zeer matig

ik heb een videokaart besteld deze was 2 dagen later 100 euro goedkoper. vervolgens gaf megekko het advies om het retour te sturen en vervolgens een nieuwe goedkoper te bestellen. vervolgens 2 dagen later is er weer een nieuwe actie dat je er een game bij krijgt die ik uiteraard niet heb gekregen. zeer jammer dit

Goede producten voor lage prijs

2 keer besteld, 2 keer goede kwaliteit product voor de laagste prijs die ik kon vinden van deze producten. Ook leveren ze binnen een dag.

Volgens afspraak en goede communicatie

Het is lang niet de eerste keer dat ik met Megekko samenwerk. Telkens worden de afspraken strikt nagekomen, de levering is zoals aangeduid en volgens beschrijving en er is een continue communicatie over het verloop van de verzending en de levering.

Fantastisch!

Fantastische service, goede kwaliteit producten, afspraken nakomen.

Snelle levering en makelijk!

Top winkel!!

Super !

Zeer snel geleverd en top producten voor een mooie prijs!

Megekko is echt een top website altijd top service

Ik bestel het liefst altijd alles via megekko i.v.m. de snelle levering en het grote assortiment, als er iets niet goed is word het meteen geregeld/ krijg je je geld terug.

Snelle levering en goede artikelen en prijzen.

Mijn pakket was kwijt, verkeerd bezorgd door post.nl. Megekko heeft heel snel gereageerd om het op te lossen, terwijl ze zelf niks fout hadden gedaan. Ontzettend mooie computer voor een goede prijs. Heel erg blij mee

een helen evaring zo snel

hello ik deet een besteling na 22:45 wel de volgende dag binnen. ik was blij en verast.

Correcte webshop met veel keuze

Ik heb hier al meerdere onderdelen gekocht om een pc te samen te stellen, altijd zeer tevreden over de prijs en kwaliteit van deze webshop. Ga zo door!

Snelle levering, goed product, zorgvuldig verpakt

De laptop was de dag na de bestelling al binnen. Hij was heel zorgvuldig verpakt, en werkt uitstekend. Zeer tevreden!

Goed service en snel ontvangen

De service was goed. Verder geen opmerkingen te geven over de bestelling. Alles was in goede orde, stevig verpakt en snel bezorgd.

Excellente service en kwaliteit

Na het uitkomen van de nieuwste Tweakers BBG van maart '23; en de 7e verjaardag van mijn huidige PC wilde ik toch een nieuwe machine bouwen. Het vinden van alle componenten was gemakkelijk; deels doordat deze goed doorgelinkt waren in de BBG, maar ook omdat je in de Megekko site goed door kan zoeken naar upgrades. De bestelling heeft nog even in mijn mandje gezeten, omdat je toch altijd wat bedenktijd nodig hebt. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en besteld. Het pakket, of de twee pakketten, waren netjes afgeleverd door PostNL bij het pakketpunt. Deze pakketten zijn stevig en goed afgetaped met Megekko tape; iets steviger dan andere pakkettape. De doos met de losse componenten was opgevuld met luchtzakjes, iets dat toch prettig is wetende dat er voor ruim 1000 euro aan materiaal in zit. Bijgevoegd in de doos zat was spam (een loterij en Hello Fresh) maar dat mag de pret niet drukken.

Snelle levering zoals beloofd niks te klagen!

snelle levering maar matige service

het is eigenlijk van de zotte dat bijna bedrijf al enkelel jaren gratis terugsturen biedt behalve Megekko. En verpakking 3 x groter is dan het product. Ik denk.dat in toekomst geen gebruik zal maken van hun diensten. azerty en andere leverancier heb ik een veel positiever ervaring mee.dus nee geen gekko voor mij

INNO3D GeForce RTX 3060 Twin X2 NVIDIA 8 GB GDDR6 Videokaart

Goede prijs kwaliteit!

Perfecte en snelle afhandeling

Kon niet beter!

Altijd super!

Met spoed een nieuwe laptop nodig, keurig en snel geleverd. Heel blij met Megekko!

snel bezorgd en naar verwachting

na een eerdere slechte ervaring is het fijn dat ze het nu op tijd leveren en is het product zelf top

Very nice

Fast shipping and good prices. Very satisfied.

Alles binnen 1 dag geleverd zoals beloofd! Alles compleet.

Alles ingebouwd en werkt zoals verwacht, prima prijs/kwaliteit!

Prima bedrijf

Makkelijk om bestelling te plaatsen,goede bezorging. Door track en trace code bestelling fijn te volgen

Snel geleverd en goed verpakt

Een dual desk monitor stand van Logilink gekocht. De doos zat netjes in een andere doos met karton en luchtkussens.

Topzaak!

Zeer goede ervaring. Was iets niet goed, kon het geretourneerd worden en kreeg ik m'n geld direct terug. Had ik een bestelling geplaats waar toch niet tevreden mee was, kon ik dat via een mailtje annuleren en was het allemaal in orde. Bestelling is binnen 1 dag verzonden en inderdaad volgende dag in huis. ZEER TEVREDEN MET DEZE ONLINE STORE! Aanrader als je computerbenodigheden zoekt!

Spinveld 8

4815 HS Breda