Real

Snel

Kleine artikelen als groot pakket geleverd

Mijn HDMI-stekkertje is netjes aangekomen. Maar het was zo groot verpakt dat het niet door de brievenbus kon. Daardoor moest ik ófwel thuisblijven/thuiswerken om het in ontvangst te nemen, ófwel het laten bezorgen bij een afhaalpunt (die zijn bij mij in de buurt allemaal doordeweeks 's avond gesloten). Het pakketje dat ik ontving bevatte voornamelijk lucht. En de verzendkosten hadden ook een stuk goedkoper gekund met brievenbuspost. Dit geval staat niet op zichzelf, want het gebeurde ook al toen ik een usb-stick bestelde.

Altijd dik tevreden!

Allereerst is het productaanbod erg breed. Erg transparant in levertijden. Bij vragen zeer professionele begeleiding/advies. Bestellingen altijd op tijd geleverd (tenzij de koerier wat heeft maar dat is buiten Megekko om). Producten altijd keurig verpakt! En de kat altijd weer blij met de prachtige doos :)

Levering is goed maar een product zonder elektriciteit snoer

Je denk heel leuk een gpu van 750 euro te kopen maar dan krijg je niet eens een pci-e snoer erbij om hem aan te sluiten. Vervolgens kun je nergens vinden welke erin moet.

Megekko is 1 van de beste retailers voor PC onderdelen

Meerdere keren van Megekko PC onderdelen gekocht, zelfs in Belgie altijd binnen de gegeven tijd op de website opgestuurd en geleverd. Prijzen zijn misschien een beetje duurder dan andere retailers maar is altijd competitief als je de service erbij telt. Website kan altijd beter aangezien het nog steeds een simpele website is met weinig controle op de velden in het gegevens formulier wanneer je koopt. Maar niet echt een probleem zolang je 2x checkt van wat je hebt ingevuld.

Fast and painless, my go-to for IT stuff.

Very happy with their prices and speed of shipping. I have been a customer for almost a year now.

Megekko: One-Stop Shop!

Site prima te navigeren. Order binnen een dag thuis. Werelds verpakt. Megekko heeft ook alles wat ik nodig heb voor scherpe prijzen dus voor mij een one-stop shop.

Snel-goede verpakking en aardig meer dan dat niet

Snel en goed geleverd. Was wel wat omslachtig

Nieuwe 6700XT aangeschaft bij Megekko. Duurde even voordat hij verzonden was ivm de ing storing van van de week. Alles goed verpakt en netjes binnen. Feedback : 1 ) Ik moest 2 DVI to DP kabeltjes hebben , wat een zoektocht en weet nu nog niet of deze 2 zo gaan werken. Het zou een hele toegevoegde waarde zijn als jullie bij de recommends de producten neerzetten die geverifierd zijn en goed zijn. Zo hebben jullie 1001 kabeltjes die hetzelfde doen. 2) Ik ben geen van van DHL. Indien mogelijk optie voor verzenden via POSTNL toevoegen, de kans dat er dan iets kapot aankomt is een stuk kleiner heb ik gemerkt met veel pijnlijke ervaringen uit het verleden.

Uitstekende klantenservice

Gemakkelijk te gebruiken website en de problemen die ik ondervond werden via email enorm vlot verholpen.

Scherpe prijs, snelle verzending

De beste prijs en volgende dag al geleverd. Wel Postnl kunnen achterna lopen, omdat ik een mail kreeg dat het pakket naar een postnl punt gebracht werd, terwijl ze bij de overburen aan het leveren zijn. Maar dat is slechte service van postnl, niet van Megekko.

Als ik eerlijk ben was ik in het begin huiverig omdat ze alleen per mail te bereiken zijn. Maar ze beantwoorden snel en goed. Lossen alles netjes op!

goed, snel & goedkoop

ik bouw als hobby pc's en bestel altijd bij megekko snelle verzending nog nooi iets terug moeten sturen omdat het niet werkte en de prijs is altijd onder de andere computer webshops

Zeer tevreden over deze winkel.

Ze hebben een ruim assortiment, en een snelle levering.

Snelle levering voor een scherpe prijs

Ik heb al vaker iets bij Megekko besteld en ben nog nooit teleurgesteld. Zij zijn scherp geprijsd en leveren snel en goed. Wordt steeds vaker mijn vaste leverancier voor elektronica.

Gewoon goed

Donderdag avond een laptop besteld, vrijdag avond netjes in huis Goed verpakt en snelle levering

Supersnelle en correcte levering

Netjes verpakt

Helemaal top!

Hartstikke blij natuurlijk met de goeie en snelle service Als ik iets met welke reden dan ook moet retouren kan dat meteen

niks op aan te merken

hield me goed op de hoogte zodra mijn producten op voorraad waren en kwamen de volgende dag voor de deur. niks op aan te merken.

Fast delivery - nice shopping experience

I ordered multiple items from Megekko. Both my orders came through immediately and were delivered within a few days. I have not unpacked any of the products, therefore only 4 stars instead of 5, but I am confident that everything will be in order. Can recommend!

Te vertrouwen

Doen wat ze beloven

Je ziet bij huidige voorraad afleverdatum als er minder voorraad is dan je bestelt zie je direct de nieuwe afleverdatum , prima systeem

heeft alles meestal voor een goede prijs en een goede service

heeft alles meestal voor een goede prijs en een goede service bij garantie of retourneren doen ze nooit moeilijk

Snel betaalbaar en betrouwbaar !

zie boven

Extreem goed!

Ik had op een woensdag avond 3 onderdelen voor mijn nieuwe aankomende pc besteld en ze waren de volgende dag al binnen gekomen, echt super!

Spinveld 8

4815 HS Breda