Goede winkel

Vlotte levering goede prijzen zeker een aanrader

Prima; snelle levering en goede prijs

Gewoon prima

Goed geregeld en nette prijzen!

Goede prijs, snelle verzending

Goede product voor scherpe prijs. Besteld en volgende dag binnen. Andere bestelling heb ik vooraf geannuleerd. Direct netjes door Megekko afgehandeld.

defect

defecte NVME levering. Heeft mij extra 75 eur gekost voor interventie omdat ik dacht dat het aan mijn pc lag

Topservice

Goedkoop en kwaliteit naar verwachting

Gewoon prima

Snel geleverd en prima prijs

Gewoon goed!

Duidelijke site met goede product informatie en niet onbelangrijk een snelle afhandeling en toezending met een goede verpakking.

Snelle levering zonder problemen

Compleet systeem besteld op donderdag avond en vrijdag middag stond het bij mij thuis, na 2 dagen zwoegen voor het eerst zelf mijn eigen computer gebouwd!

Ze hebben er gewoon verstand van ;)

Wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Snelle levering. Variabele prijzen. Goede wekelijkse kortingen via nieuwsbrief. Aanrader.. tot bedrijf!

Beste prijzen voor Nederland/België, groot assortiment, supersnelle levering.

Ik heb goede ervaringen met Megekko. Ze zijn eerlijk over de bestellingen en levertijden, ook als dit eventueel langer gaat duren dan verwacht. Als er onderdelen retour moeten of stuk zijn dan denken ze mee en is het nooit een probleem.

Snel

Prima, snelle levering Product prima Prijs in verhouding andere aanbieders zelfde product veruit de laagste

Altijd prima.

Bestelling word indien op voorraad snel verzonden,volgende dag in huis en je ontvangt altijd wat je besteld hebt. Ook de prijzen zijn goed en redelijk. Toppie...

goede webwinkel met goede service

goed assortiment en prijzen.snelle verzending. Tevens goede retourafhandeling. aanrader

top

100 percent ok

komen afspraken na en hebben een uitstekende service

op 8-2-2023 een hp laptop besteld en deze werd keurig op aangegeven tijd op 9-2-2023 geleverd. dit was de tweede keer dat ik iets bestelde bij Megekko en de eerste keer had ik telefonische hulp nodig en werd iksnel en vakkundig geholpen, helaas moet ik de aankoop toch retouneren, en het aankoopbedrag werd binnen 3 dagen terug op mijn rekening gestort. dat is pas een service

Good price, good speed, good services...

You can trust, I recomend this shop

Zeer snel

Zondag besteld en maandag geleverd. Dat is snelle service!

Netjes en vlote geleverd

Nu meerdere bestellingen gedaan. Alles is naar tevredenheid geleverd. Ook een wijziging van 1 artikel was geen probleem. Inmiddels 1 pc gebouwd die naar tevredenheid van onze dochter goed werkt. 2e pc upgrade gaat nog gebouwd worden in de komende dagen.

Supersnel en goedkoper kan het niet …

En dat doen ze keer op keer. Onvoorwaardelijk aanbevolen.

Snel, betrouwbaar, goedkoop, quality...

Snel, betrouwbaar, goedkoop, quality... Wat valt er meer over te zeggen;-)

Juist geleverd

Juiste service, goede prijs. Één onderdeel was vertraagd door de leverancier dus hele pakje kwam wat later, maar optie was om producten op te splitsen en alles wat sneller kon al te ontvangen.

+++++

++++

Snelle en correcte afhandeling.

Goede webshop, productomschrijving voldoende (volgens opgave fabrikant). Snelle afhandeling, meerdere bezorgopties mogelijk.

Spinveld 8

4815 HS Breda