Just Perfect

I bought several high-end components from them like 9950X3d, and 5090 Astral LC, always delivered in time, also during busy weeks like Black Friday and Cyber Monday. I made a couple of mistakes along the way, and the return policy always worked. My wife hates them, but I love them.

Betrouwbaar

Blijft mijn nummer 1 to go computer shopping echt aanrader ook next day leveringen zijn geen grap ze doen het gewoon en dat vind ik top

Supergoede service!

Goede omschrijving van het product, makkelijke betaalservice en ondanks dat het black friday was, wel binnen 24 uur geleverd. Top!

Heel snelle service

Vradag om 22.30 besteld, zaterdag om 14u geleverd. Helemaal top!

Van support veel meer verwacht...

660€ onderdelen besteld maar mobo defect.. , kan gebeuren maar voor de service kan je alleen mailen en komt std mail terug met retour procedure.. eenmaal retour, weer std mail met 'het is ontvangen en doorgestuurd naar leverancier... ' 'kan helaas langer duren' .. dus geen techn. support oid om het probleem te analyseren.. wellicht is het probleem wel het geheugen of voeding of proccessor...? Techn. ondersteuning had hier top geweest.

Niet meer

Koop hier echt veel zou je zeggen iets betere service Maar pc ging stuk "800e" gelijk nieuwe gekocht van 1799, maar geen geld terug want tabaklucht aan de pc... week oud ofzo voor mij idt klaar zo informa of azerty doen

GEWELDIG

Heb meerdere artikels besteld bij Megekko en alles is netjes verpakt en veilig ontvangen via koeriers.

Simpel en snel

De webshop is overzichtelijk ingedeeld. Na afgerekend te hebben kreeg ik snel een bevestiging en werd ik goed op de hoogte gehouden van de levering. Wat ik fijn vind is dat al je bestellingen met factuur in je account bewaard worden. Dit houd papier organiseren simpel en is makkelijk voor zaken als garantie.

Super fijne zaak

Al jaren mijn place to be voor al mijn computer accessoires, jammer dat ze de showroom niet meer hebben maar daar zijn de producten niet minder om geworden.

Ook Megekko heeft er duidelijk verstand van!

Ik heb onlangs al mijn nieuwe pc-hardware bij Megekko besteld. Tijdens het bestellen liep alles soepel, zoals ik eigenlijk gewend ben – mijn vorige pc kocht ik jaren geleden ook bij Megekko. De CPU bleek wat vertraging te hebben, waardoor levering vóór het weekend niet meer zou lukken. Donderdagavond laat (ná 17:00, dus telefonisch niet meer bereikbaar) heb ik Megekko gemaild met het verzoek om de CPU uit de bestelling te halen, zodat de rest alvast verzonden kon worden. In zo’n “spoedje” voelt dat even spannend, maar ik snap dat ze vaste beltijden hanteren. Gelukkig pakte Monique van de klantenservice mijn mail supersnel op. Ze haalde direct de CPU uit de bestelling en daardoor werd mijn pakket de volgende dag (vrijdag) al vóór de middag geleverd. Daardoor kon ik mijn gewenste CPU nog bij een andere shop bestellen — óók met levering op vrijdag. Echt topservice! Al met al opnieuw een superervaring met Megekko. Fijne webshop, goede klantenservice en alles wordt gewoon strak geregeld. De volgende bestelling gaat zeer waarschijnlijk weer naar Megekko.

Je bent echt geweldig.

De relatie met het personeel is aangenaam, iets wat ik nergens anders heb gevonden. Bovendien kreeg ik, nadat ik had gevraagd wat ik nodig had, dit de volgende dag al, wat erop wijst dat ze zo snel mogelijk op klanten reageren. Met vriendelijke groet, Marwan Halawi

Top service zoals gebruikelijk!

Flinke bestelling van PC onderdelen gedaan bij Megekko, ik kon een geschikt bezorgmoment kiezen (zelf voor een aantal werkdagen later gekozen) en werd gedurende de week netjes op de hoogte gehouden van de actuele status. Spullen werden op tijd en compleet afgeleverd en waren zorgvuldig verpakt. Geen zichtbare schades. Alle geleverde componenten werken ook en hebben (tot dusver) alle stresstests doorstaan. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant! Enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat ik EUR 1,50 heb bijbetaald voor de "niet bij buren afleveren"-optie, terwijl ik sowieso zelf voor de bestelling moest tekenen. Misschien logischer dat standaard aan te geven bij zo'n grote bestelling?

Dat was super leuk, ik ben heel blij met jullie service. Hartstikke bedankt.

Prima service in geen tijd.

Ik heb een ASUS Prime grafische kaart besteld. Een stijvolle kaart die zo goed als alle veeleisende games in 1440p vlot kunnen spelen zoals Cyberpunk 2077 of Assassin's Creed Shadows. Ook op het vlak van geluid en temperaturen scoort deze 9070xt echt goed. Als jullie op zoek zijn naar een grafische kaart die een goede evenwicht houdt tussen in-game prestaties, geluid en temperaturen zonder een fortuin te moeten uitgeven, dan is deze kaart een duidelijke goede keuze.

Altijd op tijd geleverd.

Mijn aankoop

Goede aankoop. Ik ben blij dat heb ik in Megeko produkten gekocht. Producten verkocht online zijn.

Snelle levering, en bij retouren snelle reactie en afhandeling

Ze doen wat ze zeggen mooie producten

Nog heel snel mijn geld terug gestoord na een verkeerde aankoop schuld van mij maar met netjes mail verkeer Prima opgelost top

Vlekkenloos

Heel makkelijk en snelle verzending

Na bestellen zeer snel geleverd Geweldig

Ik ben zeer tevreden met de snelheid waarmee dit bedrijf leverd. Bestellen is makkelijk. Afrekenen is makkelijk. Leveren zijn de mannen zeer snel in en ook netjes verpakt zoals het hoord. Ik geef dit bedrijf een 10 en hoop dat ze dit zo volhouden toppers

Top kwaliteit en levering

Gewoon top

the beste ever the beste ever

the beste ever the beste ever the beste ever the beste ever the beste ever the beste ever the beste ever the beste ever the beste ever

Top webshop

Super webshop. Bestel hier al jaar en dag al mijn gerief. Zeker de mogelijkheid om soms een bestelling te splitsen is echt top!

Uitstekend!

Website, bestelgemak, verzorgde verpakking, artikelen verzegeld, snelle levering en informatie, dat alles tegen redelijke prijzen, Kortom dikke pluim!

Toppers

Top kwaliteit hartelijk bedankt megekko

Spinveld 8

4815 HS Breda