Alles was goed!

Supersnel en netjes geleverd! Niets op aan te merken! Groeten, Happy Scrum Master

Alles naar wens

Zowel deze als de vorige bestelling (SSD kaart) waren respectabel reprijst, netjes verpakt en goed aangekomen. De SSD werkt al een tijdje feilloos, en zal vandaag worden bijgewoond door de nieuwe CPU koeler.

Top service, snel geleverd!

Eerder dit jaar een case gekocht, was wat mis mee maar echt alles perfect en direct opgelost. Ik was zelfs zo onder de indruk dat toen ik zag dat de monitor die ik alleen bij Amazon kon bestellen nu ook hier was die van Amazon weer heb ingepakt en hier besteld heb. Dat verdienen ze dubbel en dwars! Thanks again en ben blij met alle aankopen die ik hier gedaan heb!

De goedkoopste met snelle, gratis levering.

Volgens Tweakers en verder onderzoek de goedkoopste voor dit product. De levering was sneller dan voorspeld en gratis. Betaling via iDeal, zoals verwacht mag worden. Geen minpunten.

Snelle correcte levering

Game stoel besteld en snel geleverd en is perfect!

zeer tevreden

snel geleverd

Bestel gemak vanaf de computer thuis

Gisteren een laptop met accessoires besteld en de volgende dag compleet en helemaal gratis ontvangen via Post NL. Daarmee kun je de reis naar Breda op besparen. Helemaal happy met mijn bestelling.

Snelle levering en goede prijs

Elke keer behulpzaam

Nemen de tijd voor je, ook al staat er een rij.. Ik heb redelijk wat moeten uitzoeken om mn pc te upgraden, en ik kon met elke vraag bij hun aankomen. Persoonlijker ipv online dozensjouwers en de laatste 6x goede ervaring

Goeie overzichtelijke website, makkelijk om producten te vinden vind het zeer fijn.

Al eerder een hele pc gekocht 10 jaar mee gedaan zonder problemen.

topper

een goed advieskeuze bij artikelen van cd romland waar je mee voor uitkom met je keuze top.

goede en snelle levering thanks

ik heb al meer gekocht bij cd-rom-land goede en professionele hulp

Goede prijs, zeer snelle levering.

Binnen 24 uur geleverd!

Goede prijs en goede service! Snel geleverd!

Prima service en snelle en correcte levering

Goede voorlichting en prima service

Snelle en goede prijs

PSU gekocht, de volgende dag geleverd, geen problemen. Zal weer kopen.

Goede service aan de tel en snelle levering

Aan de tel advies gevraagd en heel goed geholpen. Levering was snel, volgende dag alles ontvangen.

CD-ROM-Land eert niet de overdraagbaarheid van garantie naar 2dehands kopers

Een paar maanden geleden een videokaart verkocht die ik 2dehands heb doorverkocht inclusief de originele factuur. De 2dehands koper heeft contact opgenomen met CD-ROM-Land i.v.m. een garantie probleem en de reactie van CD-ROM-Land was dat de betreffende koper geen aanspraak kan maken op de garantie. Uiteindelijk kwamen ze de 2dehands koper 'tegemoet' met het aanbod van 15 euro betalen voor administratiekosten om alsnog de RMA te voldoen. Wettelijk is vastgelegd dat de wettelijke garantie gewoon overdraagbaar is. Schandalig dat CD-ROM-Land niet alleen eerst de garantie niet wilde honeren, maar ook nog eens een vergoeding daarvoor vragen. Als de originele koper heb ik CD-ROM-Land hierop aangesproken via een e-mail met de klacht. Ik krijg geen eens een normaal antwoord maar het standaard 'Sorry dat uw product niet naar behoren werkt, vraagt u a.u.b. een RMA aan'. Oftewel, ze reageren geen eens op de klacht. CD-ROM-Land gaat voor mij op de 'niet-kopen' lijst.

Zoals je verwacht

Prima op tijd en goed verpakt.

Goedkoopste en snel

Goedkoopste en snel

Betrouwbare webshop

Duidelijke product omschrijving op website Veel artikelen beschikbaar Concurrerende prijzen Snelle levering

Prima afhandeling bestelling

Nieuwe harddisk goed verpakt en snel ontvangen. Prima service over tijdstip bezorging.

Wij komen al jaren bij cdromland en naar alle tevredenheid vriendelijk personeel met verstand van zaken en de winkel zelf is overzichtelijk en netjes ingericht en de service is top

Snel en prima levering

De bestelde Lenovo laptop is snel (de volgende dag al) en prime afgeleverd !!

Goede produkten

Goed product en snel geleverd

Dijklaan 9

4814 CA Breda