Perfect , zo als altijd snel geleverd

Word elke keer zeer snel geholpen met mijn bestellingen. Bestel al jaren bij megekko en altijd zijn mijn bestellingen in orde en zeer snel geleverd in belgie prijzen zijn zeer goed en soms valt er wel eens een koopje te doen zeer tevreden klant

Totaal niet coulant

Voor 4000 euro bij Megekko besteld in 4 maanden tijd. Wil een item retourneren, maar was door omstandigheden een dag of 3 te laat met aanmelden retour. Wordt zonder pardon geweigerd (niet binnen 30 dagen). Ik snap dat je ergens een grens moet stellen, maar hier en daar enige coulance is best op zijn plaats. Retour werd binnen enkele uren geweigerd. Mailtje wat ik er achteraan heb gestuurd, nu 36 uur later nog geen reactie.

Gewoon goed

Bestellen makkelijk. Duidelijke website. Wordt goed met de mail op de hoogte gehouden. Levering goed ingepakt en alles werkt naar behoren.

Alles OK

Precies wat ik zocht

Snelle levering, heldere communicatie, goede prijs

Overzichtelijke website, flink aanbod, goede prijzen. Communicatie na bestelling en uitvoering van de bestelling vlekkeloos. Afhalen Post NL punt is een extra.

Belachelijk slechte 'service'

Medio januari ontving ik de bestelling van Megekko. Ik constateer een probleem met de Thrustmaster T-LCM Pedals. Het gaspedaal zit links i.p.v. rechts, dus het gas en de rem zijn omgedraaid. De pedalen had ik express bij hen besteld vanwege een 'mooie' aanbieding, waardoor de pedalen €50,- goedkoper waren dan ergens anders. Direct neem ik contact op met Megekko. Ik leg het probleem uit en geef aan dat ik ze graag wil omruilen. Als reactie geeft men het volgende aan: "We willen je adviseren het product RMA aan te melden en retour te sturen. Dit kan mogelijk een fabrieksfout zijn. We vragen je hiervoor vriendelijk een retour aan te vragen op onze website. Alles over het aanvragen van een retour kun je vinden op onze retourpagina. Vermeld bij de retouraanvraag je klacht zo duidelijk mogelijk, zodat onze retourafdeling gericht met je mee kan kijken naar een goede oplossing." Die goede oplossing kwam er niet. Ik heb de spullen geretourneerd om om te ruilen. De verzendkosten kwamen voor mijn eigen rekening. Twee weken later wordt het aankoopbedrag retourgestort, zonder overleg over het omruilen (ik heb ze toch nodig die pedalen). Ik mail hen dat er iets misgaat, dat ik niet het bedrag retour wil, maar een nieuwe correct werkende set. Dat het een fabrieksfout is, kan niet mijn probleem worden. Ik wil gewoon de set voor het aankoopbedrag van €179,-. Dat gaat niet, wordt me verteld. En ook wordt er niets gezegd over de kosten van het retourneren noch over de moeite en tijdsverspilling, geen excuses. Ik kan de pedalen nu voor de normale prijs van €229 bestellen. Maar natuurlijk ga ik nooit meer iets bij Megekko bestellen. Schandalig!

keurig be en verzorgd

mygekko is een vakkundig en betrouwbaar bedrijf.

Snelle levering en vriendelijke hulp

Ik ervaar het bestellen op megekko zeer goed, het is heel overzichtelijk en duidelijk. Levering is ook snel, je krijgt altijd een notificatie als het verzonden / onderweg is. Klantenservice voor problemen reageert ook heel snel

Snel en zonder gedoe

Scherpe prijzen, snelle en correcte levering. Website design is wat saai, maar dat is een detail.

Snelle afhandeling en goede levering

Na een eerdere levering mijn NAS uitgebreid met een extra schijf. Het vinden van die schijf ging makkelijk door de factuur te zoeken en daarna te zoeken op de site met de juiste benaming en nummering. De bestelling ging daarna vlot en de.levering vondt de andere dag plaats. Snelle actie!

geweldig

ik ben vaste klant bij megekko en ze hebben mij altijd erg goed behandeld en een hele goede service alle lof!!!!!!!!!!

super snel en goede prijzen!

super snel en goede prijzen!

tres bien

sais parfait

super snel en zoals beloofd geleverd.

super

good purchase

ik heb dit artikel gebruikt om de harde schijf van ps4 te vervangen en ik ben zeer tevreden met de resultaten

Prima componenten, prima levertijd

Het is een top website als je geen haast hebt. Er wordt duidelijk gecommuniceerd als en waarom er niet geleverd wordt. Ook zijn ze flexibel met bestellingen aanpassen. Ik had zelf redelijk haast met de componenten, dus 2 keer een mail op de leverdag zelf dat de bestelling vertraagd was werd irritant. Dit gecommuniceerd en zelf een alternatief aangeboden, werd snel opgepakt en de volgende dag had ik alles in huis. De communicatie was wel erg gebrekkig; op sommige vragen werd niet gereageerd. Persoonlijk miste ik echt een telefoonnummer om miscommunicatie te voorkomen.

Meer dan tevreden met Megekko!

Ik ben een klant sinds 2018, altijd goede ervaring gehad, van bestellen tot aan informatie verkrijgen. Dank team Megekko!

Goede en snelle levering

Bijzonder snel geleverd en tegen een goede prijs.

Snel bezorg, goed spul

De ene avond besteld, de andere avond gemonteerd

Uitstekende service

Goede service en vriendelijke klantenservice

Snel en veilig!

Besteld en alles netjes verpakt de volgende dag in huis

Op vrijdagavond een bestelling geplaatst voor een complete game PC. De dag erna is alles netjes verpakt in drie dozen bezorgd.

Supper snelle service!!!!

Ik kan niet anders als 10/10 geven voor dit bedrijf! Ik bestelde zondag avond een item, en maandag middag was het al geleverd! Super service!! Super prijs!!

très satisfait de Megekko belle découverte

Je ne connaissais pas Megekko.nl .c'est un site sérieux qui livre le colis le jour choisi. Le colis était bien emballé rien à redire. Les tarifs sur le site ne sont pas excessifs par rapport à d'autres sites. voilà je le mets dans mes favoris.

Super fast delivery, built the rig, switched it on and it worked.

I don't have any experience with customer service as nothing I bought via them has failed. Bought a gaming pc 4 years back and now built one myself with parts I ordered. Everything was carefully packaged and arrived in good state.

Spinveld 8

4815 HS Breda