Prima site

Prima site maar helaas wel 1 keer een kapot products gekregen

Schitterend

Duidelijke en correcte info, snel geleverd in uitstekende staat.

prima product / prijs en de volgende dag geleverd

prima product / prijs en de volgende dag geleverd

Uitstekend als vanouds

Ondanks de medegedeelde vertraging van 1 dag, toch nog onverwacht eerder geleverd op de eerder afgesproken datum. Goede prijs/prestatie verhouding. Megekko is en blijft mijn voorkeur leverancier.

Goede service,snelle levering

Een van de beste,zoniet de beste (volgens mijn ervaring)pc handelaar. Steeds zeer snelle levering,prima verpakt. Heb ervaring met Azerty,Alternate Belgie,zijn ook niet de minste maar mijn voorkeur gaat naar Megekko

SSD besteld, snel geleverd. Scherpe prijs.

Zeer goede webshop

Een zeer uitgebreide webshop voor computer onderdelen met altijd vandaag besteld morgen in huis ik raad deze webshop zeker aan als je computer onderdelen wilt kopen

klikken leveren klaar

spullen uitzoeken en snel geleverd, goed verpakt

de Asus Rog rx6650xt is echt een super kaart voor de prijs

stille fans goede kwaliteit

Goede snelle service/ levering

Goeie ervaring

Snelle levering en netjes verpakt.

Top ervaring !

mooie homepage overzicht ,genoeg keuze's waar ik belangstelling in heb met een goeie prijs erbij! Verzendingen zeer snel geleverd ! Top zaak !

Tja niet zo lekker, want een deel van mijn bestelling was defect.

Heb 2x Seagate Exos 16X (16TB) drives besteld, maar één blijkt niet te werken, deze is vandaag retour gegaan, hoop dat het snel en goed wordt opgelost, even afwachten dus..

Altijd netjes en punctueel geleverd

Ben weer netjes geholpen. Alles snel geleverd.

Niets aan toe te voegen

Snelle service en levering

Kwetsbare onderdelen goed verpakt en snelle levering.

Un service au top

Prix très attractifs, livraison rapide à un prix raisonnable. Excellente boutique, vraiment.

Perfecte afhandeling van de bestelling.

Perfecte afhandeling van de bestelling. Snel en correct afgeleverd..

Levering zoals gepland.

Goede prijzen, snelle levering en leuke reclames.

Uitstekende winkel.

Al meerdere keren componenten besteld, altijd snelle service, ruim assortiment en scherp geprijsd.

kapot refurbished product ontvangen

Ik dacht een nieuwe monitor te hebben gekocht, toen ik hem kreeg bleek die al te zijn open geweest en was er een stuk plastic van de binnenkant afgebroken. Monitor stond als "nieuw" op de website.

Goede informatie en juist geprijst

Had een 3-tal componenten besteld waarvan ik wist dat er één artikel niet direct leverbaar was. Kreeg netjes elke dag een status update met de te verwachte levertijd. Die was ook reeel. Ik had echter zelf 1 artikel niet juist besteld, na mail contact was het geen probleem om dat artikel te retouneren. Uiteraard waren die verzendkosten voor mijn rekening, had ik maar op moeten letten :). De afhandeling van de retourzending ook vlot verlopen, terugbetaling was vrijwel direct nadat het artikel aangekomen was bij de retourafdeling.

Perfecte service zoals het hoort

Perfecte service zoals het hoort

Prima service!

Prima en vlotte service!

Snelle bezorging!

Scherpe prijzen en ruime aanbod. Vrijdag avond besteld en zaterdag middag werd het geleverd. Ik ben wel echt onder de indruk want mijn bestelling bestond uit meerdere producten.

Spinveld 8

4815 HS Breda