Pluspunten
Vakbekwaamheid, goed advies en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering zoals altijd. En zeer goede helpdesk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De webshop krijgt een dikke 10!
VerbeterpuntenZorg dat de winkel en online voorraad 1 zijn. Nu moet je een half uur wachten als iets wel online aanwezig is maar niet in de shop. Wat betreft de winkel zou ik aanraden klanten beter te adviseren wat betreft kasten en radiatoren. De pc die ik heb samen gesteld valt een beetje tegen omdat de koeling niet past waar ik hem gewild had willen hebben. Door een gebrek aan voorraad in de shop konden we niet passen en heb ik op de gok moeten kopen.
Pluspunten
Nette levertijden en goede communicatie. Betrouwbare afbeeldingen en informatie op de website.
VerbeterpuntenProduct is niet geheel vlekkeloos, maar doet niets aan de kwaliteit van cdromland. Tevens is het product voor dit geld moeilijk te maken, dus zoiets kan verwacht worden. Alles prima in orde.
Pluspunten
snelle levering, gunstige prijs, toegankelijke website, men houdt zich aan afspraken.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Denken graag met je mee. Verkopen je geen onnodig dure producten. Bv geen game videokaart als je alleen wilt internetten. Nette winkel. Netjes verpakt, keurig op de hoogte gehouden van de verzendstatus etc. Gewoon Top bedrijf! zowel als fysieke als als web winkel
Pluspunten
zeer overzichtelijke internet side en en je krijgt duidelijke informatie op je vraag
Pluspunten
Had 10Tb harde schijf besteld, en deze werkte niet goed. Kon ik direct komen omruilen. Top!
Pluspunten
Personeel aan de balie neemt de tijd om de klant goed te helpen en geven daarbij een zo eerlijk mogelijk advies en niet perse het duurste, maar wat het best past bij de vraag van de klant.
VerbeterpuntenWat meer klantgericht contact van de technische dienst zou fijn zijn. Nu staan klanten verloren in de winkel te wachten en worden dan als ze aan de beurt zijn weer "geparkeerd" zonder dat ze een stap verder komen of weten wat er gebeurd.
Pluspunten
Snelle levering. Competitief aanbod.
VerbeterpuntenVerpakking was open geweest en opnieuw gesealed met CD-ROM-land tape. Volgens de verpakking (what's in the box) had er ook een HDMI (?) kabel in moeten zitten. Helaas was dat niet zo. Mogelijk verbeterpunt is om de klant te informeren dat de oorspronkelijk factory seal is verbroken.
Pluspunten
Wat een klantvriendelijkheid, echt top. Ze hebben er een vaste klant bij. Twee duimen omhoog
Pluspunten
Levering correct en op de afgesproken tijd
Pluspunten
Was altijd erg goed, tot mijn laatste aankoop. Levering was wel snel.
VerbeterpuntenLaptop gekocht met bepaalde spec. Had hem in gebruik en geïnstalleerd, kom ik er achter dat de pc minder ram had dan aangegeven en waarom ik hem gekocht had. Men heeft de advertentie gelijk aangepast en ik vroeg om er wat ram bij te prikken. Kon alleen het verschil in geld terug krijgen. Ze wilden het er niet bij zetten, gaven ze geen garantie... Altijd zo tevreden geweest bij andere aankopen en dan wordt je zo afgescheept. Klant af!
Pluspunten
Wij geven dit bedrijf alle sterren, want we zijn dik tevreden over dit bedrijf. Perfekt.
VerbeterpuntenGeen toevoeging
Pluspunten
Geen negatieve punten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle verzending, goede informatie bij product en evt video met uitleg, kennis van personeel in de winkel is ook zeer goed
Pluspunten
veel artikelen op voorraad, snelle levering, goede prijzen.
Pluspunten
Snelle levering, echter zonder de in de advertentie beloofde extra's
VerbeterpuntenEr is kennelijk verschil in aanbiedingen in de winkel en in de webshop. Bijv. de printer met 3 pakken gratis papier. Die gratis pakken papier krijg je alleen als je de printer in de winkel koop. In de webshop geldt die aanbieding niet. Dit staat nergens in de advertentie vermeld en ik heb dus de printer via de webshop besteld in de verwachting dat die pakken papier er bij zouden zitten. Heb ook de bezorgkosten betaald. Die pakken papier zaten er dus niet bij en ik moest ze maar komen halen in de winkel. Dan had ik net zo goed de printer ook kunnen komen halen, dan had ik bespaard op de bezorgkosten. Had verwacht dat ik als compensatie wel een extra pak papier zou krijgen, maar in plaats daarvan werd mij medegedeeld dat ik blij mocht zijn dat ik alsnog die drie pakken papier kreeg omdat die aanbieding niet voor de webshop geldt. Dit staat nergens in de advertentie en dus vind ik dit bepaald niet klantvriendelijk.