vriendelijk en snel

zoals ik gewend ben, vriendelijk telefonisch contact , snelle levering na bestelling, in perfecte staat geleverd

Super goede service en snelle verzending.

2 x LG 27GL850B aangeschaft zoals altijd snel en netjes geleverd. Alleen een beetje jammer dat het geheugen Corsair DDR4 3600 219,- euro is geworden terwijl ik er 2 weken eerder nog 169,- euro voor had betaald (dit is overigens ook nog steeds de prijs op de Corsair website). Nou weet ik dat de markt veel schommelt maar 50,- in 2 weken tijd? Beetje jammer, het prijsverschil was mij niet opgevallen omdat ik 2 sets heb gekocht waarvan 1 i.c.m. bij mijn nieuwe PC en 2 weken later nog een extra set heb bij besteld). Maar CD-Romland, ondanks bovenstaande, toch door jullie goede service, prijzen en snelle levering, jullie de order gegund.

Prima prijs/kwaliteit en stipte aflevering volgens afspraak.

Snelle levering na bestelling van een gunstig geprijsd product.

Goed advies, snelle levering

Op CD ROM land gezocht naar een laptop voor studie. Bij elke laptop staat een duidelijke omschrijving. Erg snelle levering, volgende dag in huis

Bestelling volgens afspraak bezorgd, zo hoort het.

Ik heb een mooie en sterke videokaart gekocht, hij doet het hartstikke goed. En 3jr garantie. Ik beveel deze shop aan

Prima gegaan.

Voeding gekocht, na advies eerste bestelling geannuleerd en een andere besteld. Alles ging prima, levering was stipt op tijd en goed ingepakt.

Aftersales kan stukken beter

Snelle levering van mijn videokaart die helaas na een half jaar RMA ging vanwege een irritant geluid in een ventilator. De winkel heeft dat probleem ook onderkent en de kaart naar Gigabyte gestuurd ter reparatie. Na 4 weken wachten kreeg ik het bericht dat ze vonden dat de kaart geen mankementen vertoonde. Ik kreeg de keuze of de kaart ongerepareerd terugkrijgen of weer retour naar Gigabyte in de hoop dat ze het nu wel zouden fixen wat niet heel waarschijnlijk is en waar ik weer 10 werkdagen op kan wachten. Mijn suggestie om een nieuwe kaart te geven met bijbetaling was ook niet mogelijk. Sorry, maar dit is niet de manier om je klanten tegemoet te komen van een product waar 3 jaar garantie op zit. Tot nu toe was ik altijd tevreden over cd-rom-land maar nu ik voor het eerst te maken heb met een mankement had ik wel een betere service verwacht.

Goed en accuraat

Mijn pakketje besteld via een prima website, waar je perfect dingen kunt vinden. Pakketje precies op tijd ontvangen. Prima toch?

perfect

in de avond besteld en de dag erna alles gekregen top!!

Top service!

Weken aan het zoeken naar een laptop voor studie, overal beloven ze dingen die ze uiteindelijk toch niet meer hebben. Bij cdromland klopt hun inventaris online gewoon met wat zo ook daadwerkelijk nog op voorraad hebben. Vrijdag avond besteld is ook echt zaterdag geleverd. Super goede service.

Prima winkel uitstekende service

Duidelijke overzichtelijke website met scherpe prijzen. Op maandag de Phanteks Enthoo Evolv X case en de Kraken X72 aio waterkoeler besteld en 2 dagen later prima verpakt in huis. Kom hier de volgende keer zeker terug.

Uitstekende winkel voor pc onderdelen

heb wat nieuwe spullen besteld voor een nieuw te bouwen pc via de webshop van cd rom land uistekende service en snel geleverd top

Snelle verzending

Kan alleen zeggen dat als je vanavond besteld je de volgende dag het artikel in huis hebt als het op voorraad is.

Op tijd in huis

Een Philips beeldscherm besteld bij Cd-rom-land. Laagste prijs van alle aanbieders en keurig op tijd in huis. Duidelijke communicatie. Niets op aan te merken

Niet best.

4 producten besteld voor 22:30 uur. Levering volgende dag. Nu 3 dagen verder nog niets vernomen. Op de mail geen antwoord. Telefonisch niet bereikbaar.

alles naar wens

Om even voor 22.30 besteld en echt de volgende dag in huis. Super

Steeds vertraagde bestelling, wel soepele klantenservice ervaring

Verwachte aankomst van een product dat niet op magazijn is, komt niet overeen met de werkelijke aankomst. Mijn bestelling werd drie keer vertraagd, omdat de behuizing op mijn lijst steeds op de dag van bezorging uitgesteld werd. Dat was dan ook niet maar één dag, maar uiteindelijk een vertraging van een week. Ik heb met de klantenservice gebeld en de aankoop van de behuizing geannuleerd. De bestelling werd dan nog dezelfde dag verzonden en ik zou dan geen verzendkosten hoeven betalen als ik een andere behuizing bij hen zou aanschaffen. Echter had de behuizing die ik daarna wilde bestellen geen verzendkosten (waarschijnlijk was prijs inclusief verzendkosten) dus heb ik hier geen gebruik van kunnen maken. Contact met klantenservice ging wel heel soepel en er werd meteen actie ondernomen. De rest van mijn bestelling had ik dan de volgende dag in huis.

Uiteindelijk snelle verzending en prijs erg goed

Jammer genoeg was mijn eerste laptop die ik bestelde erg luidruchtig. Dus contact gezocht met de klantenservice of ik dan naar de winkel kon die in de buurt is om te ruilen. Ja hoor geen enkel probleem dat lossen ze daar voor u op. In de winkel aangekomen bleek dit toch iets anders te zijn. Ik had dus de laptop aan moeten melden voor retour. Jammer genoeg niets over gemeld in de klantenservice mail. Hij kon hem wel innemen uiteindelijk maar ik kon niet gelijk de laptop omwisselen. Vervolgens na een paar dagen maar een nieuwe besteld die veel stiller is. En niet 200euro duurder is zoals de winkelmedewerker mij had aanbevolen. Al met al pluspunten voor de prijzen en snelle verzending. Maar de klantenservice kan duidelijk nog beter

Een fijne ervaring

Ik bestel hier al jaren mijn spullen. Zelf een keer gemaild voor iets wat niet in het assortiment zat wat ik na een kwartiertje zo kon bestellen. Al met al ben ik super tevreden met cd-rom-land. Mijn bestelde laptop was ook netjes en goed ingepakt en de volgende dag in huis.

Mijn ervaring met deze webshop is buitengewoon positief.

Inmiddels al een aantal bestellingen gedaan bij deze shop. Naast een duidelijke en makkelijke website wordt er ook op tijd, goed verpakt en volgens afspraak geleverd.

Snelle levering en goede prijs

SSD bestelt voor oude laptop, was er de volgende dag, meteen ingebouwd, werkt uitstekend en snel.

Al 20 jaar top

Ik kwam er al toen ze nog in Roosendaal zaten. Super tevreden met producten maar bovenal de service is ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wederom dik tevreden

Snelle levering en goede prijs / kwaliteit verhouding. Gewoon zo doorgaan dan bestellen wij van https://www.limousine.nl/ volgende keer weer bij CD-Romland

Zoals gebruikelijk TOP

Mijn bestelling de volgende dag geleverd. En zoals altijd compleet en keurig verpakt.

Vlekkeloze verwerking van bestelling

Ik heb hier een product besteld en dit is snel geleverd, netjes verpakt. De website is duidelijk en overzichtelijk, en er was absoluut niets op de levering aan te merken, zoals het hoort dus.

Dijklaan 9

4814 CA Breda