Ontzettend snel en goed verpakt

Zoals de titel doet vermoeden was mijn bestelling erg snel in huis. Op dag 1 laat in de avond alle onderdelen voor een krachtige game pc besteld, dezelfde avond nog een track&trace code ontvangen en de volgende dag in de middag kwam alles al in perfecte staat binnen. Sommige bedrijven rekenen verzendkosten, ongeacht het besteedde bedrag maar cd-rom land doet daar lekker niet aan mee. Verder goed concurrerende prijzen. Wel één kanttekening: ik moet langer dan vooraf op de webpagina aangegeven wachten op het bestelde beeldscherm. Op de website staat een levertijd van 10 dagen maar inmiddels is de wachttijd opgevoerd naar 15 dagen. Wél wordt ik telkens op de hoogte gehouden via de mail over de voortgang van de levering van het beeldscherm, wat ik erg op prijs stel.

Snelle levering, kwaliteitsprodukt

Ondanks dat naam van het bedrijf, CD ROM ?? LAND iets anders doet vermoeden betreft het een specialist in o.a. computers, Laptops. Bestelling binnen 1 dag afgeleverd, aflevering goed gecommuniceerd. Apparaat was terzake kundig ingepakt en voldoet aan de omschrijving. Goede kwaliteit/prijs verhouding.

Aankoop laptop

Was op zoek naar een nieuwe laptop maar wist niet welke te kopen. In de winkel advies ingewonnen en later online besteld. Precies goed en op tijd geleverd. Klasse service en advies .

Netjes op tijd geleverd

Ondanks Corona pakket op tijd gekeverd. Product voldoet aan de verwachtingen

Goede en snelle verzending

Het is altijd spannend om een harddisc te bestelllen en die dan per post te laten verzenden. Cd-rom-land verpakt ze goed en verstuurd ze dezelfde dag. Ik kan ze aanraden.

Webshop (en winkel) met groot assortiment en voorraad en scherpe prijzen, alles volgende dag al binnen.

Snelle levering, nette prijs

Ik koop al meer dan 25 jaar bijna al mijn computer apparatuur bij CD-ROM-LAND. Ben erg tevreden over de kwaliteit, de snelle leveringen en de service

geweldige service en prima produkt

Ik kom al geruime tijd bij Cd-rom-land. ze hebben altijd prima service, genoeg keuzen in producten en zeer klantvriendelijk gericht. Kortom: een vertrouwd adres in mijn eigen stad Breda. Dik tevreden tot op heden. Ik geef een 9, want de 10 is voor onze lieve heer :-)

Grote voorraad, snelle levering

Na al mijn aankopen alleen maar goede ervaringen. Snel geleverd, makkelijk bereikbaar .

Snelle levering en goede informatievoorziening!

Ik heb al meerdere producten bij CD-ROM-Land gekocht en bij de aankoop heb ik altijd al duidelijke informatie gekregen. Tevens verliep de levering zoals van te voren aangegeven!

uitstekend

goede en vlugge service

Alles duidelijk op de site; kreeg wat ik bestelde

via Userbenchmark de processor in de Acer LT bekeken (heel goed) en goede prijs voor LT. Koop lokaal wordt er nu gezegd : CD-ROMland en ik zitten beide in Breda maar toch online besteld :)

Altijd geweldig

Komen zonder uitzondering alle afspraken na. Medewerkers met ongekend veel kennis in de winkel.

Bestelling was op voorraad: snelle levering, zelfs gedurende de Corona crisis. Ondertussen goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de levering.

altijd al een goede winkel geweest

Kom er al jaren de beste zaak van heel Nederland helpen je graag voor advies pas nog een I9 laten bouwen door hun, netjes en goed afgeleverd

CD-ROM-LAND is altijd mijn eerste keuze, veruit de beste en (meestal) ook de goedkoopste!

Goede producten met snelle levering! Nu alvast een product besteld, binnenkort volledige PC samenstellen, is weer eens tijd! En dan is CD-ROM-LAND net als voorgaande keren de eerste keus (filiaal zit in dezelfde stad, maar ook de webshop is erg fijn!)

Goede service en prima prijzen!

Bestelling werd vlot geleverd, zoals aangegeven op de website. Eén product was "DOA", kan gebeuren. Servicedesk gebeld en vrijwel meteen iemand aan de lijn. Product retour gestuurd en binnen een week geld terug (incl. betaalde porto omdat het product defect was). Geweldige service dus, ondanks lage prijzen. Zeker een aanrader!

Prima prijs, prima service, snel geleverd

Eerst de Canon printer bij een ander gekocht . Deze kon niet snel leven . Ik wam toen uit bij CD-rom-land. Geen moment getwijfeld. Alle liep gesmeerd. Zeer goed prijs/prestatie. Binnen 48 uur geleerd en dat in deze topdrukte voor webshops.

Super snelle levering van besteld artikel, zeker in deze tijd een niet zo gemakkelijke opgave.

Prima prijs en levering

Laagste prijs en snel geleverd.

lekker snel

S avonds besteld volgende dag in huis

Bestelling, afrekening en levering snel en netjes conform de afspraak

Snelle levering en super service

Zeer snelle reactie als je vragen hebt. Snelle levering.

Zeer goede service

Muis besteld, bleek echter niet te werken zoals verwacht. Retour aangevraagd en geaccepteerd. Ondertussen een andere merk en type muis besteld die al is geleverd. Die is helemaal in orde.

Super Snelle Service

Dag na de bestelling geleverd. Mooie laptop, goede prijs.

Dijklaan 9

4814 CA Breda