Goeie service en snelle levering

Materialen zijn van goede kwaliteit, en de prijs valt reuze mee.

Snelle levering, precies als beschreven

Bestel regelmatig bij Megekko. Altijd zonder problemen, korte levertijd, nette producten. Helemaal prima

Helemaal top zoals altijd!

Zoals altijd snel en simpel besteld, volgende dag keurig en netjes in huis.

Zeer positief

Niet alleen de afhandeling van de bestelling ging vlot en efficiënt, ook op de ingediende klacht over de manier waarop DHL de feitelijke bezorging uitvoerde werd zeer snel door Megekko gereageerd!

Amazing

Megekko is de goat voor je pc spullen

Top assortiment top levering

Ik vindt altijd alles wat ik nodig ben en mijn pakketten komen meestal de volgende dag al bezorgd.

goed, en snel.

zeer aan te bevelen

Goede communicatie en snelle levering

Goede service en snelle levering. Prijs was ook top.

Geweldig bedrijf

Goede prijzen en groot assortiment. Ze geven garantie en doen niet te lastig als je een defect product gekregen heb, en een refund wil

Everything went smooth

I ordered all parts to build a new computer, plus a big 32' screen. I did twice a mistake in the order (e.g. cooler was too big for the box). This was my fault. I returned the items within asap, the 30 days limit, and I ordered a new cooler. They accepted the return very fast (in one day), and returned the money after 1 day. Note that if you want to return an item, you pay yourself. That makes sense.

Vandaag besteld morgen in huis snelle service bedankt volgende bestelling snel

Megekko levert snel en is goedkoop met prijzen

Super product, everything new, just perfect

Prima producht

Groot assortiment, goede prijs en snel geleverd.

Heel tevreden

Twee kabels besteld, en het was supersnel in de briefbus. Goede qualiteit en voor en goed prijs!

Toppers, deze keet!

Top prijzen, top producten. Eerste keer hier besteld. Dik tevreden!

normaal heel tevreden nu echter niet

ik had een product besteld via megekko, produkt is aangekomen maar verkeerde maat. retour aangevraagd en goed gekeurd maar deze mag je dus opsturen en uit je eigenzak betalen wat mij 21 euro 60 koste het retourbeleid van megekko is niet oke hierbij geld volgends de wet consumenten recht dat men het artikel retour kan sturen zonder kosten maar dit bedrijf doet daar niet aan mee zal dan ook niks meer via megekko bestellen was een trouwe kant maar deze zijn ze nu kwijt

Prijs en kwaliteit is gewoon Perfect

Mijn bestelling werd snel geleverd.

Prima ervaring!

Op de website grote keuze en informatie. en dat in allerlei prijsklassen. Voor mij een 2e aankoop bij Megekko en dit ging net zo makkelijk en vlot als de eerste keer. het geheel doet vertrouwd aan.

Snel en behulpzaam

Van de bestelde computer onderdelen bleek, enkele dagen voor de verwachte leverdatum, de processor een veel langere levertijd te hebben. Omdat ik snel met het ombouwen van mijn PC wilde beginnen, heb ik een andere processor uitgezocht en gevraagd of die gewisseld kon worden met de niet snel leverbare. Prompt werd de eerder bestelde processor geannuleerd, een bestelling voor de andere processor gemaakt en alles alsnog op de oorspronkelijke leverdatum bezorgd. Het prijsverschil, de tweede keus was goedkoper, werd niet lang daarna terugbetaald.

ZEER TELEURSTELLEND EN MISLEIDEND!

Ik heb een actieproduct gekocht dat via een e-mail van Megekko werd aangekondigd, met de belofte dat ik na aankoop een megekko giftcard (€40,-) zou ontvangen. Nu ik het product heb gekocht, krijg ik helemaal geen megekko giftcard! Dit is ronduit misleidend en oneerlijk. De e-mail geeft de indruk dat je er zeker van kunt zijn dat je de bon krijgt, maar in werkelijkheid laten ze je gewoon in de kou staan. Slechte communicatie en totaal geen respect voor de klant. Ik raad Megekko absoluut niet aan als je niet voor verrassingen en teleurstellingen wilt komen te staan. een slechte winkelervaring. Echt zonde!

Heb slechts 1 dag hoeven wachten op mijn bestelde produkt. De volgende dag al geleverd met tijdslot van de bezorger. Heel fijn.

exelent

Ik heb al meerdere keren bij Megekko gekocht en over het algemeen was mijn ervaring positief. Ze hebben zeer concurrerende prijzen voor hardware en componenten, vaak lager dan andere online winkels in Nederland en België. De verzending is meestal snel, meestal de volgende dag als je vroeg bestelt, en de producten worden goed verpakt geleverd. Wat betreft de klantenservice: ze reageren snel, maar soms kan het wat langer duren dan bij grotere winkels zoals Alternate of Coolblue. Wat ik prettig vind, is dat hun assortiment pc-onderdelen zeer uitgebreid is en dat ze altijd op de hoogte zijn van nieuwe hardware-releases. Kortom: een goede optie als je op zoek bent naar prijs en variatie, hoewel de ondersteuning bij garantie- of retourproblemen iets sneller zou mogen zijn.

Mijn ervaring in 1 zin :) : Uitstekend!

Ik bestel al jaren bij Megekko en altijd kwamen de bestellingen op tijd aan, waren de producten heel goed verpakt, wat belangrijk is bij pc onderdelen, en was de service zoals updates over de bestelling of een email die snel beantwoord werd, altijd zeer goed.

Spinveld 8

4815 HS Breda