Op moment van schrijven kan ik alleen maar zeggen dat artikelen snel geleverd worden, je goed up to date wordt gehouden van status en verzending. Artikelen komen netjes aan. Dus tot zover 5sterren van mij.

Snel geleverd top materiaal voor goede prijs!!

Op een dag geleverd zonder boe of baa zoals het hoort te zijn voor ik het wist was item setup en running met dank aan me gekko top top!!

super snel bezorgd en product is goed

een monitor besteld, beste prijs maar bovenal super snel geleverd ook nog! top gedaan en bedankt! had besteld om 22:15 u en volgende morgen al in huis om 10:20 u. :)

Altijd snelle en goede service

Al bestel je s’avonds meestal de dag erna geleverd Top service

Always a great experience

Megekko has a great selection of PC parts, competitive prices, and fast delivery. I am very happy with the results of my latest order and would recommend them to any other PC enthusiast!

Gebruikt en beschadigd product ontvangen maar Megekko ontkent dat het product ooit geopend is

Ik heb een RTX 4080 besteld bij Megekko, levering en betaling ging prima. Toen ik hem had ontvangen en ik de doos openmaakte viel mij gelijk al op dat het niet klopte. Bij het openen was de anti statische zak al open, de pcie cover was niet aanwezig op het slot of in de doos, alle zakjes met de kabeltjes waren al geopend, het plastic was al van het product af en er zat waterschade over de hele kaart heen. Ik heb dit gelijk bij ze gemeld op vrijdag rond het middag uur. Ze zouden binnen 2 uur reageren maar naast een standaard mail met we hebben je mail gezien kreeg ik niks te horen. De maandag er op na meerdere mails te hebben gestuurd kreeg ik eindelijk antwoord. Om het antwoord moest ik zowel lachen als huilen. Volgens hun was het product nog nooit geopend en is er niks mis mee. Hij komt zeker niet terug van een retour gaven ze aan. Wat ze dus eigenlijk zeggen is dat alles in de doos dus op een magische wijze zo is gekomen en dat ik gek ben. Je kan me echt niet wijs maken dat een product als dit van zo'n 1300 euro in deze staat de fabriek verlaat. Eindstand is dat ze nu niks voor me willen betekenen, ze zijn niet bereikbaar en een oplossing ho maar. Ik raad iedereen aan hier echt nooit wat te kopen. Van de 3 keer dat ik hier heb besteld is het 2 keer fout gegaan en als het hier fout gaat dan gaat het ook goed fout. Echt waar koop hier nooit, red jezelf en bespaar jezelf de pijn

Geweldig, ik kreeg mijn pc onderdelen gelijk binnen

heel fijn, zoals ik al zei kreeg ik mijn pc onderdelen gelijk binnen, want ik wou graag een nieuwe pc zelf bouwen. Alle informatie die je nodig hebt om een pc te bouwen, staat onder het product zelf, bijvoorbeeld of er een AM4 socket in zit ofz.

Snelle levering en ruim assortiment

Mijn pc onderdelen waren snel geleverd en ze hebben een ruim assortiment met goede aanbiedingen.

Zeer tevreden met de webwinkel en de service

Mooi assortiment, overzichtelijke webwinkel, nette service. Alleen jammer dat je niet zelf een bestelling kan aanpassen. Via de mail kan dit wel maar dit is maximaal 1 wijziging wat soms niet voldoende is.

Netjes snel en optijd geleverd mooie website

snelle levering !!

Goede webwinkel !

Meedere items besteld voor mijn nieuwe build. Altijd snel opgestuurd! Aantal dingen retour moeten sturen, alles netjes afgehandeld. Perfecte website en service voor zelfbouw van je pc.

Ravi !

J'ai dans un premier temps hésité à commander car je voyais quelques avis négatifs sur trustpilot, en les parcourant, je me suis rendu compte que la plupart des avis concernent la livraison... tomber sur un mauvais livreur ne veut pas dire que le magasin est en faute ou est mauvais... aberrant. Pour ma part, commandé vendredi en fin d'après-midi, reçu samedi matin, délai respecté. Emballage PARFAIT et très sécurisé. Des tas de petits bons de réduction sont joints à l'emballage ce qui s'ajoute à des tarifs déjà compétitifs à la base. Megekko prévient, comme la plupart des magasins, des différentes étapes relatives à l'acheminement du colis : confirmation de commande, expédition, livraison. En regardant de plus près mon profil sur leur site, les retours ont l'air facile à demander et le délai de rétractation est de 30 jours ! Vachement rassurant. Ayant l'habitude de commander en ligne depuis plus de 15 ans, je ne vois que du positif pour Megekko à ce stade. Foncez. Je recommande.

Fast and reliable service

Megekko.nl is a great online store for all tech needs. They have a wide range of products at competitive prices, and their website is easy to navigate. Shipping is fast and reliable, and their customer service is top-notch. Overall, I highly recommend Megekko.nl for anyone looking to purchase tech/PC products online.

Geweldige goede After Sales service.

Zeer goede after Sales ervaring, het probleem wat ik ondervond met een bepaald onderdeel van mijn Cpu koeler. Ik heb redelijk veel heen en weer ge-emaild omdat het probleem niet constant was. Niets was te veel en op alle vragen werd snel en oplossend gereageerd. Ben dus Zeer tevreden met mijn aankoop maar vooral de manier waarop dit opgelost is.

Twee pakketten in 2 dagen beide apart besteld. Beide volgende dag compleet en perfectie staat in huis. Met monster van een pc gaat vandaag in elkaar geknutseld worden.

Overzichtelijke, leuke website goede prijs snelle levering.

Duidelijke website grappig met goede prijzen snel leverbaar en juiste voorraad overzicht.

Alles is binnengekomen zonder schade

Op hun kunt u op vertrouwen!

morgen geleverd dan is het morgen geleverd voor 99,9%

tja wat moet je aan Megekko toevoegen goede produkten en optijd leveren oke het kan altijd goedkoperen vraag is of je het dan ook meestal de volgende dag ook in de werkplaats hebt. top bedrijf

Waardeloze klantenservice

Producten prima, dat voorop. Had een probleem met de bezorging van mn bestelling dus de klantenservice geraadpleegd en krijg een bericht terug wat waarschijnlijk gewoon een bot is die het woord “post” in mijn probleem detecteerde. Nul werkelijk hulp, deel van de mail compleet genegeerd, niks persoonlijks, nul meedenken. Waardeloos.

snel

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel snel

Nadat mijn vorige videokaart kapot ging geweldig geholpen door de medewerkers van megekko.... Dus ook gewoon mijn nieuwe videokaart weer bij megekko besteld... Jullie zijn geweldig en bedankt voor de geweldige service....

Werkt niet

De halve star is te hoog haha. Heb een gloed nieuwe M.2 gekocht, en BOOM. Werkt zeer slecht. Kon hem niet eens 1 keer in de BIOS zien.

De Beste

Ze zijn de beste,

Geweldige service, beschamende prijzen

Vind de service geweldig maar vind de prijzen van voornamelijk de mid tot hightear gpu’s belachelijk

Spinveld 8

4815 HS Breda