt is er door een technische storing onjuiste informatie op de website van Bol.com komen te staan. Als gevolg hiervan kunnen wij uw bestelling helaas niet uit leveren. Onze excuses voor eventueel ongemak.
Pluspunten
• 17,5 % goedkoper dan de rest van Nederland • Tijdens het bestellen kun je het bezorgmoment al selecteren • Geleverd conform afspraak
VerbeterpuntenMomenteel geen.
Pluspunten
snelle, duidelijke en correcte afhandeling van mijn bestelling bij een volgende aankoop ga ik eerst bij deze ondernemer te rade
Verbeterpuntendie zou ik op dit moment niet kunnen bedenken
Pluspunten
snel reactie. snelle aflevering. goede klantenservice.
Pluspunten
Snelle vlotte levering
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Na telefonisch overleg werd de camera eerder verzonden, dit ivm een bruiloft.
Pluspunten
VerbeterpuntenHouden aan de levertijd. Ik had op donderdagmiddag, voor 2 uur mijn bestelling ingevuld. Zou zaterdag bezorgd worden (wat ik al raar vond, omdat op de site staat dat het de volgende dag bezorgd zou worden). Vervolgens is men vergeten het pakket aan TNT Post mee te geven, waardoor het pas dinsdag aankwam.
Pluspunten
Goed wn vriendelijk geholpen bij een vraag
Pluspunten
Bij online bestellen zeer duidelijke communicatie. Vond het spannend om via internet zo'n duur artikel te kopen. Heb het als betrouwbaar en verantwoord ervaren.
28 Theresiastraat
Den haag 2593 AP