Service belangrijk? Blijf hier ver weg

Blijf hier ver uit de buurt als je waarde hecht aan goede service en kwaliteitsapparatuur. Dit bedrijf heeft absoluut geen respect voor zijn klanten en aan je lot overgelaten. Ze laten je in de kou staan, zonder enige moeite om een probleem echt op te lossen. Ze verschuilen zich achter een vaag rapport van de producent, MSI in dit geval. Klantenservice? Die bestaat hier simpelweg niet. Zodra je betaald hebt, ben je voor hen totaal onbelangrijk. Absolute wanprestatie en pure minachting voor hun klanten. Wat is er gebeurd? Eind december na lang wikken en wegen een nieuwe werklaptop gekocht vanwege de krachtige hardware en de touchscreen. De 5 jaar oude laptop voldeed niet meer vanwege een accu die sneller leeg ging en een processor die niet meer voldeed. Levering was overigens goed en snel binnen de beloofde tijd. Alles leek prima, totdat ik de computer ging gebruiken. Het installeren ging allemaal goed en de laptop is gewoon lekker snel. Precies waarvoor ik deze heb aangeschaft. Ik heb alleen met Google Chrome gewerkt en de lichtafgifte van het scherm op de laagste stand gezet. Wat gebeurde er? De laptop gaat binnen 2,5 uur leeg!! Dat is een stuk sneller dan mijn oude 5 jaar oude laptop en totaal niet acceptabel. Dan begint de ellende. Het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar (wat wettelijk helemaal niet mag). Alleen mag je hopen dat ze op je mails reageren. Soms gebeurt dat binnen een paar uur en soms moest ik er een paar dagen op wachten. Na overleg zou ik de laptop opsturen. Er werd gezegd dat ze geen vervangende konden sturen omdat deze uitverkocht was. Iedereen moet de kans krijgen om een probleem op te lossen. Laptop opgestuurd en deze ging door naar MSI. Tot op de dag vandaag is niet duidelijk welke tests ze precies hebben gedaan, maar volgens de fabriek is de batterij 105%? en dus goed. Niemand heeft de laptop opgestart en er op gewerkt. Ook laat het bedrijf na te vertellen wat dan wel een acceptabele accuduur is. Het is een heel wazig verhaal. E

snelle levering en mooie prijs

In het weekend besteld en maandag al bij het afhaalpunt. Super!

Nieuwe pc onderdelen besteld op zondag en op maandag middag in ontvangst kunnen nemen. Helemaal geweldig. Goed ingepakt en geweldig goed concurrende prijs. Ben zo fan geworden dat ik wat merchandise wou kopen maar die zijn dan wel iets te prijzig "als hebben dingetje" en zou best iets goedkoper voor een leuke fanbase. In ieder geval super bedankt (Y)

No bullshit parts

Simpel bestellen wat je nodig hebt zonder gedoe, 2 volledige builds gedaan met onderdelen van Megekko en geen enkele klacht.

Comme tjs très content

Je commande très souvent chez megekko.nl tjs ravis livraison tjs très rapide si y'a de stock bien emballé bien protégé nos colis donc je recommande

Top bedrijf

Ik ben zeer blij en tevreden met megekko kwa levering en service bijna altijd de volgende dag geleverd wat besteld is gewoon super ga zo door

Deserving an award

Website super user friendly. Prices are very competitive and the customer service is unusually well prepareted and very aptemptive.

Snelle levering van PC componenten

Levering van componenten voor zelfbouw Game- PC snel geleverd. Echter het moederbord Asus TUF Z790 plus wifi werd geleverd in een reeds geopende doos , en zonder driver CD ?! Dit gaf bij Windows 11 installatie wat problemen. Wel wat slordig bij een levering van €1905,00

Rapide et efficace

Megekko est impressionnant. J'ai toujours pu commander et me faire livrer en 1 jour. Hormis un seul produit qui était défectueux mais sûrement pas la faute de Megekko mais du constructeur plutôt, tout était parfait, simplement, il ne faut travailler qu'avec PostNL, il n'y a qu'eux qui en livraison sont vraiment efficace !

Geen problemen gehad, perfect geleverd

Doorheen heel mijn bestelling precies gehad wat ik besteld had, op de vermelde datum. De site is ook heel duidelijk ingericht en je vindt gemakkelijk wat je zoekt.

helemaal goed

ging perfect zo als altijd

Vanavond besteld volgende dag middag bestelling was bezorgd.Top winkel

Altijd goed

Alle bestellingen zijn altijd optijd. Megekko mijn favoriete computer winkel!

Vlotte bestelling, snelle levering

Prima service, vlotte bestelling en levering op aangekondigd tijdstip.

Goede prijzen, excellente service.

Bestelling geplaatst, een van de artikelen bleek niet in voorraad bij supplied, vrijdag avond kreeg ik verwittiging, bestelliing aangepast en zelfde dag nog verzonden. absoluut top service.

Hele slechte service, wat nou de volgende dag bezorgen? Mooi niet dus

Woensdag besteld, door voorraad fout waar ik zelf achteraan heb moeten mailen, want kreeg maar geen track en trace, bestelling niet bezorgd op donderdag. Vrijdag werd er bezorgt, maar mis een cruciaal onderdeel, de behuizing. Megekko geeft Post NL de schuld dat het daar te druk is, maar Post NL geeft aan dat Megekko niet op tijd heeft aangeleverd. En wie is de pineut. Wacht nu nog steeds op behuizing!

Vlot en snel geleverd met verschillende prijs klasse

Top bedrijf

Snelle verzending top producten

Goed berdrijf maar mag meer communicatie met klant

Alles wat ik heb besteld is altijd geweldig geleverd geweest. Maar mijn laatste bestelling waren twee producten. Ik heb een week extra moeten wachten om mijn computer te kunnen bouwen omdat een lampje niet geleverd kon worden. Ze hadden best kunnen aangeven dat de order gesplitst kon worden.

Alles OK

Alles OK 10++++++++

Snel en goed geleverd

Bestelling voor 12 uur middenacht geplaatst en voor 12 uur in de middag al geleverd

Snel geleverd, en goed produkt

Mooie prijs voor één goede laptop

Fast

Only 1 days arrived Fast store I seen

Snel, goed en scherp geprijsd.

Snel, goed en scherp geprijsd.

Snelle service, alleen de bezorgdienst laat te wensen over.

Bestelling wordt snel geleverd en de organisatie reageert snel op vragen via de mail. Helaas wordt er, door de bezorgdienst, slordig omgegaan met de bestellingen. Dure producten worden op plekken neergezet waar iedereen bij kan en/of er wordt niet netjes mee omgegaan.

Spinveld 8

4815 HS Breda