Wat ik nodig had is de volgende dag keurig op tijd geleverd

zie boven

Product na mislukte bestelling bij een andere verkoper hier gekocht. Op de website stond in het weekend besteld maandag in huis en was ook mooi op tijd in huis.

Goed zoals altijd

Uitstekend zoals altijd

Goed advies over aankoop monitor

Nu ivm corona tijd goed advies via de mail gehad en snelle reactie en levering.

Komen afspaken niet na, oplichting

Waardeloos, plaats je een bestelling voor een stel onderdelen, deze vervolgens betaald. Word 30min later de hele bestelling geannuleerd door het bedrijf. Ik zou te veel van een bepaald type hebben besteld. Ik mocht wel opnieuw mijn bestelling plaatsen tegen prijzen die tussentijds zijn aangepast op de webshop voor 80% boven adviesverkoop prijzen!! Ronduit oplichting! Dit is de 2e keer dat ik gedonder heb gehad met ze. De 1e keer was een vergelijkbaar verhaal een jaar geleden. Nooit meer cdromland.nl voor mij en ik zou ieder ander ook afraden ooit zaken met hun te doen.

Uitstekende webshop

Kreeg mijn pakketje al de dag nadat ik hem besteld had in huis. Hij bleek defect te zijn, maar ik kon hem makkelijk terug sturen en kreeg gelijk een vervangen product terug gestuurd. Erg fijne webshop met goede producten. Alleen jammer dat ik de verendkosten van het retour zelf heb moeten betalen.

Goede service nadat PostNL het verprutste

Ik heb een computer besteld bij Cd-rom-land en deze is keurig volgens afspraak op tijd verzonden. Vervolgens is deze door PostNL niet geleverd en beschadigd terug geleverd aan Cd-rom-land. Vervolgens heeft Cd-rom-land dit keurig opgelost door in een nieuwe kast te voorzien, goed te testen en persoonlijk af te leveren. Super service! Bedankt!

Deskundig en vriendelijk, behulpzame medewerkers.

Meestal ga ik naar de winkel, nu bestelde ik cartridge via internet. Was even (lang) zoeken op de site voor ik de juiste had gevonden.

snel en goed

snel en volgens planning geleverd.

Gewoon snel en goede prijs.

Duidelijke website, prima prijs en snel geleverd.

Snelle levering, snelle antwoorden

fijne winkel !! krijgen zoals je het wil..

enige puntje... nu de winkel dicht is loop ik wel de gratis presentjes mis. daar zouden ze wel iets aan kunnen doen. de webshop kan het ook bij de bestelling doen. als je voor 1559,- koopt, verwacht je dat eigenlijk wel.

in één TOP

Het is altijd goed en ruim op tijd goede afhandeling

Supersnelle reactie en dito levering!

Producten als vermeld, levering supersnel.

Perfecte advies, service en levering

Vanwege de corona-maatregelen is de winkel helaas gesloten. Op de website wordt je voorzien van duidelijke en relevante informatie om zo goede keuze te maken. De bestelde laptop wordt ook op de afgesproken tijd keurig bezorgd. Dat levert hier een zeer blije klant op.

Goede zaak waar ze tenminste echt verstand hebben van pc gerelateerde zaken

Al jaren klant bij cd-rom land en ben al jaren tevreden. Ze hebben in de winkel veel kennis en staan altijd klaar voor je als klant. Ook kunnen ze goed concurreren met grotere electronica zaken ondanks ze een klein winkeltje zijn. Website werkt ook goed en de hebben regelmatig kortingsacties.

Artikel op voorraad besteld en betaald, en opeens niet meer op voorraad.

Ik bestel een RTX 3080 kaart bij Cd-rom-land, terwijl deze volgens de webshop op voorraad staat. Ik betaal netjes mijn bestelling, en krijg later op de avond een e-mail dat de voorraad onbekend is, en dat het magazijn moet wachten op leveringen... Nu moet ik ervoor zorgen dat de bestelling geannuleerd geraakt en mijn geld terug komt. Weer een heel gedoe.

Mensen met veel ervaring en gevoel

Mensen die mee denken en zich uitsloven voor hun klant. Al heb je nog zo,n groot probleem , je gaat als tevreden klant de deur uit. Ze stoppen pas als de klant tevreden is. Ben ook niet voor niets al meer dan 10 jaar klant tot alle tevredenheid

Altijd goede ervaringen zowel in winkel als online

Weer een goede ervaring zoals altijd. Enige verbeterpunt misschien om ook wat kleinere dozen te gebruiken, ze zitten vaak vol met lucht als ik iets kleins bestel.

Overzichtelijk, gebruikersvriendelijk en heel snel !

Ik koop niet vaak, maar wel al jaren lang bij CD-rom-land. Ze hebben het altijd en ik heb nog geen enkele reden gehad om te klagen. Fijne zaak en een prima webwinkel. Als ik eens wat nodig heb, kijk ik altijd eerst op de webwinkel van CD-rom-land.

Geweldig en goede service.

Niets te klagen.

Heb via CD-ROM-LAND een Asrock RX6800XT gekocht. Levering geschiedde op de gewenste datum. Inmiddels de kaart ingebouwd en het loopt als een zonnetje!

Eenvoudig bestelling kunnen plaatsen en een snelle levering gekregen

Kan alleen iets zeggen over bestelproces en leverproces. Dit is gedaan confrom afspraak.

Dijklaan 9

4814 CA Breda