Slecht georganiseerd
Bestellen, betalen en leveren gaan prima bij deze webshop, maar zodra je aanspraak moet maken op garantie, gaat het bergafwaarts.
Zodra ze je product hebben ontvangen krijg je netjes een bevestiging dat deze is ontvangen en doorgestuurd wordt naar de leverancier.
Het zou +- 10 werkdagen duren voor ik mijn product gerepareerd of een vervangend exemplaar terug zou krijgen.
Prima, 10 werkdagen is een redelijke termijn.
Omdat ik op dit moment veel overlast ondervind van het missen van mijn videokaart (Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse), na 12 werkdagen maar eens gevraagd naar een statusupdate.
Als reactie krijg ik de mededeling dat ze verwachten over nog eens +- 10 werkdagen wel een reactie te zullen ontvangen van de leverancier over hoe en wat verder.
Mijns inziens is dit voor zoiets simpels (fans werken niet meer, waardoor de kaart oververhit raakt) al geen redelijke termijn meer, zelfs als ik de kaart over nog eens 10 werkdagen al terug zou krijgen.
Mijn verzoek om een leen kaart werd afgewezen en ook willen ze geen duidelijke afspraak maken wanneer de hele situatie opgelost zou moeten zijn.
Omdat zij geen goede/duidelijke afspraken hebben met de leverancier over hoe lang een reparatie of vervanging mag duren, zit ik in een uitzichtloze situatie.