Gewoon prima retailer!!!

Ideaal dat er een (online) computer winkel bestaat die weet waar ze het over hebben en dan heb ik het niet over het assortiment maar de klantenservice. Problemen bestaan niet bij Megekko. En als die er al zijn dan worden ze binnen één dag opgelost. Datzelfde geldt ook voor retouren. Alles verloopt allemaal zeer soepel. Complimenten. Daar kunnen andere winkels echt een voorbeeld aan nemen.

Niet tevreden slechte bereikbaarheid telefonisch contact niet mogelijk

Ik mis een QR code om het pakket terug te sturen

Slecht

Aantal keer besteld en steeds blijkt er geen voorraad terwijl online voldoende voorraad staat aangegeven! Erg vervelend, op spullen wachten die maar niet komen!

Achterbaks ingeluisd bij Winkelen en Sparen

Snelle levering maar oppassen dat je niet stiekem wordt ingeluisd voor Winkelen en Sparen want dat kost € 15 per maand

Perfect!

Really happy of my order from Megekko. Good prices and a very good service of delivery, you can chose the day of delivery!

Prima tent

Heb diverse bestelling geplaatst en deze worden snel bezorgd. Producten zijn altijd goed verzorgd en nieuw in doos. Ook retour zendingen verlopen soepel net als de retour betaling. Zoals ik al zij een prima tent.

Zeer snel!

Ik had zwarte playseat besteld er kwam andere kleur

Erg blij met mijn aankoop

Supersnelle levering, goede verpakking. Zeer concurrerende prijzen. Zeer aangename ervaring in het algemeen. Bedankt.

Altijd perfecte afwikkeling

's avonds besteld en de volgende dag goed verpakt ontvangen. En de prijs was ook uitstekend.

Niks mis mee

Goed, alleen jammer dat alles via dhl gaat

Top, alles draait

Bijna alles voor mijn eerste pc-build bij Megekko besteld. Alles in goede orde ontvangen. Producten zijn als omschreven, meestal goedkoper dan andere aanbieders, snel en netjes geleverd. Zou het de volgende keer weer hier bestellen!

Trage reparatie en slecht contact mogelijk

Het product zelf was snel binnen, maar na enkele weken bleek deze niet goed te werken. Net buiten de retourtermijn heb ik deze teruggestuurd naar Megekko voor reparatie. Hierbij is gezegd dat ze het product gratis zullen repareren en me op de hoogte zullen houden van de status. De reparatie zou maximaal 10 tot 15 werkdagen duren. Na contact over de status van de reparatie (per mail, want ze hebben geen telefoon), kreeg ik te horen dat het product op vrijdag 03-03 zou worden gerepareerd. Hierna heb ik geen enkel bericht meer van ze gekregen. Op dinsdag 07-03 en op donderdag 09-03 heb ik naar Megekko gemaild voor de status van de reparatie en een klacht over de afhandeling van het contact respectievelijk. Op beide mails heb ik geen reactie gekregen. Omdat er geen telefoonnummer van Megekko is kan ik hun ook niet op een andere manier bereiken. Het is dus onduidelijk wat de status van mijn reparatie is, want die valt online niet goed op te vragen, hier zie je alleen dat het product al sinds halverwege februari ter reparatie is. Het is dus helemaal niet duidelijk wanneer ik mijn product terug zal krijgen en ik ben deze nu al weken kwijt. Het kopen bij Megekko gaat makkelijk, het oplossen van problemen zeer slecht.

Goede prijzen, belabberde service

De prijzen zijn goed, maar dat is ook het enige dat hier goed is. De service heb ik nog nooit zo slecht meegemaakt bij een webwinkel. Het begon al voor mijn bestelling, met een vraag over koelpasta die wel of niet werd geleverd bij een cpu-koeler. Ik kreeg als reactie dat men de vraag niet wilde beantwoorden, omdat MeGekko alleen verkoopt en niet adviseert. Maar ik vroeg gewoon wat men precies verkoopt, daar had de klantenservice best een normaal antwoord op kunnen geven. Uiteindelijk eindigde het helaas met een retourzending, waarbij de voeding volledig werd geweigerd omdat er een flapje aan de binnenkant van de verpakking was afgescheurd. Op mijn aanbod om de voeding toch retour te nemen en een (royale) korting op de credi****** toe te passen vanwege de beschadigde doos, werd niet eens meer gereageerd. De voeding zal nu onderweg terug naar mij zijn, maar daar blijft het zeker niet bij. MeGekko kan binnenkort een ingebrekestelling en indien nodig een dagvaarding voor de kantonrechter verwachten. Ik bestel hier zeker nooit meer.

Prima kaart voor de upgrade die ik zocht!

Erg blij met mijn upgrade van een 2060 naar deze 3080. Kaart heeft een vette look en is qua RGB bescheiden, maar toch mooi aanwezig. Hogwarts Legacy kan ik nu eindelijk op ultra spelen zonder dat de FPS onder de 70 komt. Wel jammer dat Ray Tracing voor deze game niet mogelijk is, omdat de FPS te vaak onder de 50 duikt. Vandaar niet de perfecte review, maar over het algemeen erg tevreden!

Redelijke ruime keuze, niet te duur en netjes en snel geleverd.

Prima bedrijf, niet het allergoedkoopst, maar dat hoeft ook niet: netjes en snel geleverd en voldoende keuze in materiaal. Nog geen ervaring met retour, maar voorwaarden zijn vriendelijk. Ben al tijdje een tevreden klant.

Bedrijf en producten top, leverancier omgekeerd evenredig.

Over Megekko zelf wil ik geen kwaad woord kwijt, maar daarrond zijn twee "randbedrijven" waar ik geen goed woord voor over heb. Eén ervan is een pop-up die je een korting belooft bij je aankoop. In werkelijkheid is dat een bedrijf dat je een soort kortingkaart wilt verkopen tegen een vergoeding van 15€ die je dan regelmatig moet betalen. Dat ruikt érg naar scam. Daarnaast is de levering onverantwoord verlopen: er wordt een tijdszone van levering aangekondigd die niet wordt nageleefd (in dit geval levering bijna 3 uur vroeger dan aangekondigd). Maar veel erger nog: het pakket wordt zonder boe nog ba gewoon aan de deur gezet. Ik dit geval hadden we een heel erg kort belsignaal gehoord. Aan de parlofoon echter geen enkele reactie. Voor de zekerheid dan toch maar even gaan kijken en waarempel: daar stond een pakket op straat met meer dan 500€ inhoud. Had niemand aanwezig geweest voor het voorspelde uur van levering (wat dus ook niet moet) dan stond dat pakket zowat drie uur onbewaakt op straat. Je kan er donder op zeggen dat op die tijd zou gestolen zijn. Megekko zou ongetwijfeld voor de kosten mogen opdraaien... Tip: zoek een betere leverancier en verbindt jullie niet met bedrijven die onschuldige slachtoffers iets willen aansmeren.

Hier moet je zijn!

Natuurlijk heb ik een kleine test gedaan om te kijken of ze echt goed zijn. En dat zijn ze op alles is direct gereageerd binnen een paar uur en soms direct. Alle bestellingen (totaal 8) binnen 24 uur thuis. Geen enkele bestelling beschadigt of in gebruikte vorm aangekregen (Alternate wel). Blijf zo door gaan Megekko!

Buitengewoon snel geleverd hele grote blij.

Alles compleet en mooi binnen 16 uur lag het klaar. Zeker niets te klagen. Kleine puntje wat het plaatje voor mij compleet zou maken, ik mis wat product informatie tijdens het bestellen wat puur voor het gemak is. Misschien een linkje naar fabrikant. Bedankt voor de snelle afhandeling. Mijn aanbeveling is voor www.megekko.nl

Snelle goede service

Goede site, vlotte communicatie goed product

snelle levering.

Goede begeleiding

Overzichtelijke, nee te en professionele site

Zeer ruime keuze, keurige prijzen en snel leverbaar.

- leuke prijzen - snelle levering

Top service!

Echte aanrader

Super fast delivery

The delivery was perfect. I received my order the following day of placing it and everything was intact and unscathed. Highly recommend this website!

Super snelle levering!!

Ik ga hier zeker meer bestellen. Top service!

Spinveld 8

4815 HS Breda