Pluspunten
Snelle levering voor een nette prijs.
VerbeterpuntenSpullen niet strak in een doos proppen . Moederbord doos en memory zaten strak naast elkaar gedrukt. Hierdoor kan schade tijdens transport ont staan.
Pluspunten
zeer snelle leveringen
Pluspunten
Steeds meer bedrijven beweren op de site dat ze het bestelde op voorraad hebben, maar dat blijkt niet het geval. Niet zo bij CDromland. Mooi de volgende dag in huis
Pluspunten
Goede website en snelle levering
Pluspunten
Om 20.45 besteld, volgende ochtend al in huis. Alles netjes en goed verpakt.
Sneller contact opnemen ,na verzonden E- mail.
Pluspunten
Uitgebreide keuze voor een aantrekkelijke prijs...
Pluspunten
Het positieve is dat niet alleen de levering van het bestelde snel wordt afgehandeld maar ook bij een vermeend probleem daarop adequaat wordt gereageerd en met een passende oplossing wordt gekomen. Weer graag tot een volgende keer.
Pluspunten
Lage prijs, snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Erg snelle levering!
Pluspunten
Ze houden je facturen digitaal bij. Dus bij een defect of retour hoef je niet oozoek naar je bon.
VerbeterpuntenDichtbij zo fijn zijn.
Pluspunten
top bedrijf, goede service and snelle levering
Verbeterpuntenapple kennis
Pluspunten
Ik ben snel en vakkundig geholpen. De bestelling werd de volgende dag geleverd.
Pluspunten
Supersnelle levering, goed verpakt en nette overzichtelijke webshop.
Pluspunten
Veel op voorraad.
VerbeterpuntenVoor mijn collega moest ik een i7 processor en wat geheugen ophalen bij CD-ROM land. Totaalbedrag van >600 euro. Dit had ik contant meegekregen en dacht het zo even mee te nemen... Helaas niet. "Voor een bedrag boven de honderd euro zijn we verplicht klantgegevens toe te voegen" Had ik niet zo'n zin in. Ten eerste is het niet voor mij en zit ik ten tweede niet wachten om overal mijn gegevens achter te laten... "Ow nee, boven de 200 euro zijn we verplicht gegevens toe te voegen" Oke, misschien kan jullie kassasysteem dat niet verwerken. Softwarematig gezien. Ik zei dat ze hun eigen gegevens mochten toevoegen... Ik werk zelf in een winkel, moet geen probleem zijn toch? Maar nee. blijkbaar doen ze dat ook niet. Ehm. Ok. Nu begin ik mezelf af te vragen of dit wel mag. Is het noodzakelijk dat er gegevens worden achtergelaten. Volgens mij niet. Waarom mocht ik dit niet zo meenemen? Het mocht van mij weer terug de kast in in ieder geval. Ik zeg wel tegen mijn collega dat ie het zelf mag halen. Vreemde situatie...
Pluspunten
Snel en vakkundig advies. Snelle levering. Zeer betrouwbaar. Een prima bedrijf.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Veel kennis in huis, echte specialisten
Pluspunten
Ontzettend prettig dat er een winkel is waar ik de producten kan bekijken. En terug brengen mocht t nodig zijn.
VerbeterpuntenPrijzen wel aan de hoge kant.
Pluspunten
Vriendelijk personeel en fijn dat er zo veel producten op voorraad zijn. Levering was ondanks de kerstdrukte smiddags besteld en de volgende dag in huis.
VerbeterpuntenDe website is prima echter wel een beetje out-dated. Met name mobiel is het vrij uitdagend. Specifiek formulieren invullen (bij het bestellen).