Pluspunten
Zie hierboven
Pluspunten
Prima service. Ik kon langskomen voor hulp met mijn product, het installeren werd naar mijn inzien geblokkeerd door een onderdeel van mijn moederbord, maar zij konden bevestigen dat het wel kon, en toen heb ik mijn videokaart aan kunnen sluiten.
Pluspunten
Rappe levering, prima communicatie, product in goede staat. Komen beloftes na. Duidelijk ingerichte website.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer snelle levertijd. Alles correct geleverd.
Pluspunten
simpley the best
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Goede kennis van zaken. Duidelijke en overzichtelijke website Goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenDe Emails zijn niet altijd even duidelijk. Dat kan ook komen door het gebruik van vaktermen ipv Nederlands. Uit eigen ervaring weet ik dat het soms erg moeilijk is om vaktermen om te zetten in alledaags Nederlands.
Pluspunten
Zeer snelle levering ook als besteld wordt op zondag.
Pluspunten
Veel vakmanschap aanwezig.
Pluspunten
Goede ervaringen in het verleden, ruim assortiment
Pluspunten
-betrouwbaar -snelle levering -goede prijs
VerbeterpuntenVideokaarten 3 jaar garantie is top jullie kunnen je onderscheiden van andere shops, door 3 jaar garantie op alles te geven ook op moederborden, geheugen, cpu's enzovoor dan zal ik zeker me systeem bij jullie samen stellen! De kans dat het binnen die 3 jaar stuk is klein, maar jullie geven de klant daardoor wel wat extra zekerheid!
Pluspunten
Zeer snelle levering, je wordt goed via het systeem op de hoogte gehouden.
Pluspunten
Groot aanbod goede prijzen snelle en goede service
Pluspunten
Website goed bereikbaar, accurate informatie op de site, verschillende manieren om te betalen, goede communicatie (zowel van CD-ROM-Land als van PostNL), artikel goed verpakt. Ze maken de levereringsafspraken waar.
VerbeterpuntenVoor een aantal betaalmogelijkheden moet extra betaald worden.
Pluspunten
Prima levering van mijn Samsung SSD schijf. Komen hun beloftes zoals ze op de website staan na
Pluspunten
Ik plaatste een bestelling om 20:30 via internet bij cdromland. Voor we vrij dure monitor. Er was er nog een voorradig, dat kom ik zien. De betaling ging soepel. De bestelling arriveerde de volgende dag al voor de middag! Ik kon de bestelling volgen. Keurig verpakt en de rekening zat er bij.
VerbeterpuntenGeen! Top!
Pluspunten
bestelling makkelijk te plaatsen; super snelle levering; top
Verbeterpunteniets minder grote verpakking gebruiken; laptoptas in knots van 'n doos verpakt met heel veel plastic