Geweldig snel

Dikke Gpu gescoord met hoge korting (alleen bij megekko) ;)

Altijd alles in orde

Ik bestel regelmatig nog wat op Megekko, de spullen zijn altijd in orde, worden netjes geleverd en nooit problemen mee. Ook fijn dat het meestal de volgende dag al bezorgd is (tenzij je anders aangeeft natuurlijk).

Goede qualieteit en betaalbaar

heb veel aankoop gedaan en sommige waren beschadigt bij transport de bestelling klein of groot nooit probleem ervaren vervangen of terug betaling , zeker aanrader .

Zeer goede service

Bij creditcard betaling zat een vertraging, dus we hadden per ongeluk 2 x hetzelfde besteld. De service mailde ons terug dat we 1 bestelling per post konden weigeren en idd daarna werd binnen 2 dagen het bedrag geretourneerd.

Niet aan te bevelen als je service nodig hebt

Het bestelde product betreft een harde schijf. Deze kwam de volgende dag binnen, slechts gewikkeld in bubbelfolie in een doos. Direct na het uitpakken de schijf in een NAS geplaatst en de NAS gaf direct een foutmelding. Ook maakte de schijf veel geluid en trillingen/tikken. Overduidelijk niet in orde. Dat kan gebeuren, maar bepalend is hoe je er als winkel vervolgens mee omgaat. Ik heb de schijf retour gestuurd en ik kreeg een mailtje dat er valschade zichtbaar was, dus ze gingen er niets mee doen?! Ik geloof best dat er schade aan kan zitten: de schijf deed het immers ook niet. Maar ik weet zeker dat die niet aan mijn kant is ontstaan, daar was ik toch echt zelf bij. De geleverde schijf was niet briljant verpakt en zat ook niet in een doosje van de producent, dus hij kan overal in het proces schade hebben opgelopen. Overleg/uitleg is niet mogelijk en de kapotte schijf werd zonder pardon weer teruggestuurd. Die staat hier nu niks te doen.... Twee mails aan gewaagd, maar geen reactie van Megekko. Conclusie: goedkoop is duurkoop en je kunt beter elders terecht. Helaas heb ik vooraf niet genoeg reviews gelezen want dit soort verhalen kom je de laatste weken steeds meer tegen.

Bezorging volgens afspraak, de volgende dag in huis.

Bezorging volgens afspraak, de volgende dag in huis. Product is zoals beschreven op website.

Alles wat ik heb bestelt kwam geleverd Geen foute in de zending Zoals aangegeven binnen 1 werk dag geleverd op een zaterdag! Netjes een track & trace ontvangen van postnl en daarboven op van megekko ook een track & trace toegestuurd gekregen. Dus Perfect op tijd en geen fouten. Mogen een hoop bedrijven van leren

Snelle levering, snelle klantenservice, top bedrijf

Ik had een stevige pc build gepland, waarvoor ik de meeste onderdelen bij Megekko vandaan wou halen. Echter had ik een aantal vragen over levertijden, maar al mijn vragen werden rap, vriendelijk en met mooie oplossingen beantwoord.

Snel en goede prijzen

Betrouwbare goede zaak met snelle levering en goede prijzen.

Cocurrerende prijs, snel geleverd

Laptop en server gekocht. Beide keren concurrerende prijs, niet de allerbeste, maar dicht in de buurt. Gehele transactie erg soepel (zoals bijna overal). Leveringe vlekkeloos en beiden de volgende dag.

Prima winkel

Bestellen bij Megekko gaat gemakkelijk. service is soms een vraag aangezien de eerste keer met een product niet goed verliep. verder nooit problemen gehad hier. levering is altijd snel vaak de volgende dag hangt natuurlijk af van het postbedrijf bij je in de buurt.

Gwn TOP

Al vele malen besteld hier en altijd volgende werkdag in huis. Regelmatig korting en aanbiedingen en nooit problemen gehad met enig onderdeel. TOP!

Een dikke 10!

Vlotte levering en alles volgens afspraak en verwachting verlopen.

montage schade en ontbrekende onderdelen aan geretourneerd product dat ongeopend was

Ik heb op 24 Juli een Next Level Racing Stand 2.0 gekocht bij Megekko als onderdeel van een bestelling met totale waarde van 2100 euro. Ik heb dit product echter moeten retourneren omdat deze te licht was voor de wheel base die ik ook had besteld. Ik heb de nog ongeopende en verzegelde doos persoonlijk in Breda in hun filiaal afgeleverd, omdat het een grote zware doos was. 2 dagen later kreeg ik bericht dat er montage schade is geconstateerd, en dat er een groot aantal onderdelen ontbreken. Nogmaals, ik heb de doos niet eens geopend. De foto's die er bij zitten tonen vergaande slijtage en gebruikschade. Zelfs al had ik de doos geopend, zit er meer schade aan dan ik in die 24 uur had kunnen veroorzaken. Ze hebben geen telefoonnummer om ze te bellen, ook het nummer in de telefoongids is niet in gebruik. Ze zijn ook niet aangesloten bij een geschillencommissie.

Bespaar jezelf een miserie

De producten die ze verkopen zijn van topkwaliteit daar niet van. Want die kopen zij gewoon in. Maar de winkel en klantenservice is gewoon de slechtste van Benelux. Ik zou deze winkel niet aanraden. Er is geen communicatie maar dan absoluut niks. Bespaar jezelf een heleboel hoofdpijn en ga naar Media Markt, bol.com, Coolblue of Amazon. Daar helpen ze je tenminste vriendelijk verder en kijken ze ook echt naar jouw probleem. Rampzalige winkel dit.

Goede prijs en afhandeling bestelling Logitech Master MX S3

Goede prijs en afhandeling van mijn bestelling door MeGekko zoals ik van hun gewent ben.

Ben super tevreden

Ik raad het oprecht iedereen aan ..

Goede service zoals altijd

Uitchecken moet beter

Ik heb een bestelling geplaatst en bij het uitchecken koos het systeem mijn oude adres als standaardadres. Tegenwoordig laat het systeem bij het uitchecken recente adressen zien die je kunt kiezen om snel uit te checken, maar bij deze website heb je je volledige aandacht nodig. Mijn pakket is naar een ouder adres gestuurd waar ik vroeger woonde, omdat ik met mijn mobiele telefoon had uitgecheckt en ervan uitging dat het mijn laatste adres zou tonen. Het is gezond verstand om je laatste of meest gebruikte afleveradres te laten zien...

Fijne webwinkel met concurrerende prijzen

De webwinkel ondersteunt goed met een keuzehulp per producttype. Over retoursturen van verkeerd bestelde componenten wordt niet moeilijk gedaan. Ook de prijzen behoren in het algemeen tot de laagste (Tweakers) of wijken daar niet veel vanaf.

Prima.

Overtreft de verwachting

Ik ben bij Megekko een aantal jaren geleden terechtgekomen omdat ik een aantal UniFi netwerken moest aanleggen. De service was heel goed. Altijd op tijd, goed verpakt en goede klanten service. Sindien krijg kijk ik altijd eerst of dat wat ik nodig heb bij Megekko te bestellen is. Zelfs als het iets duurder is.

uitstekend

Bestelling was prompt geleverd binnen de beloofde termijn (van 1 dag). meer kan ik niet verwachten.

Always great service and quick delivery.

I have ordered here so many times in the last 5 years and have never been disappointed. Great company.

Zeer snelle levering!

Onlangs een nieuwe MSI PC voeding (PSU) besteld die al de volgende dag werd geleverd. In nette verzegelde verpakking. Nieuw is niet goedkoop, maar dan heb je meestal wel wat. Fabrieksgarantie en snelle levering. Plus de prima service van MeGekko ;-)

Spinveld 8

4815 HS Breda