Pluspunten
Lage prijs Tijdig geleverd Niks aan te merken
Pluspunten
Zoals aangegeven voor 22:30 besteld de volgende dag thuis. Je kan goed zien wat ze wel en niet direct kunnen leveren. Ook zijn alle specificaties duidelijk per product aangegeven. Fijn bedrijf als je spontaan besluit een pc de bouwen
Pluspunten
snelle levering, juiste materiaal geleverd
Pluspunten
Goede snelle levering, goede service.
VerbeterpuntenIk zou graag iets meer informatie bij de producten hebben. Bijvoorbeeld de PCI-Express serie bij videokaarten
Pluspunten
vakkennis
VerbeterpuntenIk kocht een USBp-stick en kreeg die geleverd i n een groot pakket van 65 cm: 20 cm. Waanzinnig wat een millieuvervuiling! Waarom gewoon niet met de post gestuurd past perfect in een gewone enveloppe en kan zo door elke brievenbus. Spaar giga veel geld uit en kost veel minder tijd en energie en karton
Pluspunten
Perfect!
Pluspunten
Met een woord fantastisch.
Pluspunten
Mijn ervaring is, dat ze doen wat ze beloven en afspreken. SUPER Snelle levering, goed verzorgd en duidelijk. Helemaal goed
VerbeterpuntenBlijf zoals je bent
Pluspunten
Zondag besteld, maandag geleverd met PostNL. Prima verpakt voor een goede prijs
Pluspunten
Bestelling geplaatst, gelijk in behandeling genomen en volgende dag bezord! Zeer te vreden. En product is goed kwaliteit.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
05-12-2017 een Ubiquiti switch besteld voor een goede prijs en een dag later in huis. Keurige communicatie omtrent de status van de order en de webshop is helder!
Pluspunten
Vandaag bestellen is ook echt de volgende dag leveren. Top bedrijf. Voorraad staat online duidelijk in beeld.
VerbeterpuntenNog niet gevonden.
Pluspunten
fijn bedrijf om te bestellen