Topzaak!

Zeer goede ervaring. Was iets niet goed, kon het geretourneerd worden en kreeg ik m'n geld direct terug. Had ik een bestelling geplaats waar toch niet tevreden mee was, kon ik dat via een mailtje annuleren en was het allemaal in orde. Bestelling is binnen 1 dag verzonden en inderdaad volgende dag in huis. ZEER TEVREDEN MET DEZE ONLINE STORE! Aanrader als je computerbenodigheden zoekt!

Super website

Heerlijk complete webshop met concurerende prijzen, supersnelle levering.

kwaliteit en snelle levering

Goede prijzen, kwaliteit en snelle levering Bedankt Bedankt

Prima, maar opgeven dag van bezorgen niet gelukt

Ik had aangegeven in het afrekenformulier dat ik graag alles op zaterdag wou bezorgd hebben. Nu was echter alles, behalve de kast van m'n pc op vrijdag gekomen (dag ervoor) en de kast op zaterdag. Ik heb het geluk dat ik gemakkelijk thuis kan werken, maar heb hierdoor wel de vrijmibo gemist!

Alles top geregeld.

Top service. Meedenken als er iets niet op voorraad is zodat alles op tijd geleverd kan worden. Top gewoon

Erg snel thuis

Volgende dag zat alles al in mijn PC!

Alles helemaal toppie

Ik shop wel vaker bij Megekko, het is gwn een goede website waar je pc componenten kunt kopen, en ze zijn ook nog eens scherp geprijsd. Alleen ik zou weg blijven van de videokaarten, die zijn nog steeds veels te duur. Voor de rest is echt alles helemaal prima!

gewoon perfect binnen de 48 uur na bestelling geleverd in België

Perfect op tijd geleverd. Correctie verpakt. Knappe service !!

Top! 7900x3d + MSI MPG X670E Carbon Wifi Nieuwe Build

Ik had een upgrade gedaan van mijn AM4 (3700x) naar AM4 7900x3D geupgrade (7900x3d met MSI MPG X670E Carbon Wifi Build!) en Dit is wel echt waard voor mijn geld. Omdat ik veel met videos bewerk, stream en natuurlijk games speel en voor werk gebruik. Is dit voor mij de ultieme PC setup. Het was aan het begin wel even kijken hoe alles wordt, ik had een BIOS Flashback moeten doen, omdat de 7900x3D net uitkwam. Installatie faalde, maar uiteindelijk lukte alles goed en zag ik dat de pc goed ging opstarten maar voor de rest ben ik met mijn bestelling erg blij mee. Super!

Fabrizzio

Des prix imbattables sur beaucoup d’articles PC, un service après vente très réactif et des livraisons très rapide vers la Belgique, articles généralement livré le lendemain de la commande ! Je recommande Megekko !

Top.

Prima website , bestelling en levering zoals het hoort en een prima prijs.

Snel & betrouwbaar

Asus ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI besteld bij Megekko. Érg fijn Mini-ITX formaat moederbord. Werd met werkelijk alle bedenkbare soorten schroeven geleverd. Had ook een setje verlengkabels voor front-panel connectors. Top product, AM5 + PCI5 ready.

Moederbord DOA gekregen, geen garantie

Ik heb een moederbord gekocht bij megekko deze kwam doa (dead on arival) aan dit moederbord onder RMA terug gestuurd. 2 dagen later krijg ik het zelfde moederbord weer terug omdat het niet onder garantie valt??? Je kan niet bellen ze mailen geen voortgang. erg slecht dit.

Fast delivery

Got all I needed and it was delivered in 2 days.

Zeer goede service

Top!!

Top winkel!

Bij de aanschaf van mijn nieuwe PC kwamen de meeste componenten zeer snel binnen en werd goed gecommuniceerd door Megekko. Bijna niks op aan te merken. Een min punt was het feit dat mn GPU vertraging had opgelopen bij de levering aangezien hij "out-of-stock" was ook al was hij beschikbaar toen ik de GPU kocht.

Topbedrijf met mooie prijzen..

Scherpe prijs en snelle levering.

Artikel snel geleverd en goed verpakt. Via mail en PostNL op de hoogte gehouden over de levering.

Zeker een aanrader

Altijd goed

Goede shop

Bestel hier veel computer onderdelen komt altijd goed aan leuke acties en reclame. Enigste is dat de levertijd niet helemaal duidelijk is wanneer je iets besteld dat verschillende aankomst datums heeft

Geen telefonische bereikbaarheid, product verkeerd op website

1e router gekocht met verkeerde specs op de site. 10/1000 Mbps stond er, maar was natuurlijk 10/100 Mbps. 2e router gekocht en deze blijft rebooten. Je kunt alleen mailen met Megekko. Vroeger, toen het nog CD-ROMland was, hadden ze tenminste nog gewoon een telefoonnummer, net als elke andere winkel. Slechte ontwikkeling dit !! Ik ben benieuwd hoe mijn klacht (via mail) wordt opgelost.

Snelle levering, prima prijzen

Producten zijn snel geleverd, degelijk verpakt en werken uitstekend.

Perfect as always

I'm always confident when I'm ordering at Megekko I always received my product in time without any problem. I recommend them.

Als wordt op tijd verzonden .

Als product niet voorradig is wordt altijd op de hoogte gehouden. Of je krijg je geld terug.

Snel en volledig

Alle componenten voor mijn eigen bouw pc hier bestelt, alles netjes en compleet verpakt de volgende dag in huis. Top!

Spinveld 8

4815 HS Breda