Pluspunten
(1) Snel, (2) Betrouwbaar: een bestelling kon pas over 3 maanden geleverd worden, en het annuleren van de bestelling was geen probleem.
Pluspunten
SNELLE REACTIE OP BESTELLING EN SNELLE LEVERING
Pluspunten
ik bestel al een tijdje spullen bij dit bedrijf ,nog geen problemen ontdekt snelle levering duidelijke omschrijving van de producten op de website
Verbeterpuntengeen reclame voor korting /teruggave geld bij een volgende bestelling. je moet nl lid worden en een bedrag per maand gaan betalen .
Pluspunten
Bepaald product in de winkel niet op voorraad, 's avonds besteld via de shop en de volgende dag al in huis. Zowel plus (snelle levertijd) als min (product niet in winkel op voorraad) punt
VerbeterpuntenWanneer je voor 12m UTP-kabel betaald ook graag 12m leveren, en niet 9.5m. Baliemedewerker had weinig kennis van productassortiment.
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen "oude" apparatuur sturen omder het mom van nieuw. Bij mij was dat een monitor die behoorlijk onder de vingertasten zat, verpakkings materiaal in de doos was op enkele plaatsen gescheurd en in de doos zat een reclamekrantje van hun. Het zegel van de fabriek was dus verbroken. Ik ben genept.
Pluspunten
voorals nog goed
Pluspunten
Snelle levering en een scherpe prijs van het artikel
Pluspunten
Snelle levering voor online bestelde items en goede informatie op de website over de artikelen.
VerbeterpuntenVermeldingen bij de kassa over de aankoop van een lcd scherm dat als er na het uitpakken pixels kapot zijn dat je hem niet mag ruilen !
Pluspunten
Zijn makkelijk per mail te bereiken met vragen voor advies
Pluspunten
Op tijd geleverd, duidelijke info op de site
Pluspunten
Heb hier ondertussen voor 5 pc's aan materiaal gekocht en nog nooit problemen gehad! Ik ben trouwen klant.
VerbeterpuntenHooguit de look van de website, maar alles van echt belgang is indrukwekkend goed!
Pluspunten
Hier moet je gewoon zijn voor al je computer hardware.
VerbeterpuntenKan zo snel niets verzinnen.......gewoon doorgaan .
Pluspunten
De bestelling kwam volgens afspraak. Verder heb ik nog niet met CDromland te maken gehad, dus ik kan niet aanbevelen noch afraden
Pluspunten
goede combi van webshop en store!
Pluspunten
zeer snel geleverd top.
Pluspunten
netjes te woord gestaan, komen de afspraken gezien levertijd na. Snelle levering
Verbeterpunten???