Er ontbrak 1 onderdeel bij de zending
Ik heb op 04-06-2019 een order geplaatst via de webshop. Deze order bestond uit 7 onderdelen. Ik kreeg netjes een bevestiging dat mijn order ontvangen was, verzonden was en ook netjes van Post NL bericht dat mijn pakket ontvangen, verzonden, onderweg en geleverd was. Na het in ontvangst nemen van mijn pakketten, bleek dat er 1 onderdeel van de bestelling niet geleverd was. Dit terwijl er geen levertijden oid. op zaten. Ik heb dus op 05-06-2019 gebeld met de Webshop afdeling. De medewerker die ik aan de telefoon kreeg moest even wat moeite doen om de order er bij te zoeken (ordernummer stond niet op de aangegeven plek op de leverbon) en gaf toen aan dat hij het zou gaan uitzoeken. Ik zou diezelfde dag nog een mail van hem ontvangen met meer informatie. Toen ik aangaf dat hij ook mocht bellen, gaf hij aan dat mailen makkelijker was (??). Toen ik echter om 23:00 uur savonds nog geen mail had ontvangen, heb ik via het contactformulier nogmaals gevraagd hoe het zat met mijn voeding. Uiteindelijk kreeg ik op 06-06-2019 om 09:15 uur een mail dat mijn product zou worden nagezonden en ik hem de volgende dag in huis zou hebben. Inmiddels is vandaag 07-06-2019 de voeding geleverd, echter wel 2 dagen "te laat". Tevens vind ik het niet netjes dat een medewerker zijn afspraken niet nakomt. Zeg dan niet dat ik de zelfde dag nog bericht ga krijgen.
Verder blijft CDRomland toch wel altijd mijn go-to winkel voor computerspullen. 1 mindere ervaring weegt hierin niet op tegen de talloze eerdere ervaringen met zowel de winkel als de webshop.