Pico Bello

Ter vervanging van mijn PS4 HDD heb ik bij CD-rom-land een Samsung EVO 860 1TB SSD aangeschaft. Binnen een dag geleverd zoals beloofd, goed verpakt, helemaal prima. Ze zijn misschien niet altijd de goedkoopste webshop, maar hebben mij persoonlijk i.i.g. nog nooit teleurgesteld en dat is mij meer waard dan die paar euro die ik eventueel zou kunnen besparen bij een concurrent.

Naadloos

Van bestellen tot betalen tot leveren ging naadloos in elkaar over.

Het product was goed aangekomen en een fijne verpakking.

Bestelling snel en op tijd

Snelle aflevering na bestelling, goed te volgen via track en trace.

Zeer goed en snelle levering

Zeer goede prijs kwaliteit, ik haal al mijn spullen voor de pc hier. Zeer snel geleverd en goed stevig verpakt.

prima winkel en uitstekende service

koop al meer dan 25 jaar bij cd-rom-land computer spullen en heb nog nooit spijt gehad van mijn aankopen.

Snel en accuraat

Niets op aan te merken.

Goede website en snelle levering

Zie boven

Super snelle levering voor goede prijs

Snel geleverd een ssd schijf en bracket PC stuk sneller geworden

Goed verpakt en snelle levering top

Ongelooflijk snelle correcte verwerking van mijn bestelling

Ik wist dat uik met mijn bestelling aan de late kant was (23:25 uur) en dat bestellingen voor de volgende dag tot 23:30 uur geaccepteerd worden. Om 23:29:30 uur sloot ik op de valreep de bestelling af en tot mijn verbazing was de bestelling de volgende dag ruim binnen de aangegeven afgifte tijd in huis. Mijn complimenten, dit is ware service 1e klasse !

Geweldige snelle en goede levering

Computer van mijn schoonouders ging stuk en was niet meer te repareren, dus er moest snel iets anders komen. Even gekeken op de site van CD-rom-land en de keuze was snel gemaakt. Een mooie prijs voor een mooie pc.

snel en correct

Over snelheid gesproken

In de avond een processor i3 8100 besteld en de volgende dag geleverd. Direct geplaatst op mobo en wat is die snel bij opstarten.

Zeer snelle en goede levering.

Zeer snelle en goede levering duidelijk met verzenden via post.nl en het mooie vind ikh het tekenen voor ontvangst.

Zeer snelle levering in goed afgesloten verpakkingen voor goede prijs!

Zeer snelle levering in goed afgesloten verpakkingen voor goede prijs!

Deze mensen weten waar ze het over hebben en helpen je graag!

Gewoon goed! Ik zit zelf in de computers dus ik weet er echt wel wat van, en dan is het heerlijk om af en toe eens met collegae op hetzelfde niveau te kunnen praten zonder dat ik het idee heb dat ze je iets aan proberen te smeren. Dus kortom: ik koop er graag!

Prima zaak

iPad besteld bij cd-rom-land. Goede prijs, prima communicatie en netjes optijd geleverd zoals afgesproken.

Duidelijk, scherpe prijs en snelle levering

Mooie brede keuze Goede prijzen (ook voor de kabels ed) Super snelle levering

Super winkel

Goed bedrijf, want groot assortiment en goede kwaliteit.

Duidelijke website en snel in huis.

Snel en vlekkeloos

's Middags een bups computeronderdelen besteld, de volgende middag in huis. Niks ontbrak, alles correct geleverd, netjes verpakt. Gewoon geen problemen.

snel en duidelijk

Alles verliep zoals het hoort

Supersnel en verzocht geleverd

Donderdagavond bestel, vrijdag in de ochtend al binnen. Heel netjes ingepakt.

Prima webshop voor de computerfanaat

Hier een videokaart besteld, had hem de volgende al in huis. Zou hier in de toekomst zeker weer een bestelling doen.

Dijklaan 9

4814 CA Breda