2x alles top! De derde bestelling namen ze niet alle gegevens over uit men login op de factuur en deze konden ze niet aanpassen. Gevolg alles weer uiteen halen en opsturen. Dan alles herbestellen. Voor zo een bedrijf lijkt me dit toch niet echt professioneel.
De bestelling is nog niet aangekomen want postnl is hem kwijt. Maar megekko helpt mee en doet zijn best om het probleem op te lossen. En heb altijd snel antwoord en dat is fijn.
Ik koop al heel veel jaren bij hun waarom gewoon best prijs en zeer rap hier
Ik had al eerder een product op oog op de site en heb die laatst gekocht. Een dag na de bestelling kwam ik erachter dat het adres van mijn oude huis was. Dit heeft de servicedesk snel geregeld na een korte e-mail. Ik ben een fan van de site en kom zeker terug!!
Toutes mes commandes se passent très bien.
In de avond besteld, de volgende dag geleverd in België, écht een aanrader...
In één woord; geweldig. In alle opzichten een fantastisch bedrijf om te bestellen; prima prijs en levering zoals afgesproken. Kortom zoals het hoort. Ik ben vanaf nu een MeGekko fan.
Fast and efficient.
Altijd goeie service en heerlijke indeling van de web shop op evenementen zo als game beurzen altijd aardig personeel en je krijgt altijd alles netjes geregeld
Geheugen uitbreiding voor mijn computer precies zoals geleverd zoals besteld.
Heb een upgrade kitje besteld, en op de website stond, volgende dag in huis, nou, dit klopte volledig. Eigenlijk tot nu toe alleen maar goede ervaringen gehad met deze zaak.
Van Hartelijke Gefeliciteerd !. Dit verdienen jullie elke jaar...
Goede overzichtelijke website en snelle levering
Alles conform verwachting en toezegging.
Over mijn aanloop, google nest kan ik nog niet veel zeggen als dat het werkt zoals het hoort. Dit soort toestellen nemen wat tijd in beslag vooraleer je alles eens doorgenomen hebt of doet werken. Maar over de snelheid van levering, daar doe ik mijn hoed voor af. 's Avonds besteld en daags nadien op de middag al geleverd. Proficiat, mvg Bruce
goede info product , lage prijzen en snelle levering .
Zeer tevreden met het aangekochte producten en kwamen zeer snel heel tevreden!!! Binnekort nieuwe aankoopjes alvast.
Iets bestellen bij Megekko is een plezierige ervaring. De omschrijvingen zijn helder, de prijs competitief en de levering razend snel. Dat draagt allemaal bij aan mijn terugkerende bezoek aan Megekko.
There's no possibility to give proper feedback about the products you buy on Megekko, which I would expect from an online store in this age. The site is mostly made up of advertisements and it's difficult to wade through the menus to get to what you want. Technical information is lacking or false, for example I bought memory sticks with a certain model nr so they would match the pair I already got, but got a totally different model nr. They had vastly different timings, they should've been doublesided but where single sided and so on. This was a while ago, but you don't forget things like that. This time I bought a type-C usb drive, but when I got it, it only came with a type-C to type-A cable. Not easy to fit type-A into type-C, not that I would even try. This forces more purchases, to buy adapters, and there's worry that the adapter should be good enough to fully utilize the speed of type-C and so on. Very unnecessary causation of problems because of false or faulty technical information on the site. I've also had some bad experiences in the past with customer support, they're trying to get rid of customers that they caused problems for instead of actually helping. That might have changed though, it has been a while.
Webshop is top, online presence is ook top vooral instagram en de livestreams zijn nice. Maar op het moment dat ik een beeldscherm koop voor 1100+ euro, en hij dagen daarna met 100+ euro omlaag gaat krijg ik dat geld niet terug. Mits ik het beeldscherm terug stuur en hetzelfde beeldscherm nogmaals bestel. Ik was het beeldscherm voor mijn werk nodig dus dit was helaas geen optie en tevens ook het enige beeldscherm dat groot genoeg was bij mij thuis. Erg vreemd want bij bol.com etc is het normaal om geld terug te krijgen. Erg zonde, zeker als student maar in de toekomst blijf ik liever weg bij megekko ook al is het objectief gezien geen slechte webwinkel!
Très rapide
Onderdelen bestelt en adequaat geleverd. verder niks op aan te merken
Ik voel me genoodzaakt om mijn recente ervaring met Megekko te delen, en het spijt me te zeggen dat het verre van positief is. Ik heb onlangs een e-mail gestuurd naar hun klantenservice met een vraag over een product dat ik had ontvangen. Hoewel ik een initiële reactie heb ontvangen, bleef mijn vervolgvraag onbeantwoord. Mijn vraag was eenvoudig: ik wilde weten of het product dat ik had ontvangen daadwerkelijk nieuw was of een geretourneerd artikel betrof, gezien de duidelijk geopende verpakking. Dit lijkt me een geldige en eerlijke vraag van een klant die wil begrijpen wat hij koopt. Het feit dat mijn e-mail onbeantwoord is gebleven, getuigt van een totaal gebrek aan klantenservice en respect voor de zorgen van hun klanten. Ik verwachtte op zijn minst een beleefde reactie met enige uitleg of verduidelijking, maar zelfs dat was te veel gevraagd. Bovendien maak ik me nu zorgen dat, als ik besluit om het product binnen de retourtermijn van 30 dagen terug te sturen vanwege mogelijke problemen met de verpakking, dit ook genegeerd zal worden. Het gebrek aan communicatie heeft mijn vertrouwen ernstig geschaad. Ik had gehoopt op een betere klantenservice-ervaring en meer transparantie over hun producten. Helaas heeft deze ervaring mijn verwachtingen niet waargemaakt. Ik overweeg serieus om elders te gaan winkelen waar mijn vragen en zorgen wel serieus worden genomen.
Ik bestel tegenwoordig bijna alles via Megekko, tenzij de prijs echt uiteenloopt. Megekko is voor computer onderdelen, wat Bol of Amazon is voor andere producten. En super snel! Soms bestel ik 's avonds en komt het de volgende dag al binnen. Ook snelle reactie op email en je wordt vriendelijk klantgericht geholpen.
Top of the line WD Red Plus 12TB voor NAS defect na 3 dagen. Retourneren zou dagen tot weken duren, waarbij ik al die tijd mijn NAS niet zinvol kon gebruiken, wat de basis is van mijn digitale huishouden (first world problems). Geen enkele vorm van meedenken mogelijk. Belachelijke service. Tot het fout ging altijd goeie ervaring gehad met MeGekko, maar er blijkt een reden te zijn dat ze de goedkoopste zijn, je levert gewoon echt keihard in op de service bij problemen. Er is vast ook een reden dat ze geen telefoonnummer meer hebben.