Prima levering en uitstekende monitor

perfect

snelle en juiste levering, geen problemen ervaren.

bestelling is goed uitgevoerd.

Bestelde PC is op de gevraagde dag in goede staat bezorgd.

Online aankoop gedaan. Snelle levering en gied verpakt. Tenminste geen idioot grote doos voor een klein artikel!

Gewoon heel goed

Zeer prettig. Kundig personeel een goede prijzen. Ik ga altijd naar CDromland

Top Bedrijf

Woensdag 18 maart SSD besteld, en ondanks de Corona problemen, de volgende dag om kwart over twaalf keurig bezorgd. Natuurlijk ook hulde aan onze KPN bezorgdienst. Met vriendelijk groet, Henry

goed product snelle levering

Al vele jaren klant bin Cdromland. Altijd tevreden over de service en kennis van hun medewerkers

Prima service en goed product

Ga zo door!

super prijs, snelle levering

laagste prijs en ondanks corona ellende toch de volgende ochtend in huis! Chapeau

Top Kwaliteit produkten en zeer snelle levering

Nu bestellen en de volgende dag in huis maken ze echt waar. Bezorgen bij post nl automaat was niet mogelijk via de site, maar met een telefoontje naar de service desk gelijk na de bestellig geplaatst te hebben, was het gelijk voor mekaar. Top service!!! Service desk is altijd deskundig, vriendelijk en goed bereikbaar. Door mij wordt deze shop Zeker aanbevolen.

goede deal goede hardware snel en correct geleverd

Ze doen gewoon wat ze beloven

Geweldig assortiment en snelle levering

Doen wat ze beloven

Nu bestellen en de volgende dag in huis maken ze echt waar. Het bestelde waar was goed verpakt en een stuk goedkoper dan ergens anders.

Great experiance, fast delivery

super fast, exactly what i ordered

Goede en snelle levering.

Nadat ik de bestelling gedaan heb, kreeg ik van elke handeling een update.

Ben prima geholpen via telefoon bij vragen over bestellen specifieke onderdelen van pc. Ook de prijs was erg laag vergeleken bij andere aanbieders . Verzending was vlot en goede opvolg e-mails

Bestelling en aflevering goed geregeld !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@@@@@@@@@@@@@@@@@

Prima ervaring.

Gunstige prijs en snelle levering.

Snelle levering van bestelling

Grotendeels mijn nieuwe PC hier besteld, op geheugen na welke helaas niet geleverd kon worden ondanks andere capaciteiten van dezelfde fabrikant/serie. Dinsdag besteld, woensdag ontvangen.

Prima levering van een big tower

Had een big tower besteld om een nieuwe computer te gaan bouwen, de tower werd snel geleverd en de prijs was de laagste op internet. Dus helemaal tevreden.

Voor de eerste keer via de webshop besteld, snelle service goed gegaan

Het is voor de tweede keer iets besteld, een keer in de winkel, laatste keer via de website, zeer te vreden.

Aftersales proces verliep vlekkeloos

Na diverse problemen met een Asus ROG 5700XT deze alsnog terug kunnen sturen en volledige bedrag terug ontvangen. Telefonisch goed te bereiken en altijd vriendelijke te woord gestaan.

zeer goede service

heb nu al meerdere keren bij cd-rom-land besteld en gewacht met een beoordeling om te kijken hoe de service is over meerdere bestelling. En moet zeggen zeer goede service alles wordt met zorg ingepakt in de doos stevig opgevuld met bubbels en netjes dicht gemaakt, dus een zeer kleine kans op beschadiging. Heb jammer genoeg wel 1 maal een foutieve zending gehad en ook dan de pech hebben dat het vrijdag avond was dus de afdeling die over de retouren ging was al naar huis en zou pas maandag er weer zijn, maar maandag ochtend meteen een mail terug gehad met de info om het product terug te sturen en later die week het juiste item binnen gekregen. kan deze winkel echt aanbevelen

's Avonds een een samsung ssd schijf besteld. De volgende ochtend om 10.00 werd dit thuis aangeboden.

Zeer goede winkel.

Goede service, snelle levering, goede qualiteit. Kom er al jaren, en voor mij een goede optie omdat er bij ons in tilburg niet zoiets is.

Dijklaan 9

4814 CA Breda