Snel-goede verpakking en aardig meer dan dat niet

Snel en goed geleverd. Was wel wat omslachtig

Nieuwe 6700XT aangeschaft bij Megekko. Duurde even voordat hij verzonden was ivm de ing storing van van de week. Alles goed verpakt en netjes binnen. Feedback : 1 ) Ik moest 2 DVI to DP kabeltjes hebben , wat een zoektocht en weet nu nog niet of deze 2 zo gaan werken. Het zou een hele toegevoegde waarde zijn als jullie bij de recommends de producten neerzetten die geverifierd zijn en goed zijn. Zo hebben jullie 1001 kabeltjes die hetzelfde doen. 2) Ik ben geen van van DHL. Indien mogelijk optie voor verzenden via POSTNL toevoegen, de kans dat er dan iets kapot aankomt is een stuk kleiner heb ik gemerkt met veel pijnlijke ervaringen uit het verleden.

Uitstekende klantenservice

Gemakkelijk te gebruiken website en de problemen die ik ondervond werden via email enorm vlot verholpen.

Scherpe prijs, snelle verzending

De beste prijs en volgende dag al geleverd. Wel Postnl kunnen achterna lopen, omdat ik een mail kreeg dat het pakket naar een postnl punt gebracht werd, terwijl ze bij de overburen aan het leveren zijn. Maar dat is slechte service van postnl, niet van Megekko.

Als ik eerlijk ben was ik in het begin huiverig omdat ze alleen per mail te bereiken zijn. Maar ze beantwoorden snel en goed. Lossen alles netjes op!

goed, snel & goedkoop

ik bouw als hobby pc's en bestel altijd bij megekko snelle verzending nog nooi iets terug moeten sturen omdat het niet werkte en de prijs is altijd onder de andere computer webshops

Zeer tevreden over deze winkel.

Ze hebben een ruim assortiment, en een snelle levering.

Snelle levering voor een scherpe prijs

Ik heb al vaker iets bij Megekko besteld en ben nog nooit teleurgesteld. Zij zijn scherp geprijsd en leveren snel en goed. Wordt steeds vaker mijn vaste leverancier voor elektronica.

Gewoon goed

Donderdag avond een laptop besteld, vrijdag avond netjes in huis Goed verpakt en snelle levering

Supersnelle en correcte levering

Netjes verpakt

Helemaal top!

Hartstikke blij natuurlijk met de goeie en snelle service Als ik iets met welke reden dan ook moet retouren kan dat meteen

niks op aan te merken

hield me goed op de hoogte zodra mijn producten op voorraad waren en kwamen de volgende dag voor de deur. niks op aan te merken.

Fast delivery - nice shopping experience

I ordered multiple items from Megekko. Both my orders came through immediately and were delivered within a few days. I have not unpacked any of the products, therefore only 4 stars instead of 5, but I am confident that everything will be in order. Can recommend!

Te vertrouwen

Doen wat ze beloven

Je ziet bij huidige voorraad afleverdatum als er minder voorraad is dan je bestelt zie je direct de nieuwe afleverdatum , prima systeem

heeft alles meestal voor een goede prijs en een goede service

heeft alles meestal voor een goede prijs en een goede service bij garantie of retourneren doen ze nooit moeilijk

Snel betaalbaar en betrouwbaar !

zie boven

Extreem goed!

Ik had op een woensdag avond 3 onderdelen voor mijn nieuwe aankomende pc besteld en ze waren de volgende dag al binnen gekomen, echt super!

Prima levering en goede prijs

Zie titel

Meerdere bestellingen in een keer afgeleverd. Onbeschadigd en alles op tijd afgeleverd.

It was great! Everything worked just fine and the prices are very good!

The ROG CROSSHAIR X670E HERO is excellent

snel en goed

Ik heb een asus-monitor gekocht (TUF Gaming VG27AQ). Goede kwaliteit en prijs, en een duidelijk beeld. Ik raad aan!

• Poleciłbyś nas? Tak

Snelle verzending

Snelle verzending. Positieve ervaring.

Goede prijzen maar:

Megekko heeft goede prijzen maar als er iets mis is aan het onderdeel of je wilt retourneren dan mag je flink betalen aan de terug verzending als je vanuit België besteld hebt. Uit de 8 tal onderdelen die ik besteld had heb ik er 2 moeten terugsturen dat mij dan 50 euro gekost heeft in totaal. 1 stuk had geen quality check vanuit Megekko dat het wel moest hebben, het ging over een Arctic freezer II waarbij een batch een fout had en moest vervangen worden en Megekko had mij zo een verkocht waardoor ik met problemen zat, ze gingen mij dan zogezegd 1 ruilen waarbij er wel een QC passed stikker opzat maar uiteindelijk hadden ze mij de koeler terugbetaald en heb ik eerst 2 weken zonder pc gezeten, de koeler heb ik dan maar ergens anders gekocht waarbij het wel in orde was. De terug verzending voor die koeler kostte me 25 euro extra die niet vergoed was. Bij het tweede onderdeel lag het aan mij waarbij het stuk niet paste omdat Megekko hun site weinig info geeft over formaten en specs dus zoek je best ergens anders de specs op voordat je bij Megekko zal bestellen. De andere onderdelen waren allemaal wel dik in orde waarbij ik hun toch 3.5/5 geef!

Dude grafische kaart niet geleverd, Megekko raadt aan om “PostNL-app” te downloaden…

Op 31 januari een dure grafische kaart besteld via Megekko. PostNL-zending met vereiste handtekening en zonder burenbezorging. Een dag later krijg ik op weg naar huis de melding van PostNL dat het pakket is afgeleverd... wazig, er is niemand thuis. En er is een handtekening geplaats voor de levering. Maar niet die van mij. Lijkt me ook moeilijk als ik fysiek niet aanwezig ben. Als ik Megekko hierover informeer zegt het bedrijf dat PostNL de zending keurig heeft afgeleverd, mogelijk ergens bij of rondom het huis. Oh, en ik moet maar eens de PostNL-app downloaden, daar kan je dit soort dingen zien... ... echt nou? Dat is jullie antwoord?! Een dure zending van jullie waarvoor ik NIET heb getekend, een pakket dat mogelijk bij mij op de stoep of weet-ik-waar is beland en ik moet me volgens jullie de PostNL-app downloaden?! Jullie medewerker is echt een toffe grapjas, hoor. Stel de bezorger heeft hem werkelijk bij mij aan de voordeur gelegd... nou, dan verbaast het me eerlijk gezegd ook niet als het pakket er niet meer ligt op het moment dat ik thuis kom. Of dat de bezorger de afzender op het pakket zag, een krabbeltje heeft gezet en er zelf met het pakket vandoor is gegaan? Allemaal speculatief uiteraard, maar wat belangrijk is: ik heb mijn bestelling NIET in ontvangst mogen nemen en ik heb er ook NIET voor getekend. Waarom gaat het pakket niet zoals het hoort naar een PostNL-punt of wordt de volgende dag opnieuw aangeboden als je ontvanger er niet is? Waarom moet ik hier nou weer mijn tijd aan besteden en proberen dit zelf op te lossen?

Spinveld 8

4815 HS Breda