Pluspunten
Geweldige support
Pluspunten
Aangenaam contact en uitstekend advies. Niet direct apparaat pushen maar eerst vragen stellen. Daarna bestelling geplaatst die zoals beloofd volgende dag werd bezorgd. Uitstekend
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
goede prijs, snelle levering, goed online contact gehad.
Pluspunten
Had bij 6 bedrijven een offerte aangevraagd. KDB was de snelste met antwoord maar ook kwalitatief de goedkoopste met alleen A merken dus geen Chinese handel. Niet was teveel gevraagd zelf de kabels op maat voor niets erbij. Het leukste was ik was opgenomen in het ziekenhuis en er werd een bloemetje namens KDB bezorgd. Ik weet dat heeft niets met de kwaliteit van de cameras te maken maar wel met de mentaliteit van de mensen de achter dit bedrijf staan.
VerbeterpuntenIk weet ze niet.
Pluspunten
Alleen maar lof! Duidelijke site, snelle levering (1 dag) en je wordt goed op de hoogte gehouden mbt je bestelling.
Pluspunten
Je krijgt het gevoel dat ze jou als klant belangrijk vinden - lukt de meeste bedrijven niet.
Pluspunten
Snelle levering. Eerste levering was verkeerd product, maar na contact met het bedrijf werd gelijk gehandeld: goede produkt werd alsnog meteen verstuurd.
VerbeterpuntenOp het verzendetiket stond ook vermeld wat in het pakket zat. Lijkt mij niet de bedoeling.
Pluspunten
Zeer snel Perfecte service Doen wat ze beloven Betrouwbaar
Pluspunten
- Duidelijke website; - Scherpe prijzen; - Goede- en vooral bruikbare informatie voorafgaand aan bestelling ontvangen; - Dag na bestelling alles netjes verpakt ontvangen; - Aftersales lovenswaardig: snelle reacties; - Alle hulp geboden gekregen bij vragen over installatie; - KDB Security maakt gebruik van Teamviewer om "mee te kijken" op je pc ... prima service;
VerbeterpuntenBestelling was in eerste instantie niet compleet maar het ontbrekende werd door een andere koerier afgeleverd ... wellicht dit even melden aan klanten; Voor het overige niets dan lof voor KDB Security!
Pluspunten
Super service van dit bedrijf....’s aonds om 20:00 bellen ze je nog op om je te helpen met het instellen van de camera die ik daar heb gekocht. Hij werkt nu perfect. Dick en Wouter weten waar ze het over hebben. Helemaal Top
Pluspunten
Prima service!
Pluspunten
- Van meet af aan zakelijk en eerlijk in benoemen van mogelijk- en onmogelijkheden van een product en over de te verwachten mate van service/technisch advies.
Verbeterpunten- Zolang KDB Security upfront duidelijk maakt dat de klant qua design en technisch doorrekenen van een installatie en ook qua aanleg en het in werking stellen grotendeels op zichzelf is aangewezen, is er niets dan lof. Als tip: Blijf dat wel doen!
Pluspunten
Perfecte service. Snel en goed geholpen. Zeer voordelig
Pluspunten
Top bedrijf. Snelle en volledige reactie op vragen per mail/bel en betrouwbare levering. Zou er zo weer bestellen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
goede communicatie naar klant
Verbeterpuntenjuiste product leveren. Heb 12V/2000mA voeding besteld maar er wordt geleverd een 12V/500mA welke voor mij nutteloos is maar het is voor mij te duur om deze terug te sturen. Na deze reactie een mail gekregen waarin staat dat ik alsnog zonder kosten te maken de juiste adaptor toe gezonden krijg. Top !!! service.
Beste heer Canters, Ik heb het voor u nagekeken en het klopt inderdaad dat u de verkeerde adapter heeft ontvangen. Ik heb u een nieuwe adapter afgestuurd welke u morgen ontvangt per post.nl De andere adapter hoeft u niet te retourneren. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team KDB Security
Pluspunten
Snelle levering en feetback over de levering
VerbeterpuntenHet is moeilijk om als leek het camera systeem met een app te laten werken en op de telefoon de beelden te zien. Hiervoor heb je hoge school ICT nodig, een installatie mogelijkheid door derden zou een optie kunnen zijn.
Beste Hans, Als er technische vragen zijn kunnen wij (als dit nodig is) op afstand helpen bij de configuratie. Als dit niet lukt zouden we ook nog bij je langs kunnen komen. We horen het dus graag als we je ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team KDB Security
Pluspunten
Goede hulp bij de aanschaf, beste prijs die ik online kon vinden en de volgende dag geleverd zoals beloofd. Vragen ten tijde van de installatie werden gelijk beantwoord (goed werkende chat functie). En tevreden met het product zelf.
VerbeterpuntenWellicht toevoegen van wat andere producten zoals bijvoorbeeld een goede adapter met PoE om camerabeelden over het stroomnet te verzenden naar de NVR.
Pluspunten
Zeer snelle reacties, ook op zondag. De bestelling wordt direct geleverd en de volgende dag in huis. Duidelijk advies. Kortom een prima bedrijf welke best meer bekendheid mag hebben.
VerbeterpuntenDe bestelling werd door 2 bedrijven geleverd, dhl en post nl. De eerste was niet aan mij doorgegeven en kwam als verrassing. Gelukkig was ik thuis. De volgende keer dit ook doorgeven.
Pluspunten
Reageert erg snel op mailtjes! Ook de aftersales is top!
VerbeterpuntenGa zo door