Pluspunten
Snel geleverd (echt de volgende dag) en leuke mailings.
Pluspunten
Al meermaals een bestelling geplaatst (vanuit België). Duidelijke website, snelle levering en alles deftig verpakt met voldoende luchtzakken. Medewerkers weten ook waar ze mee bezig zijn.
Pluspunten
Snelle levering, goede service en een overzichtelijke webshop.
Pluspunten
Duidelijke website. Nette real-life webshop. Vakmensen met kennis aanwezig in de winkel die je persoonlijk goed op weg kunnen helpen. Duidelijke levertijden. Snel met bezorging zoals afgesproken. Verpakt producten waar nodig erg effectief en doordacht met luchtzakken met strak afgesloten dozen. Garantie afhandeling is pijnloos en snel.
Pluspunten
Goede prijs, goed assortiment, goede voorraad en zeker de super snelle verzending
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering in goede verpakking. Goede prijs.
VerbeterpuntenWe rekenen nog steeds een extra kost aan voro bancontact (2€) of credit card (3% van e aankoopprijs). Omzeilt de recente Europese wetgeving door dit aan te rekenen als administratiekosten.
Pluspunten
Goed en snel afgehandeld, en totaal geen problemen.Het
VerbeterpuntenHet bedrijf kan niet meer verbeteren.
Pluspunten
Gewoon goed, deskundig, goede prijs-kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
uitgebreid assortiment, snelle levering, en als het niet voorradig is dan word je per mail op de hoogte gehouden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Niet op voorraad binnen drie dagen leveren. TOP
VerbeterpuntenTja, doe je wat van de prijs af blijft er niets over. Btw die korting actie hoeft voor mij echt niet. Theo
Pluspunten
Hele fijne zaak
VerbeterpuntenSoms lange wachttijden in de winkel
Pluspunten
Kennis van zaken. Haal al een paar jaar al mijn computeronderdelen/randapparatuur hier. Tot nu alleen maar hardware besteld dus software kan ik niet over oordelen. Ze komen hun beloftes altijd na en ik ben altijd goed en vriendelijk te woord gestaan.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede klantenservice, vriendelijk snel en behulpzaam. Ook zeer snelle levering.
VerbeterpuntenDe website kan beter/mooier, naamsbekendheid: ik kwam heel toevallig na lang zoeken bij CD-rom land terecht maar deze site was niet goed vindbaar in bijv google shopping
Pluspunten
Prima bedrijf met genoeg in de schappen. Snelle levering en service. Hoort zeker thuis bij de grote jongens.
VerbeterpuntenMeestal niet de goedkoopste.