Het bestelde artikel werd de volgende dag geleverd, goed verpakt in een doos met plastic bobbelzakjes tegen beschadigingen. Het artikel zelf zat ook nog in de originele fabrieksverpakking en werd geleverd inclusief het benodigde aansluitsnoer en netsnoer. Ook het garantiebewijs, Europees toelatingscertificaat en handleiding was ingesloten.

super

snelle levering. breed assortiment en goede prijs

Zoals altijd geweldig

Wederom geweldige service van cdromland! Snel en geweldig zoals ik steeds op de hoogte ben gehouden over de bestelling!

geweldig bedrijf

Donderagavond een nieuwe Epson printer besteld, vrijdagmiddag kon ik al printen

Goede en snelle levering

Produkt voldoet ruim aan de verwachtingen. Correcte info op de website, al met al zeer tevreden.

goede prijs en snelle levering

wel jammer vond ik dat het niet zoals het op de website de volgende dag maar de dag erop werd geleverd. desondanks ben ik wel blij met de website. mijn cpu (amd ryzen 7 5800x) werd ook binnen de maand geleverd.

Had mijn bestelling de andere dag thuis en ben zeer tevreden.

Intel SSD 6 M.2 lekker snel!

Woensdag een SSD6 M.2 besteld. Donderdag keurig geleverd via PostNL. Prima service zoals ik gewend ben van Cd-Rom-Land. Ik ben blij met deze (web)winkel.

Slecht georganiseerd

Bestellen, betalen en leveren gaan prima bij deze webshop, maar zodra je aanspraak moet maken op garantie, gaat het bergafwaarts. Zodra ze je product hebben ontvangen krijg je netjes een bevestiging dat deze is ontvangen en doorgestuurd wordt naar de leverancier. Het zou +- 10 werkdagen duren voor ik mijn product gerepareerd of een vervangend exemplaar terug zou krijgen. Prima, 10 werkdagen is een redelijke termijn. Omdat ik op dit moment veel overlast ondervind van het missen van mijn videokaart (Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse), na 12 werkdagen maar eens gevraagd naar een statusupdate. Als reactie krijg ik de mededeling dat ze verwachten over nog eens +- 10 werkdagen wel een reactie te zullen ontvangen van de leverancier over hoe en wat verder. Mijns inziens is dit voor zoiets simpels (fans werken niet meer, waardoor de kaart oververhit raakt) al geen redelijke termijn meer, zelfs als ik de kaart over nog eens 10 werkdagen al terug zou krijgen. Mijn verzoek om een leen kaart werd afgewezen en ook willen ze geen duidelijke afspraak maken wanneer de hele situatie opgelost zou moeten zijn. Omdat zij geen goede/duidelijke afspraken hebben met de leverancier over hoe lang een reparatie of vervanging mag duren, zit ik in een uitzichtloze situatie.

Goed advies en snelle levering

Mijn desktop werd traag met opstarten en gebruik. Ik heb via mail de specificaties van de desktop verzonden met de vraag welke geheugen (RAM) mogelijk was en het vervangen van HDD door SDD. Zelfde dag reactie met voorstel van in te zetten geheugen, SSD en de benodigde kabel. Besteld en, zoals op de website staat, de volgende dag in huis. PC werkt nu zeer snel.

Altijd goede service, staan voor je klaar met raad en daad. Had deze keer een processor besteld op zaterdag en die werd maandag al keurig geleverd.

Uitstekend.

Uitstekend, altijd op tijd, onderdelen goed en veilig ingepakt. Makkelijk contact met de support.

snelle levering, lage prijs

Vrijdagmiddag een toetsenbord besteld voor € 3,-. zaterdagmorgen al geleverd.

Goede prijzen en snelle levering

Goede prijzen en snelle levering

Snel, accuraat en goede service

Notebook arriveerde de andere dag. Goed verpakt. Alles volgens de belofte op de website.

Mijn favoriete winkel in breda en omstreken!

Personeel is kundig en altijd klantvriendelijk. Levertijden zijn kort en volgens belofte. Winkelvoorraden zijn ruim evenals de webshopvoorraad. Als ik dan toch 1 puntje van kritiek mag noemen is dat de wachttijden in de winkel af en toe wat korter kan.

Betrouwbaar en snelle service

Altijd goede en betrouwbare service en snel geleverd via online bestelling.

Snelle en correcte uitvoering order.

Zie hierboven [spreekt voor zich]

uitstekend

zowel via de email, als via de webshop ben ik keurig geholpen.

Snelheid en Kwaliteit - zoals altijd

Ruim assortiment, goede prijzen en altijd snel geleverd. Door corona helaas geen winkelbezoek mogelijk, maar PostNL bezorgde de items de volgende dag.

Laptop besteld, binnen een dag geleverd. Netjes verpakt.

Laat niets te wensen over

Prettige online ervaring, bliksemsnel bezorgd, artikel zoals getoond. Prima ervaring met CDRomland!

Altijd een betrouwbaar en goed bedrijf

Zie mijn mail over niet ontvangen pakket, dat door valse handtekening van bezorger voor ontvangst nog steeds niet is ontvangen, ondanks dat er staat dat het is bezorg.

Perfect.

Afspraken zijn perfect nagekomen.

Uitvoering vd bestelling op de webshop was uitstekend

De hele bestelling(laptop, muis en tas) verliep precies zoals vantevoren was aangegeven!

Dijklaan 9

4814 CA Breda